08.05.05
20:48
знам че ви е писнало да ви питат за програми и какво ли не :lol:
но просто имах голяма почивка и нямам програма а утре е понеделник
та спрях се на:
Понеделник - Гръб
Вторник - Гърди
Сряда - Крака
Четвъртак - Трицепс
Петък - Бицепс
Събота - Рамо и Трапец
Неделя - ПОЧИВКА
мисля че ако тренирам по 1 мускулна група на ден ще имам по голям ефект , имам стаж около година
180см. висок , 74 кг. тежа
тренирам за маса да кача сега малко , мисля да си купя сега някакъв протеин
та просто си даиде мнението :lol:
ПС. еи пресата си я правя през ден 8)
на мен ми се вижда малко почивката даи още един ден поне с 2 групи да се въстановяваш
какви упражнения правиш за съответните групи,може да не е много и всичко да е ок,но ако се излисва с 5-6 упражнения за мускулна група...
09.05.05
09:06
поправете ме ако греша но от това което виждам от мои приатели те тренират така и примерно днес имат само бицепс и почват и праят по една камара упражнения и го претренират и резолтата е обратен
Ами правя 4 упражнения за гърди,гръб и рамо и а трицепс и бицепс
с по 2 или 3 немисля че претоварвам
мисля даже да махна краката (поне засега) и да имам още 1 почивка но бицепс и трицепс да бъдат в един ден
:wink:
внимавай с краката щото неусетно ще ти изостанат и ще е много смешно ако са ти малки пък нагоре си “бизон”
Спокойно, не е толква лесно да ти изостанат краката, особено ако се занимаваш (дори не много активно) с някакъв спорт - баскетбол, волейбол, такива неща. Все пак няма да се състезаваш, така че не ти трябват 2 огромни бута :wink: Нито пък е толкова лесно да станеш като гардероб.
Убедини бицепса и трицепса на един ден и си осигури въсзтановяването и мисля че ще имаш резултат (като приемам че си махнал краката веч1е от тренировката в залата)
П.С.: мисля че не е лощо от време на време да сменяш единия тренировъчен ден с краката (да кажем на 2 седмици сменяш гърба с крака, после след 2 седмици сменяш ръцете с крака, и т.н.) Тая идея ей сега ми дойде, ако някой е опитвал да каже дали е удачна