14.03.11
23:21
Искам да наблегна на гърдите и краката ,защото те ми изостават всичко друго е г/д добре :) Замислил съм да ги тренирам тях по 2 пъти в седмицата. На гърба един път седмично му е екстра. А ръце и рамо ще ги включа по малко с гърди и гръб ,защото вървят от само себе си :)
Ето как мисля да изглежда програмата :
Понеделник - Крака
Вторник - Гърди + 1 упражнение за бицепс
Сряда - Почивка
Четвъртак - Крака
Петък - Гърди
Събота - Гръб + 1 упражнение за трицепс
Неделя - Почивка
Едит: Години 19 ,стаж 1+ година сериозни тренировки.
Темата беше редактирана от Християн Стоилков на 14.03.11 23:22.
15.03.11
01:09
Ми лично на мен програмата не ми харесва. Мисля, че ако тренираш мускулите по 2 пъти седмично ще претренирваш. Дори и културистите не тренират 2 пъти седмично, дори и с тези хиляди въстановяващи медикаменти, които взимат. По добре направи сплита да ти е 2:1 - 2 дена тренираш, 1 ден почиваш; след което пак 2 дена тренираш, 1 почиваш и си тренирай примерно така : 1 ден гърди, предно и странично рамо; 2ри ден гръб, задно рамо и трапец; 3ти ден почиваш, 4ти ден трицеп, бицепс и предмишница, 5ти ден крака, 6ти ден почиваш и после започваш пак с гърдите ..., като корем и прасец ги тренираш през ден. Аз тренирам така и много ми действа, но не давам гаранции, че и на теб ще се отрази добре така, все пак всяко тало е различно, ти си знаеш най-добре какво ти действа. :)
15.03.11
13:41
Рони Колман е тренирал 2 пъти краката и за тва обиколката на единият му крак е 98 см.
За крака 1 път седмично според мене е достатъчно,като направиш 4-5 серии клек.
Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 15.03.11 13:47.
15.03.11
14:00
Решил съм да я направя ,като медикаменти имам Scivation whey and BCAA Express (sci tec). Серийте ще са по-малко за да избегна претренирането. Примерно :
Тренировка крака - Клекове 3 серии ,напъди 3 серии ,2 серии задно бедро
Тренировка Гърди - Хоризонтален лег 3 , кофи 3, полулег 2
Период 6-8 седмици ще бъде след това ще пиша за резултат :))
ПО - ЗДРАВИ.
Според мен не влагаш достатъчно в тренировката за крака!
Клек,лег преса,екстензия,после римска тяга и накрая сгъване за задно бедро ще те изцеди на макс :)
15.03.11
15:24
къде са ранената ?! много хаотично ми излгежда..
-няма рамене
-гръб един път
- гърди и крака два пъти...
тренировката ти за крака е доста постна като цяло... няма преден клек, лег преси, разгъвачи, римска тяга... тренирай ги един път ама ги тренирай
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 15.03.11 15:25.