Кръста дава яко Error?!?

15.03.11
22:32

Мамка му какво се случи...Преди 2 седмици валеше дъжд с татко натурвахме чували със жито 2 тона - 40 чувала,реших и аз да дигам сам чувал и дигах к’вот правих и от тогава една болка в кръста се получи.Днеска хващам 50 кг и го соещам точно там и незнам вече...да спирам тягата и клека ли какво да правя...да се обърна към лекар ли?Да права екстензии ли ? Доста е сложно ,а не искам да спирам да тренирам тъкмо съм набрал малко скорост и кг... Дайте съвет...

15.03.11
22:34

Извинявам се предварително ,че постнах темата на неправилно място ,но късно погледнах...Съжалявам

15.03.11
22:35

Отиди на лекар ,но според мен си се сецнал ,сигурно ще те пратят на масажи или на физиотерапия ,можеш да пробваш и да го намажеш с нещо Репарил гел ,Алгасан жълт ,нооо пак подкрепям твърдо първото иди на лекар ние не сме лекари няма как да ти помогнем .

15.03.11
22:47

Къде те боли как те боли кога те боли ?

15.03.11
22:50

Когато вдигам тежко,в кръста малко над опашката

15.03.11
23:14

Вдигай леко известно време, ако трябва само лоста. Може и да си се усукал нещо, и друг път да знеш, че 50 кг чувал не е като 50кг щанга :)

16.03.11
00:38

Спри да вдигаш докато болката не отшуми. След като отшуми пак не започвай веднага. И чак след всичкото това време започни с много леко и постепенно увеличавай. ;) Ако претупаш възстановяването може да си изпатиш.

16.03.11
02:39

Аз също имам болки в кръста,но на мене са ми отдясно.Боли ме най-често,когато се сгъвам нещо.Например като тръгна да ставам от стола и има една режеща болка.Ходих на лекар и ми казаха,че проблема идва от мускул (може би е разтегнат).И аз не разбрах как се получи,но най-вероятно от страничните коремни преси,който правих рязко,като някакъв тъпак :D.На мене ми казаха две седмици да не тренирам.
Може би твойто е по-различно.

16.03.11
11:22

Намери спортен масажист и мен ако ме питаш ,изобщо си почини докато се възстановиш...
п.с. Стоянчо,мноу яка снимка :D

Мнението беше редактирано от Тони1 на 16.03.11 11:23.

16.03.11
11:23

Намери спортен масажист и мен ако ме питаш ,изобщо си почини докато се възстановиш...
п.с. Стоянчо,мноу яка снимка :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1