16.03.11
13:42
Здравейте, според вас трябва ли да правя почивка от креатина, като първо съм пил една опаковка Cellmass след това кре алкалин, пак една опаковка и сега пия Crea bomb, като приема на всички заедно става около 3м. Та въпроса ми е дали трябва да направя почивка или да мина пак на кре алкалин, че уж той може да се пие без почивка.
16.03.11
13:53
На всеки 40 дена прием на креатин е препоръчително поне 2 седмици почивка. При по продължителен прием, рецепторите се насищат и ефекта не е толкова голям. Освен това, не е много добре за бъбреците (поне така съм чел по списания)
Аз мисля, че си попрекалил 3 месеца без спиране на креатина. Аз обикновено приемам около месец месец и полувина креатинов продукт и после са ми казвали да почивам поне толкова време колкото съм го пил. Бих ти препоръчал да направиш една почивка от поне 2 месеца и тогава пак, но не за повече от месец. Също бих те посъветвал докато пиеш креатин да пиеш повече вода зада не натоварваш толкова много бъбреците.
16.03.11
14:30
Относно приема до три месеца няма проблем и не се притеснявам, че съм претоварил организма си спрямо приема
Мнението беше редактирано от Димитър Димитров на 16.03.11 14:41.
Това последното мнение как го изака ,нямам си идея ... :x ... 3 месеца вика няма проблем ?!?!
16.03.11
17:54
казано от BENETTON на 16.03.11, 16:27:
Това последното мнение как го изака ,нямам си идея ... :x ... 3 месеца вика няма проблем ?!?!
Ако имаш някаква конкретен отговор го пиши ако ли не, по-добре не пиши, а относно въпроса ти от къде, февруарският брой на Мускули и фитнес 2007г.
Мнението беше редактирано от Димитър Димитров на 16.03.11 17:55.
Човек ти газ ли си пил ?!? Азотни бустери, креатини и матрици, тест бустери, та дори от витамини се прави почивка...Аман от хора дето си мислят че колкото повече прах пият, толкова по-яки ще станат. Успех пич, дано да не пускаш теми в раздел “здраве” след време . Направи ПОЧИВКА
16.03.11
19:13
Аз си взех 2 опаковки мега кре алкалин (scitec) х80 хапчета едната и след като ги изпия и двете почивка,а ти си изпил 1 кутия от тва една от онова и трето от това в продължение на 3 месеца без да спираш.. е време ти е за почивка (:
казано от Александър Илиев на 16.03.11, 19:13:
Аз си взех 2 опаковки мега кре алкалин (scitec) х80 хапчета едната и след като ги изпия и двете почивка,а ти си изпил 1 кутия от тва една от онова и трето от това в продължение на 3 месеца без да спираш.. е време ти е за почивка (:
+1
Аз пих 2 кутии CellMass NT през ноември и декември. Пих ги около 34-35 дни. Сега чак след около месец ще повтова.
Забележи първо пил съм смао един продукт, 2-ро пил съм го 3пъти по малко време от теб, почивал съм около 3месеца+ и пад даже един прииятел ми каза да поизчакам ...
Сам си направи изводите. Ако искаш да си вземеш добавки, можеш да поразгледаш за нещо друго.
16.03.11
21:57
Благодаря за отговорите, разбрах това което ме интерисува