въпрос за приема на креатин

Здравейте, според вас трябва ли да правя почивка от креатина, като първо съм пил една опаковка Cellmass след това кре алкалин, пак една опаковка и сега пия Crea bomb, като приема на всички заедно става около 3м. Та въпроса ми е дали трябва да направя почивка или да мина пак на кре алкалин, че уж той може да се пие без почивка.

16.03.11
13:53

На всеки 40 дена прием на креатин е препоръчително поне 2 седмици почивка. При по продължителен прием, рецепторите се насищат и ефекта не е толкова голям. Освен това, не е много добре за бъбреците (поне така съм чел по списания)

16.03.11
14:10

Аз мисля, че си попрекалил 3 месеца без спиране на креатина. Аз обикновено приемам около месец месец и полувина креатинов продукт и после са ми казвали да почивам поне толкова време колкото съм го пил. Бих ти препоръчал да направиш една почивка от поне 2 месеца и тогава пак, но не за повече от месец. Също бих те посъветвал докато пиеш креатин да пиеш повече вода зада не натоварваш толкова много бъбреците.

Относно приема до три месеца няма проблем и не се притеснявам, че съм претоварил организма си спрямо приема

Мнението беше редактирано от Димитър Димитров на 16.03.11 14:41.

16.03.11
16:27

Това последното мнение как го изака ,нямам си идея ... :x ... 3 месеца вика няма проблем ?!?!

казано от BENETTON на 16.03.11, 16:27:

Това последното мнение как го изака ,нямам си идея ... :x ... 3 месеца вика няма проблем ?!?!

Ако имаш някаква конкретен отговор го пиши ако ли не, по-добре не пиши, а относно въпроса ти от къде, февруарският брой на Мускули и фитнес 2007г.

Мнението беше редактирано от Димитър Димитров на 16.03.11 17:55.

16.03.11
18:51

Човек ти газ ли си пил ?!? Азотни бустери, креатини и матрици, тест бустери, та дори от витамини се прави почивка...Аман от хора дето си мислят че колкото повече прах пият, толкова по-яки ще станат. Успех пич, дано да не пускаш теми в раздел “здраве” след време . Направи ПОЧИВКА

Аз си взех 2 опаковки мега кре алкалин (scitec) х80 хапчета едната и след като ги изпия и двете почивка,а ти си изпил 1 кутия от тва една от онова и трето от това в продължение на 3 месеца без да спираш.. е време ти е за почивка (:

16.03.11
20:07

казано от Александър  Илиев на 16.03.11, 19:13:

Аз си взех 2 опаковки мега кре алкалин (scitec) х80 хапчета едната и след като ги изпия и двете почивка,а ти си изпил 1 кутия от тва една от онова и трето от това в продължение на 3 месеца без да спираш.. е време ти е за почивка (:

+1
Аз пих 2 кутии CellMass NT през ноември и декември. Пих ги около 34-35 дни. Сега чак след около месец ще повтова.
Забележи първо пил съм смао един продукт, 2-ро пил съм го 3пъти по малко време от теб, почивал съм около 3месеца+ и пад даже един прииятел ми каза да поизчакам ...
Сам си направи изводите. Ако искаш да си вземеш добавки, можеш да поразгледаш за нещо друго.

Благодаря за отговорите, разбрах това което ме интерисува

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1