тичане , коремни преси и лицеви опори

US

07.05.05
23:35

Имам си определена програмка..не следвам няква строга диета.Ям по малко когато съм гладен..нещо подобно на НВД.Обаче..4 пъти в седмицата КАРДИО - тичане по около 30 минути..коремни преси и лицеви опори - до къде ще стигна ? Ще има ли някъв резултат в близкия 1 месец..в смисал да оформя тялото..поне малко..

Какви са вашите мнения за лицевите опори и коремните преси
По принцип вършат ли добра работа ?? :)

BA

08.05.05
12:09

еми на мене да ти кажа ако искам да се изфукам прад некой с тяло преди това хубаво се напомпвам с неколко серий лицеви - напрао гърдите, раменюгите, трицепсо ( направо целата горна част ) - абе имат доста добър ефект. Коремчето ще го тренираш с коремните а краката мисля че ще се оформят и заякнат със тичането така че успех. Но ако ще оравиш само това гледай да си много редовен !!!

И я кажи мерки некви бе??  :wink:

US

08.05.05
14:12

Мерки точно немога да ти кажа..в зала не ходя - преди само съм ходил за около месец..иначе.

години - 15
ръст - 183
тегло - 76
бицепс - 33

ЦЕЛ:Засега поне до ЮЛИ месец не искам да ставам як - искам да оформя тялото да запреличам на нещо да се стегна изцяло и след тва ще му търся зала..

09.05.05
21:19

Ако си постоянен ще постигнеш ефект. колко силен - зависи от много фактори, но вярвам, че ако яденето ти е достатъчно НВД ще има успех, още повече че целите ти не са много високи така както гледам (това си има и добра страна - по-лесно ще ги постигнеш., самочувствието ще скочи и така)

09.05.05
22:27

[quote author=“US”]Имам си определена програмка..не следвам няква строга диета.Ям по малко когато съм гладен..нещо подобно на НВД.Обаче..4 пъти в седмицата КАРДИО - тичане по около 30 минути..коремни преси и лицеви опори - до къде ще стигна ? Ще има ли някъв резултат в близкия 1 месец..в смисал да оформя тялото..поне малко..

Аз съм точно така от около месец и нещо - тичане 3 пъти в седмицата и лицеви, коремни и вдигам и малко гири вкъщи през ден-два. Но аз взимам и Л-карнитин от 1 месец, вече съм в края.
Резултатите - стегнах си доста тялотои премахнах коремчето. Кантара показва същите килограми, но мускулите в огледалото вече са ясно изразени, особено в горната част на тялото. Все още имам малко сланини по бедрата и около кръста, които вече са стегнати както казах. Та съвета ми е ако можеш карай и колело, аз поне съм решил да си купувам и съм сигурен, че и от него ще има полза а и удоволствие :). Или ходи и на фитнес от време на врема и прави упражнения за крака и долната част на корема.

10.05.05
23:59

Евалата US, тренирай си така умерено, няма да сгрешиш. Годините са ти малко малко за по-тежко, а и няма смисъл. Само ти трябва да понапомпиш малко масата и да оформиш евентуално, което гарантирано става и извън зала.

За целта обаче, ти трябва много акълец. Трябва да прочеташ инфото за хранене и упражнения/серии и повторения/ в сайта, за да можеш да си конструираш добра система. Иначе може и нищо да не стане.

ходи на успоредки и лостове, след като си барнеш програмата, ако си точен ще успееш за не броени месеци да постгнеш видим напредък.

Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1