Малко помощ при избор на упр.

19.03.11
19:42

Здравейте искам да попитам за упр. за плътен гръб.Също така упр. за разбиване на застой- бицепс, трицепс, гърди и някои упр за изчистване на ръката(бицепс, трицепс).Няма да ги правя на едно естествено искам просто да знам когато ми потрябват.За сега мисля да си изчистя ръката че нещо не ми харесва :)(мазна седи, не че обичам да е супер релефна, но поне малко :))

Ако трябва и съответните режими за хранене :).

П.П. Извинявам се че пускам нова тема и сигурно вече е дискутирано, но доста време не съм влизал и не мога да се оправя с сайта :D

19.03.11
19:52

При застой - варирай. Ползвай метода 21 (пробвал съм го на френско, бенч с дъмбели и за бицепс). Можеш да промениш упражненията/хвата/програмата като цяло.

За плътен гръб - ще ти кажа едно мн хубаво - обратен флайс.
Прави се на пейка. 30 градуса наклон. Обаче лицето е към пейката. Движението е същото, но обърнато. От бутащо се превръща в дърпащо и удря горната вътрешна част на гърба. При комбо с pullover е 100% чук.

19.03.11
19:53

щом ръката ти е мазна => и останалата част от тялото най-веорятно е мазна...ръката няма как да е чиста ако примерно имаш мазно по корема и бедрата.започни диета кардио и ще се изчистиш :) повярвай ми няма как ако си се изчистил хубаво(да ти се оформят коремните мускули),да не ти е релефна и ръката

относно плътен гръб..аз усещам тягата и гребането най-добре,но всичко е индивидуално

Мнението беше редактирано от Traiko Mishev на 19.03.11 19:54.

Набиране тесен хват (бицепсово) за плътен гръб и гребането със щангата..

BR

19.03.11
21:10

Първо е масата,а след нея идва и плътността.Изгражда се основно с тежки смесени упражнения като тяга,гребане с щанга и в края на тренировката лодка с пикова контракция.За избягване на застоя като първа мярка се разменя реда на упражненията или броя на повторенията.Методики като:форсирани повторения,частични повторения,негативни са за хора с голям стаж и са силно противопоказни за начинаещи.Няма как да изчистиш само ръката,като се изчистиш цялостно ще видиш ефект и на ръцете,а за това ти трябва подходяща диета с лек калориен дефицит и изцяло с качествена храна.

19.03.11
21:53

Ами аз значи по принцип съм слабичък и много трудно качвам килограми, но гледам от месец два като позирам за трицепс много не си личи релефа повечето е “обло” всичко, преди по “изразено” изглеждаше.~68 кила съм 175см, 105 гръдна, 37 ръка(38 напомпена), също бицепса ми не е така на топче а е издължен и когато позирам “двоен бицепс” все едно тренирам от 2 месеца(даже на някои по-добре им изглежда).

А да питам при гребането с щанга с какъв хват? Защото във фитнеса 1 човек ми каза че при 1-ния хват се издърпва към гърдите(за горната част), а при другия все едно го плъзгаш по краката (за долната част).

Мнението беше редактирано от Тишо на 19.03.11 21:58.

20.03.11
19:52

Може ли да ми кажете някои упр за релеф за трицепс.За другите мускули г/д си намерих упр. :)

IP

20.03.11
21:17

на мен лично много добре ми се отразяват кофички с изправено тяло и ръце прилепени за него...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1