Хляб

19.03.11
18:19

Преди няколко дни баща ми се върна от Германия и ми донесе доста хлябове.Преди пак ми беше носил и много ми харесаха.
Ето това му е състава ( за разбиращите немски) , бихте ли ми казали дали е добър.

http://img228.imageshack.us/img228/5115/img0308xt.jpg

19.03.11
18:20

Беш ли му мамата, Рангеле :D :D :D Тва верно е немски.

19.03.11
18:33

Хах Хляба е 1000 грама, нашенските са по 700 :) !

19.03.11
19:58

баси хляба 1кг :),относно състава...уж леко разбирам немски,пък нищо не разбрах.само видях на края че има мляко и сусам :Д,ти да беше снимал и там където пише протеини,въгл.,мазн....вижда ми се ок де :)

Пшенично брашно (50%), квас (ръжено брашно, вода), вода, ръжено брашно, сол, мая, сгъстители: гуар, растителна мазнина, набухвател (мисля), емулгатор: моно- и диглицериди от мастни киселини, натриев ацетат.

Възможно е да има следи от мляко и сусам (за мен звучи странно).

Толкова с моя немски. :)

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 19.03.11 20:14.

19.03.11
21:04

Еми ям го само 3 пъти в седмицата и няма да се притеснявам , а и със сигурност ще е по-качествен от тукашните.

Другият хляб е 1250гр.

Ако ще и от Лапландия да е, с хляба не бива да се прекалява. :) Пък и си пропуснал да снимаш хранителната таблица т.е. количеството на белтъци, въглехидрати и мазнини на 100гр., което на мен ми е по-интересно да видя дали е същото като БГ хлябовете :)

20.03.11
10:09

Въглехидрати - 45гр. Мазнини -1.5 Протеин - 8

Като тукашните е :)

20.03.11
10:17

Май не си гледал репортажа по ТВ-то за несходствата на хран.стойности на хляба с тези на етикета и каквито всъщност са .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1