19.03.11
18:19
Преди няколко дни баща ми се върна от Германия и ми донесе доста хлябове.Преди пак ми беше носил и много ми харесаха.
Ето това му е състава ( за разбиращите немски) , бихте ли ми казали дали е добър.
19.03.11
19:58
#3
баси хляба 1кг :),относно състава...уж леко разбирам немски,пък нищо не разбрах.само видях на края че има мляко и сусам :Д,ти да беше снимал и там където пише протеини,въгл.,мазн....вижда ми се ок де :)
19.03.11
20:12
#4
Пшенично брашно (50%), квас (ръжено брашно, вода), вода, ръжено брашно, сол, мая, сгъстители: гуар, растителна мазнина, набухвател (мисля), емулгатор: моно- и диглицериди от мастни киселини, натриев ацетат.
Възможно е да има следи от мляко и сусам (за мен звучи странно).
Толкова с моя немски. :)
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 19.03.11 20:14.
Еми ям го само 3 пъти в седмицата и няма да се притеснявам , а и със сигурност ще е по-качествен от тукашните.
Другият хляб е 1250гр.
20.03.11
08:45
#6
Ако ще и от Лапландия да е, с хляба не бива да се прекалява. :) Пък и си пропуснал да снимаш хранителната таблица т.е. количеството на белтъци, въглехидрати и мазнини на 100гр., което на мен ми е по-интересно да видя дали е същото като БГ хлябовете :)
20.03.11
10:15
#8
Като тукашните е :)