казано от Shemetron на 19.03.11, 15:36:
И аз съм мераклия за 1 кофа ,но проблема е ,че съм от Свищов.Едва ли някой ще се навие да ми прати с куриер от неговото населено място :(.
То проблема не е в пращането. Погледни нещата така- не се познаваме, а и няма как да се видим, но да речем се навиваме- правим поръчката после някой отива и ти праща по куриер с наложен платеж и за твоя сметка(което още ти оскъпява покупката), но ти не се появяваш и изтича срока- пратката се връща и някой плаща разходката + че има една кофа отгоре на която трябва да и се търси пазар. За този, който ще се занимава има риск- наистина тая кофа може да се продаде после или да си седи резерв, но не всеки има да извади за 2 кофи по 5кг на веднъж пари. Опция две- ти да пратиш на някой парите предварително- тука обаче гредата е при теб щото не се знае отсреща кой е и може да изгориш... В твоя град толкова ли няма трениращи и да пробвате да направите партия поне 2-3 човека- и другите им продукти са изгодни също- дори да не се навият за протеина?
Може и мен да ме включите, само че ако може да знам предварително горе долу колко излиза и по кое време смятате да поръчвате.
29 паунда е доставката до 28кг. Принцирно смятаме да е скоро, защото щели да повишават цените на протеина.
20.03.11
14:00
5 човека се бяхме комбинирали ние, 5кг излезе ~95лв, 2,5кг - 60лв. Ако сте по-малко идва с няколко лева на човек повече заради доставката. Става въпрос за неовкусения концентрат.
5 човека по 5 и с опаковката не надвиши тегловния лимит? Инак да и аз ще взимам неовкусен.
Значи и мен ме бройте, ако може :). Като решите да поръвате, някой да ми пише на лични и да ми обясни какво се иска от мен, защото досега не съм се занимавала с такива неща.
А това, че е неовкусен концентрат не ми е проблем. Аз не съм капризна.
20.03.11
14:10
4х5кг + 1х2,5кг именно заради лимита. Иначе могат и някакви други неща да се добавят сравнително леки, тениски за по 10лв, глутаминът е на оферта, гледах, че има и d-aspartic acid за никакви пари...
Относно вкуса иначе - доста подобен на мляко е.
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 20.03.11 14:12.
Карпи, ще ти пиша тогава : )
Мартине, благодаря за разяснението. Аз си харесах принцпно бета-аланин и етил естер. d-aspartic-acid-а не ми е познат какво прави ще прочета.
ПП За вкуса- аз пия пик-ко така че нищо не може да ме бутне, а и щом казвате, че е добре значи наистина е приятно : )
20.03.11
15:59
Бройте ме и мен с една кофа овкусен /какъвто и да било вкус/. ;)
Като правите поръчката пуснете едно ЛС.
Еми ние се събрахме 4ма- така или иначе 5 кофи по 5кг не може да се хванат. Да се уговаряме на ЛС?
20.03.11
19:47
казано от CKOTA на 20.03.11, 17:24:
Еми ние се събрахме 4ма- така или иначе 5 кофи по 5кг не може да се хванат. Да се уговаряме на ЛС?
Ами давайте!
Абе хора никой не е казал, че има ограничение в количеството, просто преминавате на друга ценова ставка, просто се съберете повече хора и няма проблем.
Здравейте, виждам, че за колегата се събраха доста заявки, не е проблем и за мен да направя една поръчка; отбелязвам, че не го правя с цел да спечеля пари, а просто да излезе по-евтино с доставката. Стига да искате,когато пристигне поръчката ще пратя на всички по куриер(за ваша сметка) съответно поръчаното(живея в Русе). Пишете ако има желаещи, не гоня срокове и дати, просто като се съберем, тогава. :)
казано от edin_tam на 21.03.11, 18:43:
Здравейте, виждам, че за колегата се събраха доста заявки, не е проблем и за мен да направя една поръчка; отбелязвам, че не го правя с цел да спечеля пари, а просто да излезе по-евтино с доставката. Стига да искате,когато пристигне поръчката ще пратя на всички по куриер(за ваша сметка) съответно поръчаното(живея в Русе). Пишете ако има желаещи, не гоня срокове и дати, просто като се съберем, тогава. :)
Аз съм желаещ колега ,стига да се съберем за безплатна доставка -от Свищов съм.
Доставката излиза към 70лв до 27-28кг, т.е тези 70лв ще се разделят между всички, които поръчваме. Но както и да го пресмятам, все излиза по-изгодно от цените тук. При закупени 10кг, суроватъчния концентрат излиза 44лв за 2.5кг, а това са 100дози по 20гр протеин..Дори и доставката да включим, ако си я разделим едва ли ще излеза повече от 15лв на човек.
22.03.11
17:22
Ще може ли и аз да се включа за една кофа от 5кг концентрат (овкусения) ?Наистина цените са повече от добри и няма смисъл да се чака,а и щом ще ги повишават.Дайте да се съберем няколко човека от София и да поръчаме.Аз нямам дебитна/кредитна карта иначе можеше и аз да го направя (а и не знам как става цялата процедура).
казано от -=REFLEX=- на 22.03.11, 17:22:
Ще може ли и аз да се включа за една кофа от 5кг концентрат (овкусения) ?Наистина цените са повече от добри и няма смисъл да се чака,а и щом ще ги повишават.Дайте да се съберем няколко човека от София и да поръчаме.Аз нямам дебитна/кредитна карта иначе можеше и аз да го направя (а и не знам как става цялата процедура).
Братле, тази сутрин пуснах поръчката : ( Пиши тука- все ще се съберете достатъчно хора много е изгодно наистина.
23.03.11
09:23
Е,няма нищо :) Дано само да се съберем и да поръчаме преди да вдигнат цените.Ако има навити от София да пишат.
Мнението беше редактирано от -=REFLEX=- на 23.03.11 09:25.
казано от -=REFLEX=- на 23.03.11, 09:23:
Е,няма нищо :) Дано само да се съберем и да поръчаме преди да вдигнат цените.Ако има навити от София да пишат.
Препоръчвам ви по-скоро да се организириате, защото в момента курса на паунда е нисък.
Искам само да ви кажа, че овкусения Choc Cookies, в прясно мляко, ми е ужасно вкусен.... Неовкусения не е зле на вкус, но ако някой има чувствително небце, може да сложи подсладено какао! И не мога да разбера, защо се събирате по 100 човека да направите поръчка, аз си поръчах сам, с посредник и съм много доволен! Да не кажа, че и ми излиза и по-евтино ....
колегата по-долу имаш ЛС
Мнението беше редактирано от x_3_mar на 28.03.11 18:29.
28.03.11
13:15
Добре,а може ли да обясниш как става?Например аз като нямам кредитна/дебитна карта и съответно не мога да поръчам от сайта им,може ли тея от “gabco” да поръчат вместо мен и ти така ли го направи?
30.03.11
17:55
Има ли хора от София, които се събират за поръчка от bulk-a?
Мнението беше редактирано от summer_jam на 30.03.11 22:33.
Много добра оферта са тия bulkpowders. Аз лично съм навит да се включа към доставка за София с една бака от 5 кг.
Само искам да питам, от другите продукти някой впечатления има ли за качеството ? (BCAA, Glutamine, Creatine, Tribulus)?
01.04.11
15:16
Здравейте колеги!
Аз също бих се включил с 5 кг от bulkpowders.
Поздрави.
Колеги, към края на другата седмица ще поръчвам от Булка за София, през доставчик (около 2.2 лв/кг доставка). Който е заинтересован да се включи към пратката да ми пише на лично.
Поздрави.
Здравейте, колеги! Гледам има доста доволни от протеина на bulkpowders, така че ако има желаещи да поръчват от Варна или от Разград, бих се включил с 5 килограма концентрат.
По-здрави!
13.05.11
07:03
От понеделник 16.05.2011 myprotein двигат цените на неувкусените си протеини с около 15%. Това означава, че скоро и bulkpowders, ще повишат цените си. Така, че който ще купува скоро е добре да побърза малко.
Мнението беше редактирано от Krasimir Yolov на 13.05.11 07:04.
bulkpowders вече увеличиха овкусения и 5кг. вече струва 50 паунда, а беше 45! Но пак си е добре като цена, виж ако го увеличат още, бих се замислил
казано от x_3_mar на 13.05.11, 19:33:
bulkpowders вече увеличиха овкусения и 5кг. вече струва 50 паунда, а беше 45! Но пак си е добре като цена, виж ако го увеличат още, бих се замислил
за сега не се очертава увеличение на протеина. Не съм запознат дали в България може да се намери 5 кг. (11либри) овкусен протеин за 135 лв. ( това е цена с доставка), но този определено си заслужава.
Има ли заинтересувани да разделим 1 поръчка от bulka? Става въпрос за София и региона.
02.06.11
00:15
казано от brusakch на 23.03.11, 12:36:
Някой от Стара Загора за поръчка?
За кой сайт става въпрос ? Иначе съм близо да Ст.Загора и за това!
02.06.11
09:01
казано от gips на 01.06.11, 22:16:
Има ли заинтересувани да разделим 1 поръчка от bulka? Става въпрос за София и региона.
Ако не намериш хора можеш да поръчаш чрез фирма за доставка. Аз поръчвах последно с още един човек (той движеше нещата обаче и не знам коя беше фирмата и другите подробности) и сумата излезе същата както онзи път, когато поръчвахме 5 човека и си разделихме доставката. Ако желаеш мога да разбера подробностите и да ти кажа.
За да не спамим в темата, като имаш време намери ме в скайп, или драсни 1 ЛС. Мерси.
http://www.cheapdiscountsupplements.com/
Някой ако прояви интерес нека пише на отдела за клиенти колко ще струва доставката до България. Аз поръчах два продукта от Clearance и когато ги получа ще споделя как са сроковете на годност, понеже не е споделено в описанието!
п.с. получих двата продукта N.O.SyntheSize и Recon. Сроковете на годност са: за VPX 07/2011 и MP 03/2012
Мнението беше редактирано от martoagr на 07.06.11 15:13.
14.06.11
07:42
Bulkpowders са намалили доставните цени за държавите от ЕС. В по-белите от тях доставката за поръчка над 200 паунда е безплатна, за България - 11,50 паунда. За поръчки под 200 паунда - 21,50. Въпросните цени са за пратки с тегло до 30кг.
Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 14.06.11 17:26.
казано от Martin Tomov на 14.06.11, 07:42:
Bulkpowders на намалили доставните цени за държавите от ЕС. В по-белите от тях доставката за поръчка над 200 паунда е безплатна, за България - 11,50 паунда. За поръчки под 200 паунда - 21,50. Въпросните цени са за пратки с тегло до 30кг.
Да, но това е за сметка на увеличените цени на протеина. Общо взето не е голяма далаверата, но поне е някаква компенсация за 18%-тното увеличение от преди една седмица.
17.06.11
10:11
Някакви мултивитс са пуснали bulkpowders. Веднага си поръчах 270табс. За около 75лв. (с доставка) добре ми се видя ;)
http://www.bulkpowders.co.uk/product.php/332/0/super_vits Ето за по-мързеливите : ))
Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 17.06.11 10:12.
казано от alleN на 17.06.11, 10:11:
Някакви мултивитс са пуснали bulkpowders. Веднага си поръчах 270табс. За около 75лв. (с доставка) добре ми се видя ;)
http://www.bulkpowders.co.uk/product.php/332/0/super_vits Ето за по-мързеливите : ))
При условие, че Now ADAMS 180 sofgels за три месеца се вързват 50лв с доставка и ДДС, аз лично не бих избрал варианта от Bulkpowders.
ПП Тези 270 таблетки, също са за 3 месеца.
Мнението беше редактирано от Valdis на 17.06.11 11:40.