Въпрос за една програмка :)

20.03.11
19:12

Нов съм във фитнеса и искам до помоля някои да ми каже горе-долу някаква програма за маса(разгледал съм форума и не сам си харесал).Вкъщи разполагам с лежанка и с един уред който маи се нарича гладиатор(не съм сигурен).

Също така искам да питам лошо ли е всеки ден да тренирам за корем? Понеже си измихлих нещо като цикъл :D : 1ва и 2ра тренировка за корем правя 3х10 повторения а на 3та и 4та правя 3х11 повторения и т.н. до 30!(Сигурно е много грешно това но все пак да попитам :) ) Пия и бирена мая и искам да попитам помага ли тя за качването на ММ?

Поздрави на всички ;)

Темата беше редактирана от Skittles Skittles на 20.03.11 19:13.

мда бе Арнолд и Рони само бирена мая са пиели.. нищо няма да качиш от нея просто това са витамини.. не ти пречи да си я пиеш обаче.. една лежанка и нещо?! как да ти кажем как да тренираш какви тежести имаш по конкретно 2диска 4диска 6диска с каква тежест са ?! тоя уред се опитай да разбереш какъв е.. корем тернирай най-много два пъти в седмицата... огледай се за хранителен режим който ще предразположи тялото ти да качи мускулна маса а не мазнини ;)

20.03.11
19:21

казано от kristiancho на 20.03.11, 19:17:

мда бе Арнолд и Рони само бирена мая са пиели.. нищо няма да качиш от нея просто това са витамини.. не ти пречи да си я пиеш обаче.. една лежанка и нещо?! как да ти кажем как да тренираш какви тежести имаш по конкретно 2диска 4диска 6диска с каква тежест са ?! тоя уред се опитай да разбереш какъв е.. корем тернирай най-много два пъти в седмицата... огледай се за хранителен режим който ще предразположи тялото ти да качи мускулна маса а не мазнини ;)

Бирена мая пия заради пъпките но попринцип съм чувал че увеличава апетита.Иначе имам щанга и 2 дъмбела с 2 диска по 1.25 и 2 с по 2.5 (не е много но като за начало) .Уреда се казва гладиатор ;) 

http://www.zdrave-jivot.info/products_photos/2035/162_big.jpg

Мнението беше редактирано от Skittles Skittles на 20.03.11 19:23.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1