Съботно-неделна тренировка в София

Прескочи до:
АЧ

10.03.11
17:35

Езък, че не съм от София да потренирам при вас. Тренировките Ви изглеждат супер.

Вчерашната тренировка (12 март) бе с гости - прители кросфитъри от Плевен (Славко) и Ботевград (Иван). Имаше няколко нови момчета, които се интересуваха какво е кросфита и се опитахме да им обясним накратко в рамките на десетина минути. Едно от тях се включи и вече няма търпение за следващата тренировка. Останалите също ги чакаме :)
Комплексът - отново станции и преди всяка тичане, но този път само по 60м. За сметка на това станциите бяха 6 и всяка минавахме по 5 пъти. Резултатите няма да ги казвам заради...Славко :D
Ето и малко снимки, направени лично от Вероника (V):

14.03.11
10:44

първи мет-кон от 3 месеца...трагедия...:)

Неделя, 20 март, в училището в Надежда (ако не вали като из ведро) :
От 13.00 кросфит за начинаещи и средно напреднали:
* заучаване на основни умения и движения - клек с щангата над главата, поемане на пудовката при упражнения с пудовки и кипинг набирания
* тестване на 2 от основните упражнения
* комплекс тип AMRAP (най-много рунда за 20 минути): аеробно насочен с цел повишаване на силовата издържливост и увеличен разход на калории.
От 14.00 кросфит за напреднали:
* затвърждаване на техниката на основни умения и движения - кофички на халки и false grip набирания на халки и на лост, и запознаване с нов уред за силови тренировки - българската торба
* комлекс: един щастливец ще прави това, а останалите...хмм (devil)

IS

18.03.11
08:58

Неделя, 20 март, в училището в Надежда (ако не вали като из ведро) :
От 13.00 кросфит за начинаещи и средно напреднали:
* заучаване на основни умения и движения - клек с щангата над главата, поемане на пудовката при упражнения с пудовки и кипинг набирания
* комплекс тип AMRAP (най-много рунда за 20 минути): аеробно насочен с цел повишаване на силовата издържливост и увеличен разход на калории.
От 14.00 кросфит за напреднали:
* затвърждаване на техниката на основни умения и движения - кофички на халки и false grip набирания на халки и на лост, и запознаване с нов уред за силови тренировки - българската торба
* комлекс: един щастливец ще прави това, а останалите...хмм

Здравей Юли,

Пиши ме за “щастливец-а” :да предвидим  и вариант с 30 кг. щанга , няма да се даваме на “морските” :)
Нали сме се събрали все яки копелета :)
Този комплекс със сигурност е наказание за отсъстващите миналата седмица :)

Иво

казано от ISB на 18.03.11, 08:58:

Здравей Юли,

Пиши ме за “щастливец-а” :да предвидим  и вариант с 30 кг. щанга , няма да се даваме на “морските” :)

Иво

Здрасти Иво,
Ок, ще взема и малко дискчета за щангата тогава, щом няма да теглим жребий, а се пишеш доброволец. :)

18.03.11
15:35

казано от ISB на 18.03.11, 08:58:

Здравей Юли,

Иво

Хахаха! Само така!
Иво, ако ме биеш, следващата седмица ще го правя наново за по-добро време или с по-голяма тежест 8-)

IS

18.03.11
16:50

Хахаха! Само така!
Иво, ако ме биеш, следващата седмица ще го правя наново за по-добро време или с по-голяма тежест

:) Здравей Вик, тука ще е борба за оцеляване :)

Отсега усещам напъна:) Ама ще го посветя на сина ми , че е рожденник другата седмица

Някакъв шанс да има тренировки и на други места, че Младост

<->

Надежда си е ...

казано от Мирослав Василев на 18.03.11, 17:42:

Някакъв шанс да има тренировки и на други места, че Младост

<->

Надежда си е ...

Скоро ще се провеждат и в Надежда, и в Младост, може би още от другата седмица.

Много подредена програма:)
Ще чакам резултатите и снимките. Съмнявам се дъждът да ви пропусне, но няма и да ви уплаши:)
Да минат 1ви и 2ри кръг от състезанието, ще гледам да се пусна и аз на една тренировка. И без туй до сега кросфит комплексите са ми взимали най-много душата:) Да помятам и аз готините пудовки...

19.03.11
07:53

казано от ISB на 18.03.11, 16:50:

Хахаха! Само така!
Иво, ако ме биеш, следващата седмица ще го правя наново за по-добро време или с по-голяма тежест

:) Здравей Вик, тука ще е борба за оцеляване :)
...

Не се подценявай! Поддържай ритъма, гледай да не стигаш до отказ и всичко ще е ОК :)

Направете снимки и клипче, по възможност.

20.03.11
14:14

казано от veronique на 19.03.11, 07:44:

.... ще гледам да се пусна и аз на една тренировка..

Идвам с теб! И без това се каня от много време.... единственото, което ме спира и за това не съм отишла до сега е че ми е лееееко далече. Желание има и начин ще трябва да намеря. Групата на начинаещите ме зове... :)

20.03.11
14:15

казано от Oranje на 18.03.11, 17:48:

и в Младост, може би още от другата седмица.

Сериооознооо ли?? Къде в Младост?

20.03.11
15:25

казано от libra на 20.03.11, 14:14:

казано от veronique на 19.03.11, 07:44:

.... ще гледам да се пусна и аз на една тренировка..

Идвам с теб! И без това се каня от много време.... единственото, което ме спира и за това не съм отишла до сега е че ми е лееееко далече. Желание има и начин ще трябва да намеря. Групата на начинаещите ме зове... :)

Бройте ме и мене! Макар и Малдост, и Надежда да са ми еднакво далеч!

Тренировката мина както бе планирана с начинаещите - заучаване на три движения и комплекс Най-много Рундове за Време (скачания върху кутия, лицеви и клекове плюс 100м бягане за почивка), който намалихме от 20 на 12 минути, за да може всички да завършат успешно.
Комплексът за напреднали бе Murph, като Иво отделно си направи обещания му Painstorm. Част от начинаещите избраха също да се преборят с Murph, но само Калин успя да го завърши.
За финал направихме и по едно бързо и ‘леко’ комплексче от: 1-2-3…10 повторения изхвърляне с българска торба и
- лицеви (Калин и Юли)
- кофички на халки (Иво).
Ето и малко снимки от тренировката.
Клипчето е над 3GB, ще трябва да го орежа малко, за да може да се качи.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 20.03.11 20:39.

20.03.11
20:51

Ивчо, все едно е с нощница:)

20.03.11
20:55

Ивчо, все едно е с нощница:):D

XA XA След тренировка отивам и си лягам

Ще дебна гимнастиката в Младост... физическата ми форма в момента е по-скоро скромничка, ама... (blush)

казано от robot на 20.03.11, 20:55:

Ивчо, все едно е с нощница:):D

XA XA След тренировка отивам и си лягам

А някои си легнаха веднага след Мърфа :D

казано от Кольо Пияндето на 20.03.11, 20:57:

Ще дебна гимнастиката в Младост... физическата ми форма в момента е по-скоро скромничка, ама... (blush)

Има и далеч по-скромни от теб, така че не се притеснявай. Тренировката е за всички възрасти, атлетични нива и желаещи да поспортуват, а не само за напреднали и елитни кросфитъри.
Между другото - можете да предлагате подходящо място в Младост или района. Желателно е да има поне един висок лост и достатъчно място за тичане.

21.03.11
07:40

казано от Oranje на 20.03.11, 20:38:

...
Комплексът за напреднали бе Murph, като Иво отделно си направи обещания му Painstorm. Част от начинаещите избраха също да се преборят с Murph, но само Калин успя да го завърши.
За финал направихме и по едно бързо и ‘леко’ комплексче
....

Аз ли нещо не разбрах или сте правили 3 (!?!) комплекса в една тренировка? (ndolars)

казано от Vic на 21.03.11, 07:40:

Аз ли нещо не разбрах или сте правили 3 (!?!) комплекса в една тренировка? (ndolars)

Иво прави Пейсторм и 1-2-3…10 с българската торба и кофички на халки.
Останалите правихме Мърф, а двама и 1-2-3…10 с българската торба и лицеви.

21.03.11
08:00

казано от Oranje на 21.03.11, 07:43:

казано от Vic на 21.03.11, 07:40:

Иво прави Пейсторм и 1-2-3…10 с българската торба и кофички на халки.
Останалите правихме Мърф, а двама и 1-2-3…10 с българската торба и лицеви.

Отдъхнах си... Така е приемливо. Не пишеш резултата от Painstom?

казано от Vic на 21.03.11, 08:00:

Иво ще си се похвали ;)

21.03.11
09:00

Здравей Вик

36:41, аз лично съм доволен, не можах да дам по добро времв от теб. Респект!!!
През цялото време внимавах да не се одървя.

Лятото идва местим тренировките край плажа:D

21.03.11
09:16

казано от robot на 21.03.11, 09:00:

Здравей Вик

36:41, аз лично съм доволен, не можах да дам по добро времв от теб. Респект!!!
През цялото време внимавах да не се одървя.

Лятото идва местим тренировките край плажа:D

Минимална разлика и по-добро време от първия ми опит. Поздравленията са за теб!
На лято ви чакаме на плажа 8-)

21.03.11
11:55

Здравейте,
Адмирации за добрата инициатива!
Надявам се тази седмица, ако нямате нищо против и аз да се включа във вашите тренировки.
Прочетох по-горе, че приемате предложения за място на тренировките. Моето е в Борисовата градина, в горната част,
алеята от входа на кортовете на Академик. Има два високи лоста, успоредка и нисък лост, който е идеален за заучаване
на някои по-трудни упражнения. Ако проявявате интерес и имате нужда, мога да помогна с малко “инвентар” - лост(10кг), разглобяеми дъмбели и 5,10 и 15кг дискове.
Поздрави!

казано от Niki G на 21.03.11, 11:55:

Здравейте,
Адмирации за добрата инициатива!
Надявам се тази седмица, ако нямате нищо против и аз да се включа във вашите тренировки.
Прочетох по-горе, че приемате предложения за място на тренировките. Моето е в Борисовата градина, в горната част,
алеята от входа на кортовете на Академик. Има два високи лоста, успоредка и нисък лост, който е идеален за заучаване
на някои по-трудни упражнения. Ако проявявате интерес и имате нужда, мога да помогна с малко “инвентар” - лост(10кг), разглобяеми дъмбели и 5,10 и 15кг дискове.
Поздрави!

Новите желаещи винаги са добре дошли. Заради тях е и разширяването на тренировките с втора локация София Изток, след като вече има в София Запад: за да може да е по-удобно на повече хора. Затова е и питането за подходящо място в района на Младост. Иначе Борисовата е добра дестинация за третата локация - София Център, но това ще е след като първо се организира източната група.
Относно инвентара -  той е причината локациите да се избират и с оглед възможността за непосредствено паркиране. А дали има нужда от помощ с него? Преди всичко проблемни са гумите, защото често се крадат от местата за трениране. Останалите уреди са налични, а и се увеличават с нови попълнения, така че да не се налага помощ от участниците.

Имам идеи за три училища в Младост - 118-то, 125-то и 81-во.
В близките дни ще проверя точно къде какво има, за да се прецени къде ще е най-удачно да се проведе заниманието.

23.03.11
11:51

@Oranje, благодаря, всичко е ясно. Значи живи и здрави ще се видим на тренировката с локация
София-Изток.
@Кольо, откакто прочетох интервюто с теб се каня да те питам в кое училище си учил.Ако е 118то (в което съм почти сигурен),
значи сме били в един клас. Малко е странно, но и интернет май започва да отеснява:)
Поздрави и извинете за спама!

казано от Niki G на 23.03.11, 11:51:

@Кольо, откакто прочетох интервюто с теб се каня да те питам в кое училище си учил. Ако е 118то (в което съм почти сигурен),
значи сме били в един клас. Малко е странно, но и интернет май започва да отеснява:)
Поздрави и извинете за спама!

Да, до 7-ми клас включително учих в 118-то... а Niki G означава Николай Генчев, май... ;)

23.03.11
22:13

Здравейте!Поздравления за дейността ви.Бих искал да споделите къде точно ще се проведе следващата съботно неделна тренировка,интересувам се,тъй като е в младост а аз съм в студентски.Също и в колко часа ще се проведе :) Благодаря предварително.

Неделя, 27 март:
Кросфит тренировки на открито София-Изток
От 13.00 в 10 СОУ кв. Младост: кросфит за начинаещи и (средно) напреднали:
* заучаване/затвърждаване на основни умения и движения - сумо тяга и хай пул с пудовка и кипинг набирания
* комплекс тип AMRAP (най-много рунда за време): аеробно насочен с цел повишаване на силовата издържливост и увеличен разход на калории.
Заб: Като за първа тренировка няма да има разделяне на напредналите от останалите, а комплексът ще бъде подбран и скалиран според нивото на всеки.
Кросфит тренировки на открито София-Запад
От 16.00 в 61 СОУ кв. Надежда: кросфит за начинаещи и средно напреднали:
* заучаване на основни умения и движения - сумо тяга и хай пул с пудовка и кипинг набирания
* комплекс тип AMRAP (най-много рунда за време): аеробно насочен с цел повишаване на силовата издържливост и увеличен разход на калории.
От 17.30 в 61 СОУ кв. Надежда: кросфит за напреднали:
* затвърждаване на основни умения и движения - работа с гимнастически халки
* комплекс 1: къс, в стил Фран
* комлекс 2: дълъг и мъчителен (devil)

казано от Oranje на 24.03.11, 11:19:

Неделя, 27 март:
Кросфит тренировки на открито София-Изток
От 13.00 в 10 СОУ кв. Младост: кросфит за начинаещи и (средно) напреднали:
* заучаване/затвърждаване на основни умения и движения - сумо тяга и хай пул с пудовка и кипинг набирания
Заб: Като за първа тренировка няма да има разделяне на напредналите от останалите, а комплексът ще бъде подбран и скалиран според нивото на всеки.

Ще дойда... поне за да се видим! (sun)

казано от Кольо Пияндето на 24.03.11, 11:27:

Ще дойда... поне за да се видим! (sun)

Аз заради теб съм подбрал неща, при които няма скокове. Ако не участваш ще ги включа под формата на бърпита за останалите, като ще им намекна, че са заради теб :D

24.03.11
11:38

10 СОУ “Теодор Траянов”?
Ако има някой от Студентски град който смята да ходи може да се съберем предварително

казано от Oranje на 24.03.11, 11:33:

Аз заради теб съм подбрал неща, при които няма скокове. Ако не участваш ще ги включа под формата на бърпита за останалите, като ще им намекна, че са заради теб :D

Не ми оставяш особено забележими възможности да дойда и да стоя с ръчички в джобовете! (giggle)
Така да бъде! За сега няма причина да отсъствам...

казано от ivancho на 24.03.11, 11:38:

10 СОУ “Теодор Траянов”?
Ако има някой от Студентски град който смята да ходи може да се съберем предварително

Да: http://www.bgmaps.com/link/3570C6C2DB0E59C5E2B341AE46BDE60C

казано от Кольо Пияндето на 24.03.11, 11:40:

Не ми оставяш особено забележими възможности да дойда и да стоя с ръчички в джобовете! (giggle)
Така да бъде! За сега няма причина да отсъствам...

Ти си за напредналите, но за първа тренировка ще я караме по-леко, за да видим горе-долу кой на какво ниво е и на какво ще е добре да обърнем повече внимание в следващите тренировки.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1