21.03.11
20:34
Здравеите,
незнам дали съм направил темата в подходящия раздел но все пак нека да попитам :)
Забелязах че гърдите са ми изоставащата мускулна група(по-точно горната и вътрешната част на гърдите).Тренировката ми е
1ви ден гърди бицепс
3ти ден гръб трицепс
5ти ден рамо крака
и искам да питам кога ще е най-удачно да включа гърдите още веднъж.Също така кои упражнения са за вътрешната и горната част на мускула?
Благодаря и поздрави ;)
21.03.11
20:36
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51808 - наблегни на препоръка №4 ;)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 21.03.11 20:36.
Без никаква информация за тебе, трудно ще ти се отговори. Как ги тренираш сега гърдите ?
21.03.11
20:44
На 17 години съм.62 килограма съм.182 см висок.
За гърди тренирам по две програми взависимост дали имам време или не:
ако имам време правя:
избутване на щанга от двата вида наклон(с главата нагоре и главата надолу) и без наклон 3х8-10 повторения и накрая като четвърто упражнения правя пек-дек 3х10-12 повторения.
Ако нямам много време правя:
лицеви опори с вдигнати крака/ръце и обикновенни 3х7-10 повторения и след тва пек-дек 3х10-12 повторения
;)
21.03.11
20:50
Пич,та ти нямаш никва маса ве...Как очакваш да не са ти изоставащи гърдите...Сигурно сичко друго ти е изоставащо също...Аз сам 2 санта по нисак от теб и 14 кг по тежък и още са ми изоставащи гърдите...Качи 20 кила и тогава мисли кое е изоставащо. :)
Колко стаж имаш във залата ? тези килограми на тази възраст ми се струват доста малко, че да си мислиш че ти изостават гърдите. Ако може дай снимка да видим проблема.
21.03.11
20:54
Торрес9 неможеш да знаеш без да си ме видял ВЕ...нали се гледам пред огледалото.Аз не целя да сам 300 килограма само мускули а искам да съм оформен само.
Започни да тренираш за маса и яж повече.Дори да си супер чист,няма да имаш достатъчно маса в гърдите и по цялото тяло,за да ти изостава нещо.
21.03.11
21:03
http://www.bb-team.org/workout/1289_pokachvane-na-muskulna-masa-v-tri-dni#axzz1HGKH8fw5
Тази програма ще свърши ли работа?и ако да с какво мога да замена набиранията(ако може) ? ;)
21.03.11
21:09
всяка програма е добра виж си храненето, то е важно :) ... и Торес не те е видял ама цифрите понякога говорят достатъчно ! сложи снимка в такъв случай като си убеден, че гърдите ти само изостават.... никой не е казал, че трябва да си 300кг.. но определено 75кг не трябва да ти мърдат :) Набиранията си ги прави... те са страхотно упражнение
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 21.03.11 21:10.
Хубава програмка, но не за всеки! За да опитате нещо такова ви трябват сериозен опит в залата, много добра диета и вродена или придобита атлетичност! Все неща, които “старите кучета” във фитнес залите притежават отдавна!
Ако отговаряш на тези критерии давай , помисли преди да отгориш .
21.03.11
21:18
Преди съм тренирал малко по тази програма и имаше ефект ,но след тва имах прекъсване.Иначе атлетичност си имам(поне така смятам).Само върху диетата трябва да поработя :)
21.03.11
21:49
Аз съм 76кг на 179 см и все още се смятам за слаб...Ти може да не гледаш на себеси по този начин...не знам...Обаче на тези килограми спрямо ръст би трябвало всички групи да са ти изоставащи...Не ти се заяждам пич,знам че искаш да ти порасне бицепса и гърдите за лятото...Тва е нормално,ама трябва да качиш доста килца за да имаш цялостен напредък. :)
21.03.11
21:58
Бицепса за килограмите смятам че ми е добре ... защото ако направя голям бицепс а съм 62 кг ще изглежда смешно.Все пак се опитвам да кача 15кг но немога незнам защо.
21.03.11
23:13
Не знам какъв тип си,но може да пробваш да намалиш повторенията в сериите на 5-6,естествено съответно и по-големи тежести.Аз използвам и форсирани повторения,като при някой упражнения е нужно да ти помага някой де ;)
казано от Skittles Skittles на 21.03.11, 21:58:
Бицепса за килограмите смятам че ми е добре ... защото ако направя голям бицепс а съм 62 кг ще изглежда смешно.Все пак се опитвам да кача 15кг но немога незнам защо.
Ако направиш голям бицепс, няма да си 62 кг.
62 кг на този ръст са малко дори за момиче. Бицепса ти не изостава - всичко ти изостава, и за да го твърдя със 100% убеденост не ми трябва да ти гледам снимки.
Яж и блъскай здраво няколко години и ще качиш и повече от 15 кг. Тогава и бицепсите и гърдите ти ще се оправят.
Но няма да стане за седмица или месец
Мнението беше редактирано от Петко К на 21.03.11 23:22.
23.03.11
17:43
Съжалявам направил съм грешка.Не съм 182 а 178 см висок :)