10.05.05
16:48
Значи преди 3 месеца си имах коремче ама се хвахах и потренирах малко и сега ми се показжат прочки(вже още само като се стегна :( ) но определено дясната страна е по добре развита и поне джа пруста по нагоре така е до пупа ми после е симетрично защо се получава така като си правя упражненията правилно правя и страничен корем като и с двете страни правя по равно но разликата си остава
и аз имам същия проблем,от лявата страна са ми едва забележими,докато отдясно имам вече ясноизраени плочки,много е дразнещо така,даже вече се страрая и странични преси да рпавя за да наблегна на лявата страна,едва ли да е генетично това
Как ще наблегнеш на лявата страна, след като цялата коремна преса е един, единствен мускул? Точно генетика си е това. Вижте колко професионалисти има с несиметрични плочки.
ами правя едни коремни преси като заставам на една страна на лакът и така правя,така акцентирам на лявата половина и така има някакъв минимален ефект,не мисля че е генетика от едната страна да имаш плочки,а от другата-не,тук не става въпрос за диспропорция в самите плочки
10.05.05
20:51
Всичко е ген !!!
10.05.05
21:12
туй ген бе има много културисти с криви плочки едната да е по нагоре или надоло от другата
10.05.05
21:16
офф да ви имам проблемите
[quote author=“replicon”]туй ген бе има много културисти с криви плочки едната да е по нагоре или надоло от другата
И аз съм така, нищо ново под слънцето.
Не е болка за умиране.
МЕждовпрочем, такава асиметрия не е добър признак. Както я има и нея, така има и асиметрии в други части на тялото. Природа... не може да се бори човек. :)
моите са симетрични(а и да не бяха...)и доста хора ми викат че не били наред точно заради това иди ги разбери...
Мускулът е един,а плочките се определят от сухожилия които минават и го разделят на плочки.Така че зависи индивидуално къде точно минават те
[quote author=”Миле”]Мускулът е един,а плочките се определят от сухожилия които минават и го разделят на плочки.Така че зависи индивидуално къде точно минават те
Да, и няма оправия това по нормален начин.
Междо другото, някъде бях видял снимка на накакъв билдър, на когото коремния му мускул беше супер зле-генетично. А май се водеше “голям” в бодибилдинга този... Пресата му беше, все едно танк го е гърмял в корема, предстаяте си, някъв супер дисбаланс...
Ако някой се сеща и може да немри снимка, може да я плясне тука.
[quote author=“tpd”][quote author=”Миле”]Мускулът е един,а плочките се определят от сухожилия които минават и го разделят на плочки.Така че зависи индивидуално къде точно минават те
Междо другото, някъде бях видял снимка на накакъв билдър, на когото коремния му мускул беше супер зле-генетично. А май се водеше “голям” в бодибилдинга този... Пресата му беше, все едно танк го е гърмял в корема, предстаяте си, някъв супер дисбаланс...
Ми сля че говориш за Джордж Фатах.Донякъде си прав че го е гърмял танк,само че има 5 куршума но от пистолет.Мисля че миналата година си направи пластична операция,защото съдиите са били винаги ужасени и го слагали по-надолу в класирането.Иначе е доста класен билдер
[quote author=”Миле”][quote author=“tpd”][quote author=”Миле”]Мускулът е един,а плочките се определят от сухожилия които минават и го разделят на плочки.Така че зависи индивидуално къде точно минават те
Мисля че говориш за Джордж Фатах.Донякъде си прав че го е гърмял танк,само че има 5 куршума но от пистолет.Мисля че миналата година си направи пластична операция,защото съдиите са били винаги ужасени и го слагали по-надолу в класирането.Иначе е доста класен билдер
Да, сигурно е той, сега може да намеря някоя снимчица. И аз така разбрах, че е класен, но тези разкъсвания, определено фрапират, аз лично бая се поизкорах :lol:
p.s. Тц, не можах да намеря снимка, ако някой друг може да я лепне тук, интересно е да се види.
12.05.05
14:26
При мене си го има същия проблем с корема развива се много бързо и добре, но плочките са по-скоро не една до друга, а една под друга :)
баси, мн се дразних ама какво да се прави.
:lol:
важното е да е стегнат и релефен корема а сега нема да ходим на Олимп :)
редактирано от Мартин