Между другото, голям кеф е да се кара хубаво колело, което за съжаление си има и цифрово изражение.
Cross 99’ година е мойта машина. Много яко животно, само една капла съм сменил, че скачах и аз по едни стълби :D Иначе съм карал и колело за 1000+ лв,
друга бира си е.
Мнението беше редактирано от korpusito на 22.03.11 12:57.
Тези минирезачки дали стават за мелене на фъстъци? Искам да си взема такъв уред, обаче не съм сигурен какъв точно трябва да бъде - пасатор с кана, блендер или де да знам. Вие с какво си правите фъстъчено масло?
Не мога да се фокусирам над нищо за повече от 5 минути- било то филм, музика или четене... пролетната лудост почна... а има толкова много работа : (
казано от CKOTA на 22.03.11, 12:51:
Не мога да се фокусирам над нищо за повече от 5 минути- било то филм, музика или четене... пролетната лудост почна... а има толкова много работа : (
Свиквай, аз станах с болки в гърдите и главобол, все едно ме е газил кон с каруцата :D
Някой ще ми каже ли колко горе долу грама, е едно твърдо сварено яйце Л размер ?
казано от Madboy на 22.03.11, 13:19:
казано от CKOTA на 22.03.11, 12:51:
Свиквай, аз станах с болки в гърдите и главобол, все едно ме е газил кон с каруцата :D
Аз физически уж държа фронта- освен скованост дето ме е обзела, ама главата дава заето :D- ще се мре :D
казано от Едуардо на 22.03.11, 13:29:
Мерси ! трябва да си взема аз една ел. везна.....
Аз си взех от E-bay електронна везна мери до 200гр., точност 0.01гр. (проверено със златарски мерки) на цена около 15лв. с доставката. Със син светещ дисплей, плот от неръждавейка, джобен размер, абе гъзария :D
http://cgi.ebay.co.uk/500g-x-0-1g-Digital-Weigh-Scale-Balance-Jewelry-Pocket-/320518843713?pt=UK_BOI_Electrical_Test_Measurement_Equipment_ET&hash=item4aa0696d41 Не се заблуждавай от ниската цена, мерят много точно.
Виж в Техномаркет има NEO май за под 20лв. Аз си взех такава преди време. Мери до 2 или 3кг.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 22.03.11 13:55.
Много е удобна, моята беше за 20-ина лева.Мери до 5 кг, с точност до 1 гр.
22.03.11
15:40
в период на маса мериш със чиниите ... само при изчистване мериш с везна :D :D
Същата имам и аз, майка ми я ползва за проверка на зарзавата дето купува :D
Teacher: “Johnny, can you tell me the name of 3 great kings who have brought happiness and peace into people’s lives?”
Little Johnny: Drin-king, smo-king, and fuc-king
казано от korpusito на 23.03.11, 10:08:
Някой ползва ли грил тиган ? Става ли туй чудо за пържоли без мазнинЪ ?
Става но не е като скарата, крайния ефект отново е пържене след като месото пусне собствена мазнина почва да се пържи в нея. Мен лично не ми харесва месо приготвено по този начин. Преди 2 месеца взех на промоция за 60лв. конвекторна фурна и съм страшно доволен, всичко става бързо и много вкусно. Скумрията приготвена на такава фурна е невероятна, и най-важното миризмата, която съпътства приготвянето на скумрия е намалена до минимум. Месото също става много добре, бързо, остава сочно, и е много вкусно.
Миналата седмица имаше в Кауфланд от 120 на 60 намалена, ама ми се видя съмнително намалена, та не взех. При следващо промо ще се оборудвам и аз.
Ako става дума за такова:
http://www.bg-zone.net/media/post_images/middle/1/bbecdd9beed90a6b82f640e7ba8591e8.jpg
Имам, свинските ребърца стават разкошни :D
И моята е няква нонеймка, немска ама не помня 68 или 78лв съм я купувал.
казано от emzo на 23.03.11, 11:31:
Ako става дума за такова:
http://www.bg-zone.net/media/post_images/middle/1/bbecdd9beed90a6b82f640e7ba8591e8.jpgИмам, свинските ребърца стават разкошни :D
И моята е няква нонеймка, немска ама не помня 68 или 78лв съм я купувал.
Същата, само дето е NEO. Просто е перфектна за тази цена.
Днес открих как да не ме боли гърба, когато ми се налага дълги часове да работя на компа - вместо на стол, сядам на швейцарска топка :) За жалост май е приложимо единствено в домашни условия :)
Та така, споделям ви, понеже понякога имам сериозни проблеми с болки в опашката именно заради гадния стол :)
Хора спешно помагайте! Днеска разбрах, че ша ходя на море с много яки пички. Ама като кажа яки имам предвид секс бомби :D Сега съществената част - пречи ли ми нещо ако веднага след специализация на ръце (6 седмици) почна специализация на гърди (6-8 седмици) и през останалия месец и половина карам с по около 150 въглехидрат на ден, смисъл при достатъчно протеин набавен има ли възможност да губя маса. Целта не е да изкарам плочки, ама поне да не приличам на кофа на обратно :D
П.С. пичките са адски яки и за това питам :D
23.03.11
22:26
Тайната на бързите и сериозни резултати е в силната мотивация!
казано от DeadManWalking на 23.03.11, 22:26:
Лошо е когато мотивацията е бомбастично илюзорна :D
казано от DeadManWalking на 23.03.11, 22:26:
Aз съм много силно мотивиран! :D