ВзЕми тая програмка :)

09.05.05
13:05

Значи ползвам тая схема откака се помня около годинка вече и се чудя дали ще е добре да я поизменя малко...
1ви ден ръце - бицепс и трицепс в 3 супер серии бицепс/трицепс
2ри ден крака
3ти ден гърди - 3,4 упражнения по 3 серии
4ти ден гръб - 4 упражнения по 3 серии
5ти ден рамо и трапец
почивка

тренирам за маса в момента не пия добавки но до седмица ще се снабдя с креатинче,протеинче и глутаминче 
упражненията не съм ги конкретизирал и затова не съм ги написал... главно базови..
Моля да си кажете мненията и ако някои може да даде някое съветче за подобряването ще е добре дошло  8)

PS

09.05.05
14:40

Мен добре ми се вижда сплита, ама винаги ли праиш суперсерии за ръце?

09.05.05
16:12

на мен добре ми се вижда но и мен ме учуди това с суперсерийте
аз лично правя супер серий само за рамо и то по определена програма

никаде не видях корем . не го забравяйте!!

09.05.05
17:31

[quote author=“ERROR”]на мен добре ми се вижда но и мен ме учуди това с суперсерийте

Как така суперсерии за рамо ? дроп серии ли искаш да каеш или кво !? кав е сми от суперсерии за 1 и същ мускул !?

09.05.05
17:35

Ами в последния месец винаги супер серии защо?  8)

09.05.05
17:55

[quote author=”^MaD^”][quote author=“ERROR”]на мен добре ми се вижда но и мен ме учуди това с суперсерийте

Как така суперсерии за рамо ? дроп серии ли искаш да каеш или кво !? кав е сми от суперсерии за 1 и същ мускул !?

Смисълът е много прост.
Да приемем, че трицепса ти е слаб, и като правиш раменни преси, отказва първи, а в рамото имаш още сила. Тогава правиш примерно първо изолиращо упражнение (странични разтваряния), след това правиш раменни преси. Измореното от страничните разтваряния рамо ще откаже по - рано в основното движение (раменната преса).
Втори вариант - за пестене на време - правиш си супер серия от странични разтваряния и разтваряния от наклон - средното и задното рамо.
Има и други варианти :) Суперсериите не са само за срещуположни мускули. Когато се правят за един и същи мускул, вече се наричат обединени серии.

11.05.05
00:15

начи 1ви ден : гърди (3-4 упражнения) + трицпес (2-3 упражнения)
2ри ден : гръб (3-4 упражнения) + бицепс (2-3 упражнения)
3ти ден почивка
4ти ден : рамо + трапесц + бицепс
5ти ден гърди + бицепс
И в края на сяка тренировка ако си зле с корема има6 натрупвания на мазнини праи6 4 серии по 30 повторения и ти гърантирам 4е до месец ефект в корема ще има . а по отно6ение на програмата : ако има6 някои изостанал мускол го заменя6 примерно (бицепс с трицепс) и схемата ти е готова

11.05.05
07:59

еии тая програмка много ми харесва 10хх  :shock:

11.05.05
09:17

[quote author=“Recordzz”]начи 1ви ден : гърди (3-4 упражнения) + трицпес (2-3 упражнения)
3ти ден почивка
5ти ден гърди + бицепс
И в края на сяка тренировка ако си зле с корема има6 натрупвания на мазнини праи6 4 серии по 30 повторения и ти гърантирам 4е до месец ефект в корема ще има . а по отно6ение на програмата : ако има6 някои изостанал мускол го заменя6 примерно (бицепс с трицепс) и схемата ти е готова

Абе хора краката де ги слагате бре :shock:

11.05.05
11:31

[quote author=“Recordzz”]начи 1ви ден : гърди (3-4 упражнения) + трицпес (2-3 упражнения)
3ти ден почивка
5ти ден гърди + бицепс

М, според мен това е много шантаво... В рамките на 5 дена 3 пъти тренираш бицепс, каква е тази измишлъотина, ще претрераниаш и освен, че ще си съсипеш бицепса и гърба ще ти увисне от умората в него.
И крака няма така като гледам.

Аз бих я правил така:

1ви ден: гърди (3-4 упражнения) + трицпес (2-3 упражнения) + преса
2ри ден: почивка +преса
3ри ден: гръб (3-4 упражнения) + бицепс (2-3 упражнения)
4ти ден: рамо + трапец +стречинг
5ти ден: крака+ преса +стречинг

13.05.05
13:08

ами хора .... да ти кажа зависи и много от 4овека . аз искам да си направя бицепса и това е ...на бицепса не му пре4и да го товари6 стига да не експеремнтира6 на всяка седмица или две с пове4е кила ...както направих аз ..по принцип дигам си сас 10 кила и направих гре6ката на 15 и сега сам в по4ивка до кат не ми се оправят руцете ....ноо да ви кажа ефекта е голям .....стига да си мотивиран да продулйава6 да вдига6 6от и бая пот се сти4а ....а коолкото до краката ...те за мене не са от голямо зна4ение тъи като си бягам..и не правя

пък може да се напраи малка промяна в тренировката стига да не ти се преебе не6то
примерно 2 дена бицепс 2 дена трицепс подкремяни винаги с по една серия или за предми6ница или за китка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1