Помогнете за програмата

24.03.11
21:50

Аз съм на 14 157см 45кг и тренирам по тая програма

Програма за първи ден
• повдигане на щанга от лег - 3 серии по 8 повторения
• повдигане на щанга от полулег - 3 серии по 8 повторения
• повдигане на дъмбели от полулег - 3 серии по 8 повторения
• флайс - 3 серии по 8 повторения
• раменни преси с щанга пред гърди - 3 серии по 8 повторения
• разтваряне с дъмбели встрани - 3 серии по 8 повторения
• повдигане на щанга до брадата - “хеликоптер” - 2 серии по 8 повторения
• повдигане на щанга за трапец - 3 серии по 10 повторения
• коремни преси - 3 серии по 20 повторения
• повдигане на краката от лег - 3 серии по 20 повторения

Програма за трети ден
• набирания - широк хват пред гърди - 4 серии по 10 повторения
• гребане с щанга - 4 серии по 8 повторения
• гръбни преси - 3 серии по 8 повторения

Програма за пети ден
• избутване на щанга тесен хват - 3 серии по 8 повторения
• “френско” разгъване - 3 серии по 8 повторения
• кофички - 3 серии по 8 повторения
• бицепсово сгъване с щанга от стоеж - 3 серии по 8 повторения
• бицепсово сгъване с дъмбел от седеж - 3 серии по 8 повторения
• концентрирано сгъване с дъмбел - 3 серии по 8 повторения
• коремни преси - 3 серии по 20 повторения
• повдигане на краката от лег - 3 серии по 20 повторения

Добре ли е за мене и какви упрайнение предлагате да вклуча или изключа използвам Nutrium super mass

24.03.11
22:05

По добре се ориентирай към кръгова програма и хапвай повече

24.03.11
22:05

Нещо ти липсва в програмата!

Програмата е абсурдна и крайно неподходяща.
Липсва натоварване на една от големите мускулни групи - недопустимо е.
Натоварването на малките мускулни групи е неразумно голямо.

24.03.11
22:14

+1 за кръгова и ядене , ама в кръговата да не вземеш пак да махнеш краката.

24.03.11
22:45

но на мен не ми трябва краката защо да тренирам зза крака иначе голям ефект има програмката кажете кои да слагам кои да махам

24.03.11
22:48

казано от Playtara Neznam на 24.03.11, 22:45:

но на мен не ми трябва краката защо да тренирам за крака иначе голям ефект има програмката кажете кои да слагам кои да махам и може ли да кажете кои упражнения кои дни да ги правя и как да ги редувам

24.03.11
23:27

и тая добавка добре ли е за мене

25.03.11
00:11

казано от Playtara Neznam на 24.03.11, 22:45:

но на мен не ми трябва краката защо да тренирам зза крака иначе голям ефект има програмката кажете кои да слагам кои да махам

Какъв е този голям ефект били го описал?
Зарежи я точно тази добавка по-добре се насочи към нещо,което не е българско.Единствените добавки,които можеш да ползваш са протеин и витамини.Другите неща трябва да идват от нормална храна.

Не трябва да изключваш краката,щом си се насочил към този спорт явно целиш някаква визия.А визията е пълна,когато има симетрия между мускулните групи.

И как така не ти трябват крака,на ръце ли ходиш?

25.03.11
00:14

Сигорно са му прекалено голями краката от футбола ;) това е оправданието на всеки втори плажен билдър, за да не ги тренира !

25.03.11
08:03

Какви програми какви крака ... това момче трябва да яде докато спи дори...

Пич, това е доста сериозна програма (като изключим трети ден :D ). Освен ако не тренираш от 3-4 месеца, то тя не е подходяща за теб. И ще повторя някои от колегите - трябва ти ядене...ама много ядене ;)

DE

25.03.11
09:22

Сигурен ли си че си на 14 ? Аз ако бях на твое място щях да правя кръгова с базови упражнения,но най-добрият ти приятел (мебел) ще ти бъде масата ;)

25.03.11
16:32

можели тогава някои да ми предложи някоя програма и за яденето какво да ям аз сунтринта ям два пилешки средни дюнера после на обяд принцеса (различно) + плодове банан и ябълка и някакъв десерт с много шоколад

На твоите години не ти трябват ограничителни хранителни режими. Добър старт е да промениш хранителните си навици. ;)  За програма - не знам кой ще го одобри и кой не, но аз за твоето телосложение и възраст ти препоръчвам да правиш вкъщи упражнения със собствено тегло. Лицеви опори, коремни преси, клекове и т.н. Ако си оправиш храненето  тази домашна тренировка ще те изтреля много напред.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 25.03.11 16:47.

25.03.11
17:49

то за мен съща работа имам си малко клубче има някои уреди аз повечето време съм там и мисля упражненията за 3 ти ден да ги направя 2 пати в седмицата добре ли ше е ??

казано от Playtara Neznam на 25.03.11, 17:49:

то за мен съща работа имам си малко клубче има някои уреди аз повечето време съм там и мисля упражненията за 3 ти ден да ги направя 2 пати в седмицата добре ли ше е ??

Моето мнение е, че тази програма не е за теб. Проблемна за теб е не Сряда, а Понеделник и Петък. Прекалено тежка е за човек на твоята възраст и телосложение. Тялото ти няма да може да реагира по правилен начин и може да си навредиш вместо да си помогнеш. Ако толкова държиш да тренираш по някаква програма, то нека бъде тази - http://www.bb-team.org/workout/1465_parvi-stapki-vav-fitnesa#axzz1HY77IGVe . И най-важното - храненето. Ако него не го оправиш, каквито и упражнения да правиш ще са безсмислени и безрезултатни. Ако искаш чакай за други мнения. Аз моето си го казах. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 25.03.11 17:59.

25.03.11
18:11

мс за вниманието

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1