10.05.05
18:22
Правилно ли и съотношението между Въглехидрати/Мазнини/Белтъци в това НВД:
Сирене 200гр
Кисело мляко:500гр
2 варени яйца
кашкавал 100гр
Пилешко печено месо 100гр
Салата Зелена 300гр
Хапвам в училище и солетки така че и въглехидрати има.
Моля някой да ми каже ако бъркам нещо.Thanks :lol:
Здравей! Ако искаш някой да ти помогне е редно да споделиш какви са целите ти, личните данни, стаж и някои други подробности :wink:
На 16 години съм , висок съм 180, тежа 75 кг обаче съм доста “мазен”
Целта ми и да стопя мазнинките .От 2 месеца се опитвам да започна някаква НВД обаче ми се струва че нещо бъркам.Ходя на фитнес 3 пъти седмично вече 3 месеца.На ден са ми нужни 1924 cal обаче нещо бъркам в моята диета.Вече съм 3 седмици на НВД (която споменах по горе) и нямам никакви резултати затова търся помощ.Ако някой може да ми помогне ще му бъда благодарен.
[quote author=“vankata”]Правилно ли и съотношението между Въглехидрати/Мазнини/Белтъци в това НВД:
Сирене 200гр
2 варени яйца
кашкавал 100гр
Салата Зелена 300гр
Бъркаш пич, трябва да прочетеш целия раздел за храненете в сайта, за да получиш някаква обща представа какво по-точно трябва да се консумира.
Тия солетки са пълен боклук примерно, не трябва да се ядът ако искаш сериозни резултати. Както и доста други продукти, които явно телерираш, а не трябва. Примерно в твоя случай е по-добре да не ядеш кашкавал. А да наблегнеш на извара, зехтин и кисело мляко. С тях в точните количества, ще може да попълниш повече приема на хран. вещества, а те ще са значително по-качествени.
Но за да можеш да усетиш цялата работа трябва да прочетеш сайта.
УСпех.
[quote author=“tpd”][quote author=“vankata”]Правилно ли и съотношението между Въглехидрати/Мазнини/Белтъци в това НВД:
Сирене 200гр
2 варени яйца
кашкавал 100гр
Салата Зелена 300гр
Бъркаш пич, трябва да прочетеш целия раздел за храненете в сайта, за да получиш някаква обща представа какво по-точно трябва да се консумира.
Тия солетки са пълен боклук примерно, не трябва да се ядът ако искаш сериозни резултати. Както и доста други продукти, които явно телерираш, а не трябва. Примерно в твоя случай е по-добре да не ядеш кашкавал. А да наблегнеш на извара, зехтин и кисело мляко. С тях в точните количества, ще може да попълниш повече приема на хран. вещества, а те ще са значително по-качествени.
Но за да можеш да усетиш цялата работа трябва да прочетеш сайта.
УСпех.
В НВД в сайта пише че може да се яде кашкавал...
Кашкавалът е перфектна храна за НВД по пинцип, но всичко зависи от конкретния случай.
Абе колкото повече, толкова по-хубаво. Това не означава да се наливаш постоянно, ама то водата не е вредна и примерно около 3 литра е чудесно. Ама ако изпиеш 2 за 1 ден няма смисъл вечерта да цоцаш само за допълване на количеството. Пий си повечко, тя помага да изпикаеш сланинките :lol:
[quote author=“Nefarious”]Абе колкото повече, толкова по-хубаво. Това не означава да се наливаш постоянно, ама то водата не е вредна и примерно около 3 литра е чудесно. Ама ако изпиеш 2 за 1 ден няма смисъл вечерта да цоцаш само за допълване на количеството. Пий си повечко, тя помага да изпикаеш сланинките :lol:
Сигурен ли си в това което казваш???
12.05.05
16:43
Хубаво е да си пиеш вода,но не повече от 4 литра,защото си хиперфилтрираш бъбреците.Гледай да е към 3 л в равни интервали през деня.Зимаш се едно шише 1.5л с теве и си пиеш малко по малко