Терзанията на Крисчо..

Прескочи до:

25.03.11
23:23

казано от kristiancho на 25.03.11, 22:52:

като му видя смразяващото френско с 25кг и още по-засенчващото сгъване за бицепс с 25кг ми е ясен изцяло :D

Мани тва, заяжда се относно ръст(най-тъпото нещо, за което човек може да се подиграва).Поне да претендираше с нещо, да беше доста по-висок, по-масивен, по-умен, по-силен...Явно има много комплексари, които търсят възможност все повече да се излагат

10

26.03.11
00:27

Същото е като да спориш за сила. Пък и аз не бех тръгнал да се заяждам, той просто е прекалено враждебен. Ти може да си по добър във фитнеса, ма те уверявам, че аз съм по добър в кикбокса.

26.03.11
00:46

казано от Dique на 26.03.11, 00:27:

Същото е като да спориш за сила. Пък и аз не бех тръгнал да се заяждам, той просто е прекалено враждебен. Ти може да си по добър във фитнеса, ма те уверявам, че аз съм по добър в кикбокса.

Тоз пък, де го чукаш де се пука. С това телосложение на живо гледай да показваш по-малко самочувствие, че си лесен за връзване на възел.

26.03.11
01:14

Я-я-я, де било лафчето...ш’са биим ли уа? :)
kristiancho, защо не минеш малко на пирамида и не оставиш фиксираните?

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 26.03.11 01:17.

Хм... не лоша идея Стоянчо... само, че пирамидата ще е само що се отнася до повторенията.. тежестите или ще са фиксирани или с разлика от до 5кг все пак не трябва да се смазвам на асистиращите упражнения :) примерно както правя 5серии на асистиращите упражнения може да пробвам 12,11,10,9,8 повторения :D ако имате някакви идеи казвайте

ПП: може и да е с покачващи повторения ( 8,9,10,11,12 повторения ) при положение, че използвам еднаква тежест последната серия би трябвало да е ‘’най-тежка’’ заради общото тегло повдигнато желязо в нея :)

ПП: за боя си заплювам Стоянчо към мене :D

Dique - къде съм враждебен .. написал съм ‘’ти и ти с твойта химия’’ не виждам вражда както и да е спора го приключваме

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 26.03.11 09:28.

26 Март 2011

ден 19, цикъл 1, седмица 3
Тренировка D

1.Раменни преси с щанга от седеж ( 75,85,95% - 5,3,1+ )
1серия - 5х 52.5кг
2серия - 3х 60кг
3серия - 3х 67.5кг
2.Разтваряне на дъмбели от седеж
1серия - 6х 2х15кг
2серия - 8х 2х12.5кг
3серия - 10х 2х10кг
4серия - 12х 2х7.5кг
5серия - 14х 2х5кг
3.Орбатен пек-дек с една ръка
1серия - 6х 50кг
2серия - 8х 45кг
3серия - 10х 40кг
4серия - 12х 35кг
5серия - 14х 30кг
4.Трапец с дъмбели
1серия - 12х 2х30кг
2серия - 12х 2х35кг
3серия - 12х 2х40кг

ХМ: Раменната преса перфектна... яд ме е сега, че не натегнах за 4ка ... но и на 3ка съм пре доволен до сега не бях слагал такава тежест и имах малко резерв ама мина перфектно... на последната 5серия от разтварянето малко зле мина смисъл тези 5кг... нищо не усетих от тях... Обратния пек-дек се получи добре като пирамида, трапеца също :)

ПП: някакви идеи какво да правя с разтаврянето.. да направя 4та и 5та серия със 7.5кг... !?

ПП2: кантара вече седмица упорито ме показва >67.5кг което ме кара да смятам, че имам едно 67кг тегло твърдо което е много добра новина днес се снимах да видя не мисля,  че съм се омазнил особенно.. гърдите като цяло са половин идея по-добри от преди краката доста добре дръпнаха в последно време

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 26.03.11 18:16.

Утре сутрин ще патна едно мачле с тате и неговите приятели... да им покажа на дъртите от коя страна се рита топката :D преди това ще изям 5 яйца за да не се прецака възстановяването от днешната тренировка :)

изкарах си нервите с тея хора... само викат и си държат шкембетата да не паднат... 50метра не са избягали за над час игра аз си садрах задника да бягам... да си бях отишъл на фитнес да си направя прасеца

27 Март 2011

ден 20, цикъл 1, седмица 3
Почивка

Храната не е на обичайното ниво протеина е на около 120-130грама... незнам в пушения кашкавал има ли животински протеин :D

27.03.11
13:59

Нали е млечен продукт бе- брои се ;)

28 Mарт 2011

ден 21, цикъл 1, седмица 3
Корем

уф... не ми се пише какво съм правил... въобще корема ми е много смотана тренировка... като правя тяга и клек и тея упражненийца за корем са напълно безполезни поне аз изобщо не ги усещам :D полуофициално се отказвам да правя корем ! :D
храненето малко кофти но всеки понеделник е така... немога да си взема ориз който ми е източника на въглени... задържаха ни в училище абее кофти работа си е понеделника

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 28.03.11 19:25.

28.03.11
19:53

Преди като се опитвах да бъда плажен билдер тренирах корем 2 пъти седмично, сега като съм и аз незнам какво :D не го тренирам въобще. А торсът ми от тежката тяга и клековете, и другите основни упражнения разбира се, ми струва доста заякнал. Като ми дойде музата пак ще почна да го тренирам...и да го оставиш за 3-4-5-6 месеца няма да стане кой знае какво...няма да ти изчезнат паркетите :D

аз до сега за 2години единствено от клек и тяга евентуално да получа треска на корема... с колан съм ама пак натега :D аз преди тренирах корем по 3пъти седмично ( плажно билдърския ми период ) и талията ми беше станала 83-84см сутрин ! сега като го тренирам по 1път ( май и толкова няма да има вече ) сутрин талията ми е 76-78см а 83см става след ядене :D ама се чудя кво да правя вместо корем.. пак да жуля прасеца май май... то на него няма да му дойдат много две тренировки ( нали е пустиняк ) без туй е зле

28.03.11
20:05

Абе Кристияне ква е тая работа beach powerlifting :D И незнам какъв ген си, ама точно при powerlifting-a тип тренировка расте талията, а не обратното както си го написал , че при теб се смалява, нещо си сбъркан ти някъде :D

хах..да ти кажа склонен съм да ти повярвам... идея нямам как става но ето че става... може пък да се е смалила от мазнини бе знае ли човек... ама съм минус няколко санта от както спрях да правя корем по 3пъти в седмицата... иначе аз клек и тяга правя от това лято не е късно да тръгне да расте талията, за сега няма такива наклонности ама... е трибоеца дърпа 200кила тяга и талията му е по-малка от моята може би... иначе тя и сега не е малка в издуто  полужение е два  пръста пред гърдите... ако не се виждаха плочките щяха да ме мислят за дебел... ‘‘beach powerlifting’’ - еми тренирам силово ама не приличам на силово трениращ

а и съм виждал хора с широки големи гърбове а надолу имат много слаби почти никакви еректори и визуално талията им изглежда много малка това бяха тип гръб палмово дърво ( мечтата на всеки плажен билдер ) а при мене сякаш еректорите са по-масивни от горната част на гърба което може би оправдава защо като ме види човек в гръб ме мисли за тлъст :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 28.03.11 20:12.

Завиждам ти благородно за времето, което можеш да отделяш за фитнес... Поздравления: като гледам тренировките ти сега и начина ти на писане въобще разбирам, че си се променил доста (не пишеш каквото ти дойде просто ей така :Д както беше преди) и си научил  многоо :) Браво и успех за напред ;)

Мнението беше редактирано от Георги Попов на 29.03.11 08:47.

29.03.11
12:24

5 3 1 няма нищо общо със силовия трибой, всички станахте трибойци дееба

кой е казал, че има бе... не се ядосвай трибоецо :)

anxiety - мерси за думите успех и на теб ! :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 29.03.11 14:28.

е*би му снимката луд :D :D :D

коя на аватара ми либе... какво и е .. едно момиче каза, че приличам на Джери от Том&Jerry; :D

28 Март 2011

ден 22, цикъл 1, седмица 4 ( deload )
Тренировка А

1.Мъртва тяга ( 40,50,60% - 5,5,5 ) 
1серия - 5х 57.5кг
2серия - 5х 70кг
3серия - 5х 85кг
2.Набиране с надхват
1серия - 12х собствено тегло
2серия - 12х собствено тегло
3серия - 12х собствено тегло
4серия - 12х собствено тегло
5серия - 12х собствено тегло
3.Гребане с дъмбел
1серия - 10х 25кг
2серия - 10х 25кг
3серия - 10х 25кг
4серия - 10х 25кг
5серия - 10х 25кг
4.Сгъване с Е-З щанга
1серия - 10х 25кг
2серия - 10х 25кг
3серия - 10х 25кг

ХМ: дърпах тягата без колан и фитили... плашещото е, че усетих една повърхностна болка в корема...доста се уплаших по едно време... по принцип боксерките с които бях ми стягат постоянно и си мисля, че при напъването са ми се впили шевовете в корема което може би е причината за болката дано е така... след това като правих гребане с дъмбел.. направих още 1-2 серии тяга на 70кг но смъкнах боксерките много надолу... не усещах болка точно за това си мисля, че те са причината за болката дано е фалшива тревога един батка от фитнеса каза, че ако е херния трябва да има издутина за момента няма такова нещо какви са другите симптоми на хернията ? като цяло тренировката си беше скучна малко не ми се тренираше от времето беше ужасно ... странно

10

29.03.11
21:28

http://medical.bg/urology/hernia/symptoms.html
нищо ти нема. аз преди 2-3 месеца като си правих първия опит на 110 тяга нещо ме секна около корема и се бех наплашил ного, ма нищо ми немаше :д

да точно това четох и аз.. няма ги на лице симптомите които са написани там.. то не е и сецване просто усетих остра болка в кожата ( повърхностно ) може би е от екипировката... сега имам ангажимент да сменя асистиращите упражнения за другата седмица когато започва втория цикъл :) ... ето какво имам на ум

Тренировка А
набиране -> набиране ( мисля, че ще е глупаво да го махам )
гребане с дъмбел -> полуовър
Тренировка В
флайс от полулег -> лежанка асистиращо на 60% ( Boring but Big варианта )
кофички -> флайс от полулег
кофичките са ми любимо упражнение ама аз със мойте килограми нищо не усещам мога и по 30 в серия да правя като техниката е много много добра ?! освен да слагам тежест незнам

Тренировка С
лег преси с един крак -> клек асистиращо на 60% (  Boring but Big варианта )
сгъвач от лег -> напади
сгъвача ми е лек и общо взето празна работа нито задното бедро ще прогресира с тази тежест нито нищо... даже си мисля, че от клека по може да дръпне

Тренировка D
разтваряне на дъмбели от седеж -> разтваряне с една ръка на кабел
обратен пек-дек с една ръка -> разтваряне под наклон облегнат на пейка ( за задно рамо си е )

е нещо да посъветвате :) Гърдите са ми най-труднорешимите в случая

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 29.03.11 21:43.

29.03.11
21:45

Слагай тежест на кофите, на набиранията също може. ;)

Мнението беше редактирано от bacarkata на 29.03.11 21:46.

10

30.03.11
00:18

набирането според мен е най доброто упражнение за гръб. нищо не ми стресира гърба както 2-3 серии набирания до отказ. що не им смениш на набиранията хвата или с тежест/без тежест ?

за момента набиранията без тежест са ми достатъчни все пак са 5серии.... и след тягата не съм Рони Колман и аз колко хора могат да направят 5х 12бройки набирания след тежка тяга :D вие и тежест да слагам не е изключено като се чувствам перфектно и силен да сложа малка тежест :) хвата вече ще го сменям ще редувам надхват, неотрален и подхват... проблема при последните два е, че са на гол лост да го кажем и ако не дърпам с фитили ще падната почти 100%... при надхвата има подложки с грапавини които помагат донякъде макар,че като са ти влажни ръцете и те не помагат особенно

видях един вариант на 5/3/1 в който deload седмицата се прави на 60,65,70% от макса а не на 40,50,60% .. вече така ще карам :) днеска всеедно не съм тренирал гръб вчера :) нищо не усещам

30 Март 2011

ден 23, цикъл 1, седмица 4 (deload)
Тренировка В

1.Лег с щанга ( 60,65,70% - 5,5,5 )
1серия - 5х 57.5кг
2серия - 5х 62.5кг
3серия - 5х 67.5кг
2.Флайс от полулег
1серия - 10х 2х20кг
2серия - 10х 2х20кг
3серия - 10х 2х20кг
4серия - 10х 2х20кг
5серия - 10х 2х20кг
3.Кофички
1серия - 12х +10кг
2серия - 12х +10кг
3серия - 12х +10кг
4серия - 12х +10кг
5серия - 12х +10кг
4.Разгъване на скрипец с тесен хват
1серия - 10х 25кг
2серия - 10х 25кг
3серия - 10х 25кг

ХМ: в тази deload седмица мотивацията ми е малко ниска.. като знам, че няма да вдигам интензивно и може би затова кофичките ми се сториха по-тежки от колкото всъщност са.. флайса реших да го засиля малко и добре влезе... лег-а си беше загряващ но може би така е идеята на тази седмица :) накрая хубав стречинг на гърди и трицепс и сега възстановяваме :D

Правиш 10 набирания с 22.5кг, а гребеш само с дъмбел 25кг? Не е ли странно това?

30.03.11
20:34

Грей, къде го четеш това?

всъщност когато тренрах с по 1серия се набирах с 22.5кг и гребях с 45кг с облегнато тяло ( клатене неможе да се получи ) :) когато правя по 5 серии се набирам със собственото си тегло и греба с 25кг като за опора ползвам ръката си а не съм облегнат на пейка :) сега разбра ли

Благодаря за пояснението.

30.03.11
20:48

казано от kristiancho на 15.03.11, 18:51:

една доза плажен powerlifting :D бъдете мили в негативните си мнения, че съм раним...

СПОРЕД МЕН, почти не ползваш краката, тоест при почти цялото движение вдигаш щангата с кръст, което при силови тренировки би могло да е фатално. Опитай при вдигане гза да ти е максимално надолу, така ъгъла между тялото и земята става максимално близо до 90, което прави шанса за контузия минимален. За по - контролираното движение е ясно.
:)

Мнението беше редактирано от Lyubomir на 30.03.11 20:51.

да като цяло знам, че дърпам повече с гърба.. краката ги свивам до толкова до колкото да не се получи котешки гръб :) като цяло има хора които дърпат с гърба повече има и хора които дърпат с краката както при лежанката... има такива които бутат с ръцете има такива които бутат с гърдите :) може би твърде бързо изправям краката и затова така се активира гърба в повече...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.03.11 20:52.

30.03.11
20:52

Да, но кръста може да не издържи и въпреки че е прав да се контузиш. Обърни му внимание.

все пак тяга от земята првя от 4седмици :) ще свикна и с техниката с времето надявам се благодаря за включването... на клипа съм с колан като пояснение го казвам

30.03.11
20:55

Аз първо бих свикнал с техниката, чак след това силовите тренировки...
Ти си знаеш.

Прави като асистиращо упражнение сумо тяга, така ще активираш краката повече ;)

ще стане прекалено силаческо според мен цяла тренировка само тяга... набиранията и полуовъра не мисля да ги махам :)

31 Март 2011

ден 24, цикъл 1, седмица 4 (delolad)
Предмишници и Корем

давах го на супер серии.... предмишници после корем и така получи се отпускаща тренировка накрая опитах Л-стоеж и направих 3серии по 10секунди някъде.. като се има в предвид, че го правих накрая  суперсерия след предмишници мисля, че не е зле като за пръв път ако се амбицирам ще издържа и повече от 10секунди :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1