Тренировка

26.03.11
18:22

Въпросът ми е колко пъти седмично е най-добре да тренирам в домашни условия съчетано с лостове ?!?!
Разполагам с гирички. Ако можете направете ми програма.
На 16 години, 57кг, тренирам от горе долу 1 година и половина но искам и други мнения.
Благодаря ви!!!!!

Темата беше редактирана от dimitar dimitrov на 05.08.11 20:03.

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51808 - като искаш препоръки, наблегни хубаво на Препоръка №4 ;)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 26.03.11 18:28.

TN

26.03.11
18:28

Бицепс-трицепс-гърди 2 пъти седмично?WTF?

26.03.11
18:34

Какви са целите ти? Без да си ги дал ще ти кажа, че програмата НЕ СТРУВА.
Бицепс - 11 серии (2 пъти в седмицата), гръб - 8 серии ... уау! Толкова ли ти е голям гърба, че на практика не го тренираш?
Крака нямаш ли?
В четвъртък имаш 19 серии, в останалите дни - около 15.
Защо тренираш ръце и гърди 2 пъти в седмицата? Гърдите поне ги раздели - долни и средни в един ден с трицепс, горните - с рамо.
Какво толкова ще постигнеш с толкова големи ръце?
“Сгъване от стоеж” “Сгъване с гира”, па сгъни и на скрипец. Дано поне не са ти дубъл сгъванията, а акцентираш на различни места.
Задно рамо нямаш ли?
Дали ще възстановиш гърдите (примерно) след само 2 дни почивка между тях (вторник и сряда).

Брат, не важи и това си е. Не знам с какво разполагашм у вас, ама само на лостове може да се направи по-разнообразна програма.

казано от The Next на 26.03.11, 18:28:

защо не (:

а иначе нямаш в програмата си крака,което не е хубаво(няма смисъл да обяснявам за клека)
гърдите и аз ги тренирам 2 пъти,както и трицепсите.

26.03.11
19:07

Големи цици, тясно гръбче и слаби крака - така се става Памела Андерсън :D

TN

26.03.11
20:18

казано от Александър  Илиев на 26.03.11, 19:00:

защо не (:

а иначе нямаш в програмата си крака,което не е хубаво(няма смисъл да обяснявам за клека)

1.Защото има вероятност да претренира
2.Невъзможно да качи сила когато претренира
3.Ще има отрицателни резултати

Това,че ти го правиш,не означава,че е правилно :) Освен ако не си на зоб!

26.03.11
21:53

При условие, че не тренира половината тяло и тренира само 4 пъти седмично, при това без базови упражнения, вероятността да претренира клони към нула.

TN

26.03.11
22:12

Виждам го аз..8 серии за гръб и над 10 за бицепс,идеално,няма що..А краката?...

27.03.11
00:55

еее само по 2 пъти ли бе !?! аз секи ден тренирам по 2 пъти ръце и гърди,ама гръб и крака не праа :Д

27.03.11
10:27

еми добре дайте ми примерна помогнете ми какво само се карате кажете какво що ....

27.03.11
10:45

Най-горе на сайта, точно под големия BB-Team банер се намира командната лента на сайта. Тя започва с къщичка (това е командата Home). Тя те връща в началото на сайта. Точно след нея (вдясно) се намира бутона “Фитнес”. Само го посочи с мишката и отдолу излизат подменютата. Започва с важната част - “Фитнес 101”. Хубаво е да я прочетеш. И под нея какво имаме? На мен ми излиза “Фитнес програми”. При теб това меню няма ли го? Обърни се към администраторите тогава.

Помъчи се малко сам.

Успех!

27.03.11
12:56

Дайте ми съвет за програмата, тренирам вкъщи и нямам уреди както в залата .... и целта ми е маса, моля дайте предложения ...

Мнението беше редактирано от dimitar dimitrov на 27.03.11 13:00.

казано от The Next на 26.03.11, 20:18:

казано от Александър  Илиев на 26.03.11, 19:00:

защо не (:

1.Защото има вероятност да претренира
2.Невъзможно да качи сила когато претренира
3.Ще има отрицателни резултати

Това,че ти го правиш,не означава,че е правилно :) Освен ако не си на зоб!

О,да.Аз съм на най-силният зоб. ахахах ауе човек не всеки който тренира по 4 пъти в седмицата и тренира дадена мускулна група  два пъти(като гърдите например) е на зоб.Мога само да ти кажа,че съм на кре-алкалин и бцаа (:

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 30.03.11 23:19.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1