Тренировъчна програма

CL

27.03.11
00:14

значи искам да си сменя програмата и искам да попитам дали тази е добра за покачване на маса:
понеделник-гърди,рамо,корем
вторник-гръб
сряда-почивка
четвъртък-бицепс,трицепс,предмишница,корем
петък-гръб

27.03.11
00:39

да тренирай гръб всеки ден и така е най-добре......ти акъл имаш ли!?!гръб веднъж седмично.и нито пише стаж,нито пък има каквато и да било информация относно теб...а да и вземи петъка го направи крака

Мнението беше редактирано от Traiko Mishev на 27.03.11 00:41.

ПГ

27.03.11
11:33

Това не е програма, това е седмичен сплит. Не виждам бедрата, пръсеца и трапеца къде са. Вместо в петък да правиш 2ри път гръб, направи бедра и пръсец. Вярно, че е много тежка тренировка, но краката са най-голямата мускулна група и добре да се правят, защото ... как да ти обесня ... раздвижват кръвта и по лесно се покачва мускулна маса. В понеделник с гърдите тренирай само предно и странично рамо, а във вторник с гърба тренирай задното рамо и трапец.

АЧ

27.03.11
13:29

казано от Traiko Mishev на 27.03.11, 00:39:

да тренирай гръб всеки ден и така е най-добре......ти акъл имаш ли!?!гръб веднъж седмично.и нито пише стаж,нито пък има каквато и да било информация относно теб...а да и вземи петъка го направи крака

x2

CL

27.03.11
13:43

аз краката не искам да ги тренирам,а стажа ми е 2 години горе долу сега искам да ре разшира в раменете и да направя по големи ръце ако може някой който разбира да ми направи програмка за гръб,гърди,рамо и ръце без крака

незнам тази програма без крака трябва да е свръх персонална тука няма чак такива гурута във фитнеса :D искай от фитнес инструктура да ти нарпави ... все пак и той има приятелка и трябва да и купи нещо :D а това, че ти без крака до никъде няма да стигнеш е ясно... ;) има връзка между горната и долната част на тялото колкото и тъпо и нечестно да ти струва това

CL

27.03.11
14:32

добре значи искам да питам и друго когато тренирам бицепс и трицепс в една тренировка как е по правилно едно упражнение бицепс едно трицепс или първо трицепс после бицепс?

всякак е правилно... не всеки вариант ще пасне на мускулите и на тялото ти

- супер серии ( бицепс после трицепс )
- супер серии ( трицепс после бицепс )
- упражнение за бицепс последвано от упражнение за трицепс
- упражнение за трицепс последвано от упражнение за бицепс
- тренировка за трицепс последвана от такава за бицепс
- тренировка за бицепс последвана от такава за трицепс
- три-сетове, гигантски серии

виж колко варианти има... сигурно съм пропуснал някой ... просто няма правилен и грешен отговор на въпроса ти

CL

27.03.11
16:58

ти май не ме разбра правилно а и аз не съм написал както трябва извинявай,значи аз правя за бицепс 3 упражнения и за трицепс 3,а въпроса ми е да редувам ли и двата мускула или да си напомпам първо трицепса с 3 упражнения и после бицепса с 3 защото четох че е хубаво да ги редувам едно трицепс едно бицепс и така докато свърша.....надявам се да си ме разбрал какво искам да кажа :)

казано от 18161181115 на 27.03.11, 16:58:

ти май не ме разбра правилно а и аз не съм написал както трябва извинявай,значи аз правя за бицепс 3 упражнения и за трицепс 3,а въпроса ми е да редувам ли и двата мускула или да си напомпам първо трицепса с 3 упражнения и после бицепса с 3 защото четох че е хубаво да ги редувам едно трицепс едно бицепс и така докато свърша.....надявам се да си ме разбрал какво искам да кажа :)

И двата начина са правилни, просто се на някои хора им действа по-добре едното, а на други другото.

CL

27.03.11
17:23

аха добре,значи според kristiqncho трябва да тренирам и краката,да ми кажете няколко упражнения за крака ефикасни че намам много опит с тях..

Имаш 2 години стаж, а нямаш опит с краката...че какво си тренирал? Пробвай клек, бедрено сгъване, бедрено разгъване, римска мъртва тяга, лег преса, мъртва тяга (отчасти), напади, отпади, български клек, пистолети...има и още, но ме мързи :)

CL

27.03.11
18:11

през тия 2 години не съм тренирал краката защото са ми добре,жилави са,тичам много бързо(ритам много силно :D) и си мислех че ако започна да ги тренирам ще стана по тромав

:D това не е вярно спокойно тренирай ги...

CL

27.03.11
19:30

добре ще започна да ги тренирам,а имам още едно последно питане,понеже в предишната ми програма тренирах един мускул 2 пъти в седмицата така се падаше а сега като го тренирам един път не му ли идва много почивка?

на мен не ми идва много почивката от 7дена... на теб може да ти дойде в повече пробвай просто никой неможе да ти каже със сигурност как ще ти се отрази.. ако ти е в повече ще промениш програмата си

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1