28.03.11
22:50
от гирички остава ли се нисък?На 14 години сам 7 клас.висок 156см.тежа около 40 кг.Тренирам Понеделник и сряда на лостове успоредка, а Петак с гирички.Ще остана ли нисак от тия упражнениа?
28.03.11
22:51
остава се
28.03.11
22:56
хахахахахх пич не се излагай с тия въпроси. Разбира се, че няма да останеш нисък.
казано от Barca Barca на 28.03.11, 22:50:
от гирички остава ли се нисък?На 14 години сам 7 клас.висок 156см.тежа около 40 кг.Тренирам Понеделник и сряда на лостове успоредка, а Петак с гирички.Ще остана ли нисак от тия упражнениа?
тежкооо, тежко...ами има риск...
Пробвай и ще разбереш ;) Ако искаш пусни още една тема след тази, да питаш същото :D
28.03.11
23:28
ахахахахахахаххахахаххахаха
Значи от гиричките се става яко нисък аз кат малък почнах да тренирам с гирички и сам 150 тапа недей мани ги тея тежести че ще станеш и ти 150
29.03.11
07:26
Много сте несериозни, ей! Вместо да похвалите пича, че спазва правилата и си е пооправил правописа...
Barca Barca, тренирай си спокойно, нищо няма да ти стане. Хапвай и тренирай здраво...всичко ще е ок. ;)
казано от Rikoo на 28.03.11, 23:03:
Даже и по-нисък ще станеш!
Брат, то от това повече, накъде? :D
29.03.11
18:09
Бабени истории !! :D
29.03.11
19:17
Има още доста с оправянето на правописа..
Барца Барца, вдигай си гиричките и да не ти пука, само не прави грешката да прекаляваш с броя и големината на сериите, че едно комшииче и то такова като теб ходи на фитнес вдигал 1 час само бицепс и на другия ден ръцете му сковани на 90 градуса и бяга към поликлиниката :D
29.03.11
19:25
Ти от къде мислиш са се появили 7-те джуджета? Първоначално са били 9 или 10, но две от тях са умряли от свръх доза креатин /щото са бързали да стават яки за плажа, а той е токсичен/, та въпросните джуджета, като почнали тренировка били 7-ми клас на 14 години и само с дъмбели правели упражнения /гърди и бицепс щото лятото това се вижда/. На месец средно се смалявали с около 10 см., но лятото наближавало и те блъскали по-усилено /споменах ли, че две умряли от креатин/, та по този начин станала приказката “Снежанка и седемте джуджета”. И не вярвай на прочетеното /то и аз не вярвам да четеш, че какъв правопис само вадиш/ в детските книжки /като гледам правописа май си на такива и в момента/ - те са изкривени от бодибилдъри джуджета.
п.п. Скоро котката на гаджето ми ще тежи повече от теб :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 29.03.11 19:26.
29.03.11
19:33
:D:D(nfun)(rofl)
От гирички няма да останеш нисък. За дъмбелите ти казахме. От пудовките също няма да останеш нисък. От щанги, машини с тежести, скрипци също няма да останеш нисък. От успоредки няма да останеш нисък. От стречинг няма да останеш нисък.
От ядене на каквато и да е храна няма да останеш нисък. И от спортуване няма да останеш нисък. И от секс не се остава нисък. Дори и от пускане на МАЛОУМНИ теми във форумите ... пак няма да останеш нисък.
Ако си роден нисък, ще умреш нисък, но нищо от гореспоменатите няма да навреди на растежа ти.
30.03.11
01:10
казано от Желязко Кадурин на 28.03.11, 22:51:
остава се
ЗА ДА СТАНЕШ УМЕН,ПЪРВО ТРЯБВА ДА СИ БИЛ ГЛУПАВ !
има и изключения :D :D :D