29.03.11
14:03
Така момчета проблема ми е следния тренирам вече почти 3 години с прекъсвания за около 2 месеца започнах 58 кг на 185 височина в момента съм 187 74 кгна 24 април правя 19 год. Питането ми е за някаква програма да смачкам гърдите и да ги разширя малко... както и раменете тесни са ми много правя военни зад врат раменни преси пек ден назад... нема ефект в ширината.... прилагам 2 снимки http://img232.imageshack.us/i/191120103569.jpg/ http://img844.imageshack.us/i/71531152859993277211679.jpg/ правени са по време или след трен.Знам че мястото не е тука но да не правя нова тема да споделя и храненето храня се по около 6 пъти на ден само хубава храна закуска овес с яйца тва в 7:30 в 11 ям пил филе с 300 грама карт салата ... после след даскало ям 1 път още ориз или картофи нещо отивам на фитнес след това бърз въглехидрат пак правя 1 въглехидратно ядене след това пак филе и преди лягане извара..... и си седя на пустите 74 кг за мойта височина те са нищожни дайте некво мнение какво да променя :) мерси предварително !
29.03.11
14:39
Това е хубаво,че се храниш с качествена храна,но въпроса е в количеството,а то трябва да е по-голямо ;) С прости думи трябва да качиш още :P
Изглеждаш добре : ) Може да пробваш 10x10 за гърди и големия обем да те изкара от застой, но и нека някой по опитен да се изкаже
29.03.11
18:50
10х10 както каза жицата има голям обем и трябва доста добро хранене по-добро от колкото при стандартното трениране може би :) това, вече на мен ми бие на културистична програма ( 10х10 ) което налага и културистично хранене
30.03.11
17:55
изглежда ми, че зобиш и правиш само ръце което е много много тъпо
31.03.11
19:42
Какво е това генетично не ти върви ? Всеки има различно разположени мускулни влакна. Това когато ти се е кръстосвало ДНК-ка-то се е стремяло да имаш добре оформени мускули и да си добре предразположен към натоварвания .. Всяко нещо и всеки си е индивидуално, при един работи едно при друг друго, все едно да вземеш 2 кучета и да искаш да са еднакви, все някъде ще се намери разликата. Ядеш и растеж, това всичкото за просто препоръки верни на 50-60% другите сами по свой начин се запълват, важното е ти да разбереш как
30.03.12
15:17
10Х10 какво ще рече? 10 серии Х 10 повторения ли ?
Ти хубаво си се снимал, ама не си показал какво има под “адиБаса”. Аз ще ти дам съвет, много тежък клек в 20 повторения, от него не само ще увеличиш теглото си и размерите си навсякъде, току виж и оная ти работа станала по-голяма. :D Тежки военни преси и преси с дъмбели, това мачка здраво рамената и прави трицепса ти още по-силен. За гърдите тежки лежанки с широк или по-тесен хват както ти е удобно. ;)
30.03.12
19:24
Аз ще ти дам съвет, от много тежъкият клек ще се набиеш и ще станеш по-нисък. Нали си виждал щангистите и трибойците, какви са ниски.
И внимавай с много големите тежести, да не се претрепеш!
А относно тренировки за оная работа има друга тема. ;)
казано от Васил Живков на 30.03.12, 19:24:
Аз ще ти дам съвет, от много тежъкият клек ще се набиеш и ще станеш по-нисък. Нали си виждал щангистите и трибойците, какви са ниски.
И внимавай с много големите тежести, да не се претрепеш!
А относно тренировки за оная работа има друга тема. ;)
Хайде в бисерите... :D
05.04.12
19:22
Е не съм ли прав? Тоя съвет ми го даде един приятел ...
на 14 г. е но си има “понятие от нещата”.
Пък и не всички сме надарени с интелекта и имаме поняте от нещата,
като Пешо К. ;)
05.04.12
22:52
Васко! спри да пишеш неща за които и понятие си нямаш!
Извинявай ама Петко К. е доста по-голям на години от теб и има доста опит с тренировките.
Разликата е, че той говори от личен опит, а ти това което си чул от някакъв си приятел на 14!!! години.
Извинявай ама на 14 г какво понятие може да има? Знае къде се слагат дисковете на лоста ли?
Изказваш доста неподготвен.
Мнението беше редактирано от Светослав Илиев на 05.04.12 22:53.
казано от Васко ! на 05.04.12, 19:22:
на 14 г. е но си има “понятие от нещата”.
То и това изречение е за бисерите :D
06.04.12
17:30
Sorry за тъпите ми изказвания,
признавам - нямам понятие от нещата,
нямам и личен опит. Прекалено съм наивен
и явно вярвам на всичко, което ми кажат.
Но нали за това Пешо и Светльо ме коригират и
редовно попълват книгата с бисерите с
мойте велики изказвания! :D