25.03.11
21:20
Ъъъ... :D, аз си мислех, че пасатор или нещо такова ще ми трябва... Остава само да си купя извара. :) А в този шейк мога ли да сложа и някакъв плод? например банан... Предполагам, че ако сложа ще трябва да го бъркам с някаква машинка.
25.03.11
22:13
Можеш и с пасатор, можеш и с вилица, а ако успееш може и с нож :D Номера е да стане на каша ;)
29.03.11
21:58
Здравейте пак! За сега се придържам колкото мога към диетата, но от време на време си позволявам и нещо друго. Вечер попринцип ям по 4-5 бисквитки “Траяна” или сутринта като пия прясно мляко ям бисквити “Житен дар” (и за тях мисля, че няма никакъв проблем). Онзи ден изядох 1 джоб с пилешна пържола, но казах да сложи много малко картофи и си доплатих там за млечна салата... Проблем ми е след фитнеса месо да ям, защото у нас има пушено повечето пъти, а това не мисля, че е много качествено месо... За утре съм си извадил 2 свински пържоли. :) Всъщо така ядох 1 път баница с месо... не такава мазна баница, а тези от Фурнетите, просто в магазина бяха свършили активиите. :D И искам да питам като ям фъстъци трябва ли да НЕ са солени? Защото например бирените фъстъци са солени (поне според мен), под солени имам в предвид, че имат малко сол. И мисля утре да си позволя 500 МЛ кола, но трябва ли да е Лайт или?
“Траяна”-та не бяха ли с шоколад? А шоколад преди сън не е много правилно.
Активия? Това пък за какво ти е?
Ядеш активия (сигурно за сваляне), ама гледаш да набавяш и свинско (най-мазното месо) ... тук си противоречиш.
Избягваш сол заради задържането на вода (или?), ама хапваш трудносмилаемите фъстъци ... пак си противоречиш.
Колата си е кола. Дали е със захар или без ... се тая - пак е газирано.
Пич, гледам нещо се стараеш да си стриктен до сантиграм, ама не можеш да спреш боклуците (банички, сандвичи, коли, сладко).
Всмисъл или спазваш диета (без чийтинг) или не я спазваш. Са ше ям това и това, щото са по диета, ама ше хапна и това, щото май не пречи ... не става така. Средно положение няма.
Честно ... тоя пост ми заприлича на постовете на neb1_10. Уж смята всичко, ама е далееееч от истината :)
Стягай се! И успех!
Мнението беше редактирано от LDoeN на 29.03.11 22:31.
30.03.11
08:51
траяна- да има малко шоколад, но от 40 бисквити аз ям 3-4
активия- това го ям, защото в училище няма какво друго да се яде... или баници или това ... а и не целя да свалям килограми
фъстъците- точно това питам... трябва ли да избягвам солта или не?
И така е старая се да спазвам хранителния режим, но все още не мога толкова добре... Все пак го спазвам от 2 седмици дори и по-малко и ми е доста трудно, защото преди това съм ял каквото ми се е яло...
31.03.11
12:06
Мога ли да заместя закуската от прясно мляко с овесени ядки с нещо друго? Защото днес сутринта успях да изям 2 лъжици и щях да повърна... Или аз правя нещо не както трябва или просто това е отвратително...
А и ако искам да ходя на фитнес сутринта към колко трябва да ходя и как трябва да завъртя храненето?
Мнението беше редактирано от Иван Петров на 31.03.11 12:08.
31.03.11
12:13
Можеш да си приготвиш всякаква закуска, стига да е богата на пълноценен протеин и прости и сложни въглехдрати. Ако ти е удобно яж пилешко филе на скара с варени картофи :D
За тренировката - 2 часа след закуската :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 31.03.11 12:14.
02.04.11
22:10
Днес си зех да ям маслини... вредно ли е или мога да си пукам на корем?
02.04.11
22:41
Виж преди лягане особенно не яж шоколад,въглехидрати,особенно такива,дето от 60 грама въглехидрат 55 са захар .. Сутрин протеин + въглехидрат (аз примерно си слагам 60-80 gr quaker + 400 ml мляко в протеинов шейк) , преди лягане само протеин .. А пуешкото си е много качествено месо,зависи , вземи си по-добре пиле + ориз или пиле + картоф и това е.. А за тренировката сутрин час и половина - два преди това трябва да си ял..Ако имаш предвид да правиш както други да ходят в 06:00 - 06:30 трябва да станеш още в 03:30 04:00 сутринта .. А това колко сили ще имаш на тренировката си като е сутрин,особенно от началото,все пак гледай биологичният часовник , в 16:00 - 18:00 си най-активен ..
02.04.11
23:21
Дъ Некст благодаря много, а имам и още няколко въпроса относно няколко храни и напитки...
1/напитки... когато изляза навън с приятели и като идем някъде и погледна към хладилника и има само такива неща, които не трябва да пия... та вие като излезете какво пиете? само вода? за студен чай съм се чудил дали може да пия...
2/маслините... мога ли да ги ям?
3/бисквити “Закуска” - сутрин по 1-2 бисквити с прясно мляко и още нещо?
4/казвате, че е добре да ям пилешки пържоли, но фризера е пълен догоре със свински и има ли проблем да ги ям и тях? Или щом е месо няма проблем?
Поздрави!
1. Вода, кафе, чай (ама истински чай, щото студения чай е само захар). Може кола лайт. Мляко с нес или какао. Е, и алкохол, ако ми се пие ;)
2. Да, яж си ги.
3. Не е фатално.
4. Да, яж ги няма проблеми.
Искам и моят фризер да е пълен с пържоли ;)
02.04.11
23:32
Благодаря за бързия отговор! :)
А какво е “нес” ? нескуик,нес кафе????
И тук още 1 въпрос... почти съм сигурен на 99.9% какъв ще е отговора, но да питам :Д крокита (обикновенно или такова като СТАР), марети, кроасани, бейк ролс... не трябва да ги ям нали?
03.04.11
01:16
казано от Иван Петров на 02.04.11, 23:21:
Дъ Некст благодаря много, а имам и още няколко въпроса относно няколко храни и напитки...
1/напитки... когато изляза навън с приятели и като идем някъде и погледна към хладилника и има само такива неща, които не трябва да пия... та вие като излезете какво пиете? само вода? за студен чай съм се чудил дали може да пия...
2/маслините... мога ли да ги ям?
3/бисквити “Закуска” - сутрин по 1-2 бисквити с прясно мляко и още нещо?
4/казвате, че е добре да ям пилешки пържоли, но фризера е пълен догоре със свински и има ли проблем да ги ям и тях? Или щом е месо няма проблем?Поздрави!
1.Избирай си напитките,примерно може да пиеш едно кафе..
2.Яж
3.Можеш,ама винаги е по-добре да вкараш някъв по-добър въглехидрат,като quaker + мляко + 2-3 цели яйца (сварени)
4.Еми само може да се радваш,че е пълен с пържоли..Протеин..
03.04.11
01:17
казано от Иван Петров на 02.04.11, 23:32:
Благодаря за бързия отговор! :)
А какво е “нес” ? нескуик,нес кафе????
И тук още 1 въпрос... почти съм сигурен на 99.9% какъв ще е отговора, но да питам :Д крокита (обикновенно или такова като СТАР), марети, кроасани, бейк ролс... не трябва да ги ям нали?
Еми ти сам си отговори.. Не трябва да ядеш такива неща..И не бих те съветвал да ядеш нескуик,много захар..
03.04.11
09:25
Ясно... само не разбрах какво е “нес” и “quaker”- това някаква добавка ли е?
03.04.11
17:32
казано от Иван Петров на 03.04.11, 09:25:
Ясно... само не разбрах какво е “нес” и “quaker”- това някаква добавка ли е?
За неса го спомена някой по-горе,не знам дали има в предвид нескафе или nesquik .. Quaker ако отидеш в магазина и питаш ще ти дадат,добър въглехидрат особенно сутрин се яде..
04.04.11
14:04
В хранителен магазин отивам и питам за Куейкър? До сега не съм виждал подобно нещо в хранителен магазин... Да не става въпрос за фитнес магазин или там както се казва?
А и още един въпрос... “Корни” (вафлата) - мога ли да я ям? Тъй като във фитнеса, където ходя се продава “Корни”... а други вафли не се продават.
Мнението беше редактирано от Иван Петров на 04.04.11 14:06.
04.04.11
14:07
Това мога или не мога да ям вече ме изнервя :D Всичко можеш да ядеш...дори и най-вредното и състоящо се само от транс мазнини. :D Стига да не е основа на хранителния ти режим всичко е ок. ;)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 04.04.11 14:08.
04.04.11
14:18
Мне.. не ме разбра правилно... просто се чудех защо само “корни” се продава в фитнеса и дали е по-различно от другите вафли...
И за Куейкъра ако може кажи...
04.04.11
14:21
Нямам никаква идея и за двете :D При корнито сигурно има някаква вързка с царевицата (rofl).
04.04.11
14:29
казано от ProXxX на 04.04.11, 14:21:
Нямам никаква идея и за двете :D При корнито сигурно има някаква вързка с царевицата (rofl).
Еми корнито дето викаш ако е вафла ще е като тия протеиновите вафли,но са много скъпи..
Quaker ето да видиш опаковката..
http://energyfanatics.com/wp-content/uploads/2008/05/quaker-oats.jpg
04.04.11
14:33
Не, не...корнито в никакъв случай не е протеинов бар. Те не правят такива. Аз си хапвам от време на време. Обикновен десерт си е, но може би в него има нещо по-полезно от останалите шоколадови вафли. :)
04.04.11
14:56
казано от ProXxX на 04.04.11, 14:33:
Не, не...корнито в никакъв случай не е протеинов бар. Те не правят такива. Аз си хапвам от време на време. Обикновен десерт си е, но може би в него има нещо по-полезно от останалите шоколадови вафли. :)
Не знам какво е,общо казано го казвам,защото и протеинови вафли не съм взимал никога (гледай да не дам за 10 вафли 40 лева..)
07.04.11
14:07
Както казах преди няколко дена започнах да правя 2 упражнения за корем (лицеви опори и това, което си вдигам краката, не му знам името и не мога да го обясня много добре). И днес ме боли горната част на корема като го стегна... имам чувство, че долната част вообще не я натоварвам. Какво не е наред?
А и гледам, че изварата е важно ядене за преди лягане и искам да питам сиренето не е ли по-качествено от изварата и мога ли да ям сирене вместо извара?
Мнението беше редактирано от Иван Петров на 07.04.11 14:12.