27.03.11
15:40
какъв е проблема със времето незнам едвали хората лягат точно в 22:00 часа за да си кажат сега ‘’Ужас трябва да лягам в 21:00’’ ... повечето българи си лягато когато им е кеф и затова трудно стават за работа аз си лягам в 22:00 с +-10минути и нямам никакъв проблем със ставането събират ми се над 8 часа сън просто сега ще са 7 часа и нещо.. за седмица ще свикна и ще лягам по-рано ако не се чувствам подготвен за тренировката и ми е отпаднало... доста хора спят по 6 часа и този час по-малко наистина им влияе доста зле ама това не е проблем на часовника :)
какъв е проблема със времето незнам едвали хората лягат точно в 22:00 часа за да си кажат сега ‘’Ужас трябва да лягам в 21:00’’ ... повечето българи си лягато когато им е кеф и затова трудно стават за работа аз си лягам в 22:00 с +-10минути и нямам никакъв проблем със ставането събират ми се над 8 часа сън просто сега ще са 7 часа и нещо.. за седмица ще свикна и ще лягам по-рано ако не се чувствам подготвен за тренировката и ми е отпаднало... доста хора спят по 6 часа и този час по-малко наистина им влияе доста зле ама това не е проблем на часовника :)
Като започнеш да имаш проблеми със заспиването, ще ти се изясни какво значи един час сън по-малко.
30.03.2011 г. (тренировъчен ден 1, седмица 11)
Тренировка - рамо, трицепс
Загрявка:
Повдигане на дъмбели напред с права ръка - 7х15, 8х15 кг.
Адаптация:
Повдигане на дъмбели напред с права ръка - 3х20, 2х20 кг.
Работни серии:
1. Повдигане на дъмбели напред с права ръка - 6х27, 6х27, 6x27 кг.
2. Раменни преси на машина - 9х110, 7x120 кг.
3. Разтваряне на ръце с дъмбели встрани от стоеж - 7х27, 6x27 кг.
4. Трицепсово привеждане на горен скрипец - 6х56 (адаптация), 6х63, 5x63 кг.
5. “Френско” разгъване с крив лост от лег - 6х78, 5х80,5 кг.
6. Трицепсово разгъване зад глава с дъмбел (с една ръка) - 4х23 кг.
Обобщение за тренировката:
Много приятна тренировка стана. Малко се подцених с тежестите, особено за рамо и от там идват тези надвишаващи 6 повторения.
Добавки:
1. След тренировка - една доза протеин.
Обобщение за деня:
Нищо съществено засега.
Явно тая година аз и сериозната диета трудно ще се разберем. Мисля да си взема някакъв по-хард фетбърнър - не толкова заради действието, колкото заради това, че ще се дисциплинирам така, за да не отива продукта на вятъра.
Та сега съм в дилема - колебая се между Thermolife STIZM и Oxy ELITE Pro, както и между комбинация между едно от двете и N. O. Explode или Jack3d…. Станаха много комбинациите. :) Ако някой е пробвал, да каже - ще ми се в началото на април да започна.
Аз пък бих ти предложил комбинация Yohimbine ‘’ Primаforce’‘+NO.Xplode.Днес привърших опаковката и съм повече от доволен от изтъняването на корема и паласките.Съчетаването на Окси-то с какъвто и да е друг енергетик,не мисля,че е разумно.
ПП:Естествено няма да стане без любимият ти велоергометър. :D
Аз пък бих ти предложил комбинация Yohimbine ‘’ Primаforce’‘+NO.Xplode.Днес привърших опаковката и съм повече от доволен от изтъняването на корема и паласките.Съчетаването на Окси-то с какъвто и да е друг енергетик,не мисля,че е разумно.
Йохимбина е ясен, ама с NO-XPLODE препоръчват да се поемат достатъчно въглехидрати, за да действа добре. По каква схема си го пил и как си го съчетавал с диета?
Йохимбинът е ясен, но с NO-XPLODE препоръчват да се поемат достатъчно въглехидрати, за да действа добре. По каква схема си го пил и как си го съчетавал с диета?
Йохимбина е ясен, ама с NO-XPLODE препоръчват да се поемат достатъчно въглехидрати, за да действа добре. По каква схема си го пил и как си го съчетавал с диета?
Това с въглехидратите е за да усетиш максимален ‘’пъмп’’ на мускулите,което не е най-важното в твоя случай.Пия го всеки ден заради креатина в него,както и азотният оксид.
Мдам, директно се хващам за твоята препоръка и на следващата заплата ги купувам тези два продукта. :) Ще споделя резултати.
Благодаря за идеята! :)
24.03.2011 г. (тренировъчен ден 2, седмица 11)
Тренировка - крака, прасец
Загрявка:
Лег-преса - 8х190, 8x200 кг.
Адаптация:
Лег-преса - 3х330, 2х330 кг.
Работни серии:
1. Лег-преса - 5x414, 5х414, 5x404, 5x404 кг.
2. Напади с дъмбели - 6х64 кг (общо двата дъмбела), 6х64 кг.
3. Мъртва тяга с прави крака - 6х140, 5х150 кг.
4. Повдигане на пръсти на калф-машина - 10х90, 10х115, 10х115, 8х115 кг.
Добра тренировка стана. На втората серия на лег-пресата така се изцепих звучно, че даже аз се стреснах. Неприятно, но се случва, особено с 400 килца, които ти притискат бедрата към корема. :)
Добавки:
Обобщение за деня:
Реших окончателно - ще се възползвам от опита на Любчо и вместо някой тъпкан с десеторна дневна доза кофеин и таурин бърнър, от който да спя по два часа на нощ, ще си взема NO.Xplode и Йохимбин и ще се разцепя от кардио и диета. :) И без това в момента по някаква неизвестна за мен причина лекият застой, в който бях допреди месец, се изпари без следа и покачването на сила се върна... Ще видим какво ще стане. :)
Ще следя с интерес прогресът ти.Не се съмнявам в крайния успех.Очаквам завидно повишаване на силата и редуциране на мазнините.
ПП:То и в Експлоуда има немалко кофеин,но разликата с фетбърнърите е,че освен,че ще чистиш,няма да загубиш сила и размери,а точно обратното.
Ще следя с интерес прогресът ти.Не се съмнявам в крайния успех.Очаквам завидно повишаване на силата и редуциране на мазнините.
ПП:То и в Експлоуда има немалко кофеин,но разликата с фетбърнърите е,че освен,че ще чистиш,няма да загубиш сила и размери,а точно обратното.
:) Мисълта ми беше, че в повечето бърнъри има почти САМО кофеин. :)
01.04.11
08:10
Наистина бърнърите и азотните буустъри се покриват. Дори малко креатин няма да навреди на свалянето, но ако те притеснява добър вариант са свободните от креатин буустъри. Най-добрият в момента такъв е White Flood, за мен лично много по-добър продукт от No Xplode.
Е, това е. :) След много четене на ревюта и мнения накрая се спрях на White Flood, като ще го комбинирам с йохимбин на Primaforce и екстракт от зелен чай на същата фирма. Поръчката е направена, сега само остава да я изчакам търпеливо. :)
01.04.11
10:27
Споделяй резултати, защото аз ще направя точно същата комбинация ;)
01.04.2010 г. (тренировъчен ден 3, седмица 11)
Тренировка - гръб, преса
Загрявка:
Придърпване на горен скрипец пред гърди с широка дръжка - 8х56, 8х56 кг.
Адаптация:
Придърпване на горен скрипец пред гърди с широка дръжка - 3х91, 2х91 кг.
Работни серии:
1. Придърпване на горен скрипец пред гърди с широка дръжка - 6х105, 5х105, 5х105 кг.
2. Придърпване на горен скрипец пред гърди с V-образна дръжка - 6х105, 5х105 кг.
3. Гребане с дъмбел - 5х66, 5x66 кг.
4. Мъртва тяга - 4х200, 4х200 кг.
5. Повдигане на крака от лег с доп. тежест - 8х12,5 кг, 7х12,5 кг.
6. Коремни преси на римско столче с доп. тежест - 15х5, 10х15 кг.
В началото започнах силно, но още на гребането с дъмбел енергията ми свърши и тягата си беше мъка.
Добавки:
Обобщение за деня:
Петък, първи април. :) Чака ме доста зор през новия месец, но ще решавам проблемите един по един по ред на номерата. :)
02.04.2011 г. (тренировъчен ден 4, седмица 11)
Тренировка - гърди, трапец
Загрявка:
Повдигане на щанга от лег - 8x70, 8х70 кг.
Адаптация:
Повдигане на щанга от полулег - 3x120, 2х120 кг.
Работни серии:
1. Повдигане на щанга от лег - 4х140, 6х130, 4x130 кг.
2. Повдигане на дъмбели от полулег - 5х47, 5х47 кг.
3. Повдигане на дъмбели от лег с обратен наклон - 6х47, 4х47 кг.
4. Придърпване на щанга нагоре с трапец - 6х200, 6x190, 6х190 кг.
За пръв път правя гърди в залата в Мусагеница. Извод - още една зала, в която НЕ мога да ги тренирам добре. Подът се хлъзга и нямам упора за краката, лежанката е тясна и с някаква много хлъзгава кожа, куките са само едни и са много ниско, та щангата се вади с мъка, няма условия за дъмбели с обратен наклон... Абе мрън-мърн общо взето. Май ще се върна в Ариес с подвита опашка - досега това е единственат зала, която ми пасва добре за гърди.
Добавки:
1. Сутринта след закуска - 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean (и двете на Primaforce).
2. 45 минути преди тренировка - една доза White Flood + 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean
3. След тренировка - двойна доза протеин на Syntrax.
Обобщение за деня:
Днес започнах White Flood-a заедно с другите два продукта. Усетих почти веднага тръпненето по кожата, но сила нямаше ни-как-ва. В началото на тренировката се чувствах като дрогиран - механични движения, отнесено съзнание. След 3-4 серии нещата се нормализираха. Ще видим как ще е нататък.
Боби защо не дигнеш малко повторениата и сериите след толкова време по мах от ще ти се отрази добре.
03.04.2011 г. (тренировъчен ден 5, седмица 11)
Тренировка - бицепс, предмишница
Загрявка:
Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 8х40, 8x40 кг.
Адаптация:
Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 3х60, 2х60 кг.
Работни серии:
1. Бицепсово сгъване с прав лост от стоеж - 4х75, 4x72,5 кг.
2. Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж тип “чукчета” - 6х36, 6x36 кг.
3. Скотово сгъване с крив лост - 4х58, 4х58 кг.
4. Сгъване на китки с щанга (за предмишница) - 7х55, 6х55, 6х55 кг.
5. Сгъване на китки с дъмбели до тялото - 8х30, 8х30 кг.
Отвратителна тренировка. Дали от залата, дали от нещо друго, но се чувствах страшно дискомфортно.
Вече втора тренировка не само не усещам прилив на сили от White Flood, а точно напротив, чувствам се слаб, отпаднал, а усещанм тръпнене по кожата и се чувствам сякаш съм дрогиран... Може и да има връзка с рязкото намаляване на калориите, но не знам дали е така. При всички случи е рано за изводи. Нека минат 2 седмици поне, пък ще видим.
Добавки:
1. Сутринта след закуска - 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean (и двете на Primaforce).
2. 45 минути преди тренировка - една доза White Flood + 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean
Обобщение за деня:
Вчера си взехме порт-манто за коридора и целия съботен следобед + неделната сутрин сглобявах шкафчета и гардеробчета...
Понеделник и вторник почивам от силови тренировки. Вероятно ще направя малко кардио, но се чудя дали да взема пак по една доза White Flood преди кардиото. Може би ще го направя.
@vatman: Точно сега не искам да правя промени - иска ми се да видя първо как действа “стака” и тогава ще мисля дали има смисъл.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.04.11 19:02.
Йохимбина според мен не му разделяй приема ама си пий 2те таблетки преи тренировката. Ти генерално хубаво си орязал храната, но гледай поне предтренировъчното да е по-силно.
Йохимбина според мен не му разделяй приема ама си пий 2те таблетки преи тренировката. Ти генерално хубаво си орязал храната, но гледай поне предтренировъчното да е по-силно.
Ако ще събирам приема на йохимбина, по-скоро ще го сложа сутрин, а не следобед - имам проблеми със съня. А с ограничаването на калориите в комбинация с тренировки имам много богат опит - доста по-голям, отколкото ми се иска. :) Спадът на силата не е от ограничаването на калориите. Даже напротив - в първата седмица след рязко ограничаване на калориите при мен винаги се наблюдава леко увеличаване на силовите постижения.
Общо взето е рано да правя каквито и да било промени - нека минат седмица-две, за да мога да преценя какъв е общият ефект и тогава.
Ами за йохимбина го казвам от гледна точка на това, че е по-ефективен преди тренировка, но когато и да го пиеш събери приема му. За храната аз изказах по-скоро предположение :) Но си прав виж на къде върви влака
Ами за йохимбина го казвам от гледна точка на това, че е по-ефективен преди тренировка, но когато и да го пиеш събери приема му. За храната аз изказах по-скоро предположение :) Но си прав виж на къде върви влака
Защо смяташ, че е по-добре йохимбинът да е на един прием? Действието му е краткотрайно - не повече от 2-3 часа. Като е разделен на 2 приема, покрива двойно повече време. Иначе ако го пия само преди тренировка или само сутрин, макар и да е по-мощна дозата, резултатът ще е по-слаб заради ограниченото времетраене на ефекта.
Ами може би си прав, но пък като приемеш по-голяма доза да е по-засилен процеса на блокиране на алфа 2 рецепторите
ей тука http://www.mesomorphosis.com/articles/volk/yohimbine-01.htm четох аз за него, ама явно са ми се изпарили нещата.
Ами може би си прав, но пък като приемеш по-голяма доза да е по-засилен процеса на блокиране на алфа 2 рецепторите
ей тука http://www.mesomorphosis.com/articles/volk/yohimbine-01.htm четох аз за него, ама явно са ми се изпарили нещата.
Благодаря за статията. :) Сега не мога да си събера мислите, за да я прочета внимателно, но я слагам в листа с чакащите и то в горната му част. :)
04.04.2011 г.
Интервално кардио (велоергометър)
Време: 7 мин.
Степен: 5
Спринтове: 2 км
Подновяването на кардиото мога да го опиша с една дума - УЖАС! И като усещане, и като представяне.
Добавки:
2. Час преди кардиото 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean
05.04.2011 г.
Време: 10 мин.
Спринтове: 3
Днес кардиото е малко по-добре от вчера, макар че докато стигна до целевото времетраене от 20-тина минути, ще мине доста време.
Добавки:
2. Час преди кардиото 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean
Еми така е като си понасъбрал зимни килца в излишък.:)От друга страна пък така ефектът ще е по-видим.Смяташ ли да правиш седмични замервания ?
Еми така е като си понасъбрал зимни килца в излишък.:)От друга страна пък така ефектът ще е по-видим.Смяташ ли да правиш седмични замервания ?
O, започнах от събота с измерванията. Тия дни може и снимки за “преди” да направя, макар че нищо няма да показвам, преди да има някакъв положителен резултат. :D
Резултат ще има,е стига да ограничиш тези вечери от предното чистене,доколкото помня бяха размазващи стомахът вечери.:D
Нищо не споменаваш за зеления чай.Как ти се отразява? Аз такова чудо още не съм пил.
Резултат ще има,е стига да ограничиш тези вечери от предното чистене,доколкото помня бяха размазващи стомахът вечери.:D
Нищо не споменаваш за зеления чай.Как ти се отразява? Аз такова чудо още не съм пил.
Аз го пия от четири дни само. Странични ефекти сякаш не усещам, но няма и кой знае какво потискане на апетита. Ще го видим как ще е.
06.04.2011 г. (тренировъчен ден 1, седмица 12)
Тренировка - рамо, трицепс
Загрявка:
Повдигане на дъмбели напред с права ръка - 8х15, 8х15 кг.
Адаптация:
Повдигане на дъмбели напред с права ръка - 3х23, 2х23 кг.
Работни серии:
1. Повдигане на дъмбели напред с права ръка - 5х33, 5х33, 5x33 кг.
2. Раменни преси на машина - 7х125, 6x130 кг.
3. Разтваряне на ръце с дъмбели встрани от стоеж - 7х27, 7x27 кг.
4. Трицепсово привеждане на горен скрипец - 6х56 (адаптация), 6х63, 5x63 кг.
5. “Френско” разгъване с крив лост от лег - 8х78, 5х83 кг.
6. Трицепсово разгъване зад глава с дъмбел (с една ръка) - 5х23 кг.
O, да! :) Сега вече започвам да усещам действието на White Flood-а. Днес във всички упражнения имах повече сила, но най-показателно е френското - второ упражнение, при това трицепсът е след рамото (при мен това винаги означава умора), но въпреки това чиста, лесна осмица.
Добавки:
2. 45 минути преди тренировка - една доза White Flood.
4. Час преди вечерното кардио ще взема 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean
Обобщение за деня:
Рано е за обобщение. Довечера като направя и малко кардио, ще си дописвам деня. :)
06.04.2011 г. (продължение)
Време: 13 мин.
Спринтове: 4
Днес - още малко по-добре от вчера. Утре вероятно ще си спестя кардиото, защото в залата ще правя крака. Зависи от състоянието ми вечерта, де. :)
07.04.2011 г. (тренировъчен ден 2, седмица 12)
Тренировка - крака, прасец
Загрявка:
Лег-преса - 8х190, 8x200 кг.
Адаптация:
Лег-преса - 3х370, 2х370 кг.
Работни серии:
1. Лег-преса - 6x424, 6х434, 6x434, 5x434 кг.
Ето клипче на първата серия на 434 килца:
2. Напади с дъмбели - 6х64 кг (общо двата дъмбела), 6х64 кг.
3. Мъртва тяга с прави крака - 6х150, 6х150 кг.
4. Повдигане на пръсти на калф-машина - 16х90, 12х115, 12х115, 14х115 кг.
Днес бях като машина! Този White Flood започва да ме плаши. Какво толкова може да има в две лъжички сладко прахче, че от петица едва-едва на 414 кила миналата седмица да вдигна на шест повторения в две поредни серии на 434 - с 20 кг повече?
Аз нямаше и да сложа 434, но човекът, когото помолих да снима първата серия на 424, обърка нещо работата с телефона и се наложи да повторим. Казах си “Като ще повтарям, поне да е с 10 кила отгоре” и не само се получи, ами и направих шест повторения относително лесно. За седмо едва ли щях да имам сили, но сега като гледам клипа, ме е яд, че не го опитах. :)
Добавки:
4. В късния следобед ще взема 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean
Обобщение за деня:
Килограми засега не съм свалил от стака, който правя, но за сметка на това такова качване на силата не бях очаквал! Това ми действа страшно мотивиращо. :) Благодаря на Любчо за идеята за азотен бустер вместо фет бърнър и на Десо, че ме насочи към точния продукт. :) Сега остава да видим колко време ще продължи това покачване на силата - няма начин по време на целия цикъл да е така. :) Така или иначе, пазете се, лични рекорди във всички упражнения! :D
И да не забравя да добавя ето това за който иска да смята:
Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.04.11 14:29.
Бравос- като те гледам леки са ти май :D
Да, сила имам за още доста, но ме понаболява лявото коляно, а днес - и дясното, за да не се цепи от колектива. :) Мислех Анимал Флекс да изпия кутия-две, но ще стане много голям стакът, а алхимията -трудно предвидима, затова ще изчакам да приключа с White Flood-а първо.
08.04.2011 г. (тренировъчен ден 3, седмица 12)
Тренировка - гръб, преса
Загрявка:
Придърпване на горен скрипец пред гърди с широка дръжка - 8х56, 8х56 кг.
Адаптация:
Придърпване на горен скрипец пред гърди с широка дръжка - 3х98, 2х98 кг.
Работни серии:
1. Придърпване на горен скрипец пред гърди с широка дръжка - 6х105, 4х112, 6х105 кг.
2. Придърпване на горен скрипец пред гърди с V-образна дръжка - 7х105, 5х112 кг.
3. Гребане с дъмбел - 7х66, 6x66 кг.
4. Мъртва тяга - 8x120, 6x170 (загрявка без фитили), 5х210, 4х215 кг .
Петицата на 210:
Направих я с такава лекота, че макар и поизморен, сложих още пет килца за последнагта серия. Ето я и нея, четворка на 215:
На последното повторение направих малко геврече, но си ми дойде зор. :)
5. Повдигане на крака от лег с доп. тежест - 8х12,5 кг, 8х12,5 кг.
6. Молитва на скрипец - 7х70, 7х70 кг.
Страхотна тренировка! Силата продължава да расте! :D White flood-ът си е цяло наводнение! :) Днес тренирах с един приятел, който беше така добър да ме снима, че и да ми угоди на капризите да сменим профила, за да си харесам по-малко ужасния от двата. :) И двата са с еднакво шкембе, затова пускам и двете клипчета. :D
Добавки:
4. В късния следобед ще взема 1 капсула Yohimbine + 1 капсула Green Lean
Обобщение за деня:
Петък е, а следобедът си тече. А всички знаем, че “Ab Freitag Nachmittag Man arbeits nicht!”
...
...
Боби си е Боби! Яко! (muscle)
...
...Боби си е Боби! Яко! (muscle)
Яко ами : ) Загрява с моя макс : ), ако приемем, че 170 ще ги дръпна :D
Железен!