Добавка за покачване при активно спортуващ

31.03.11
12:19

Здравейте, интересува ме какво бихте ми препоръчали за покачване на мускулна маса при човек, който на ден бяга поне 3-4 километра + всекидневни лицеви, коремни, набирания и тем подобни ? :)

31.03.11
12:59

Най-добрата добавка за покачване на мускулна маса.

31.03.11
13:30

защо бягаш като искаш да качваш? И защо всеки ден?
Всъщност може ли да опишеш по-подробно режим, хранене и т.н.

31.03.11
21:35

Еми изисква ми го работата. За това питам, всяка сутрин се тича по 3 километра, правят се лицеви, клякания и това в рамките на около 1 час, следобяд се ходи на фитнес, където се правят набирания, кофички и коремни преси. За това питам някаква добавка да ми кажете..ям по много, за 1 месец съм качил близо 3-4 кг, само от храна, но кажете нещо допълнително :)

АЧ

31.03.11
21:39

Какво ядеш предимно ? Опиши си менюто.

31.03.11
22:09

Ами закуска - различна.. от бисквитена торта, до 2 кроасана, чаша мляко, кремвиршка, няколко вафли.
обяд - различно..нося си от вкъщи манджичка, каквото сготви майка ми
вечеря - каквото сготви майка ми :) най-често обяда и вечерята се състоят от мръФки..

31.03.11
22:22

Много ядене не е гаранция , че се храниш правилно да вземем закуската например нищо качествено освен чашата мляко.Оправи храната първо брат и тогава търси резултат.

31.03.11
22:23

Е добре, но като не знам каква да бъде храната, какво правим? Благодаря за бързите отговори и помоща, но се надявам някой да ми каже малко по-обстойно какво кога как да хапфам и така на татъка, ще съм много благодарен момчета: )

31.03.11
22:40

казано от VI cC на 31.03.11, 22:23:

Е добре, но като не знам каква да бъде храната, какво правим? Благодаря за бързите отговори и помоща, но се надявам някой да ми каже малко по-обстойно какво кога как да хапфам и така на татъка, ще съм много благодарен момчета: )

Като не знаем - ЧЕТЕМ :).

04.04.11
03:44

имам същия проблем и аз пробвал съм какви ли не диети - без резултат, занимавам се с волейбол вмествам и т.нар уличен фитнес м/у волейбола от около 1 месец вече , мъча се да кача килограми вече от половин година, но не става пробвал съм какви ли не диети - без резултат висок съм 185 72 кг искам да стана около 80 за да започна изцяло фитнес ще приключвам с волейбола проблема е че зверски се натоварвам всеки ден смятах си КБ - 3910 как да ги набавя тези калории това ми се струва  много  макар че ям като вол така да се каже ( закуска - 200-300 гр корнфлейкс ( чист само царевица) с около 600 мл мляко преди обяд ям обикновено нещо сладко 1 кутия бисквити или нещо от сорта - 500-600 калории отивам в залата след 2 часа тренировка се прибирам ям всичко до каквото се докопам пия сокове около 5л течности на ден приемам вечр към 6 вечерям стабилно
ям пак нещо сладко след това към 9:30-10 вече премирам от глад ям обикновено месо или супа към 12 заспивам будя се през ноща пак ям доста каквото докопам отново и лягам нон стоп съм така) интересно е че ми се случва да се събудя от глад 1 час след като съм легнал и преди това ял и не мога да си стоя на краката и ми се вие даже свят докато не поема стабилно количество храна и нещо сладко не се оправям преди 20 минути ми стана така докато не изядох 1 бурканче домашно сладко бях много зле , но както и да е някой да предложи диета ?

LAMUNGA, то с твойто хранене не би трябвало да се учудваш, че не си покачваш теглото. Вярвай, няма човек, който ако яде правилно (качество и количество) да не качва килограми. Щом при теб не действа значи не се храниш достатъчно. Да не говорим, че качеството на храната, която ядеш е отвратително. И с толкова захар, която ядеш през деня не ще чувстваш глад, а и захарна болест ще си докараш.

Ето една темичка, в която синтезирах някои важни особености на правилното хранене - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51874 .

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 04.04.11 08:51.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1