12.05.05
12:08
Купих си BCAA на Optimum Nutrition 200 капсули и вапроса ми е как да ги пия за6тото те са на капсули и дали трябва да ги разтварям и да пия само прахчето или направо да ги галтам и как се пият на опаковката пише 1 преди и 1 след тренировка може ли и повече и как точно да ги вземам.А сащто и да попитам какав кретин да си взема на коя фирма е добар мислех на биогаме но нямало много ефект от него
еми колкото повече толкова повече както е казал мечо пух естествено не стаа въпрос да изпиеш опаковката на 2 пъти..
а за креатина ОПТИМУМ в момента са голям хит на пазара
33лв-300гр ако не се лъжа
12.05.05
13:58
колко пари дади за АК си ?
Само че проблема е дали да ги пия с като са си на капсули или да ги отварям и да пия само прахчето????
Мисля си чя нама да има никакви проблеми но вса пак да питам :)
12.05.05
14:04
ОЛЕЕЕ от де ве искам и аз аз ка тгледах 120 май струваха 70 кинта
12.05.05
14:07
BCAA на Optimum Nutrition черно шишеннце червен етикет и пиши BCAA.и си ги зел от магазин .май ма цакат със скъпа зоб
ами аз не мислех да си ги копувам ама така стана продава4ката беше много обаятелна :)И аз си го взех сас л-глутамин
13.05.05
00:09
И аз си взех на Оптимум 48 лв за 200 капсули , на етикета малко заблуждават с тези 1000 мг (става въпрос че една доза е толкова,а дозата е 2 капсули ) т.е. една капсула е 500мг. Според мен като цена качество е много добре ,все пак по-изгодно излизат тези на прах ,пак на Оптимум !
Да така си е и мисля че са добри не мислех да си взимам ама така стана даже мисля че цената се равнява на количеството :)
гълтай цялото хапче то в стомаха се пазгражда и няма проблем,дори може да е по-добре
а иначе вярно е голяма далавера дали ако си ги поръчам от нета(може и по-голямо шиша за по-голяма далавера) ще са пак толкова или примерно с около 6-7 лв по-скъпи и последен въпрос от кой сайт да си ги поръчам
Ами за порачка по интернет да влизал сам в някои саитове но да ти кажа цените са горе долу сащите може и да са малко по малко ама като сложиш и доставката зависи от каде си ще ти е се едно даже може и по скапо