01.04.11
21:10
Е, какво да правя за рамо?
Стойка на ръце, лицеви опори (също влиза при предно рамо).. за друго не се сещам в момента доста ми се спи. За задното не съм сигурен дали и до каква степен участва при набиранията, но можеш да си вземеш едни разглобяеми дъмбели - да изнасяш настрани,напред,назад и.т.н.
01.04.11
22:27
По принцип някой напредне ли толкова много, че да му трябва упражнение за задно рамо и т.н. - той отдавна ще знае кое упражнение за кой мускул е и ще може да изброява поне 150 упражнения, които знае и е пробвал повечето.
01.04.11
23:29
+ кофички
02.04.11
09:19
С опасения да се изложа, но все пак, набирането зад врат не натоварва ли също задното рамо ?
С какво ще се излагаш?
Всяко набиране натоварва задно рамо,тези зад врат и пред врат натоварват еднакво,когато е с подхват не толкова,но все пак влиза!
За средно обаче освен да ходиш на ръце по земята и да правиш изтласкване не се сещам!
02.04.11
18:41
Мне, просто не бях сигурен, за задното рамо. :)
16.04.11
18:30
вземи си ластик.. има доста упражнения които да правиш с него за рамо (и за задно рамо има)
набиранията зад врат смея да твърдя че водят до шипове след време (мисля че и до искривяване на гръбнака) иначе натоварват задното рамо ДА