Покачване на ММ

Прескочи до:

31.03.11
19:04

. Моля за съвет Изкам да ми препоръчате нещо за покачване на мусколната маса но да не е вредно ! Занимавам се с футбол на 17 години съм  60 кг  на 170 дайте съвет ! А такива коментати акто яж по 5-6 пъти и ше качиш дпри мене не действа

Темата беше редактирана от Cvetelin Yakimov на 31.03.11 19:05.

еми ако ядеш 5-6 пъти каквото трябва няма как да не качиш тегло ;) и няма нищо безвредно на този сят особенно хранителните добавки ;) какво ядеш в тез 5-6пъти ?! как тренираш ?! малко информация за теб ще е полезна

31.03.11
19:22

Еми ям сутрин към 10 сандвичи с кашкавал и извара . към 12 и 30 ориз или  някакфа манджа с картофи и ортиз пилешко месо . . 15.30 мусака  . .. 18.00 спагети  . 22.00 салата от марула  и извара + 1 банан с мед ,,,, . тренирам всеки ден ходех на лостове около 3 месеца обаче се разболях от хепатит а и спрях с лостовете и така

Салата, спагети, мусака и сандвичи не може да ни подскаже по абсолютно никакъв начин колко ядеш. Нали разбираш, че грамажа на порциите ще ни даде повече информация отколкото броя на храненията. И няма как да не действа храненето при теб. При всички действа и ти надали си единствения човек в света, който не може да качи килограми от храна. ;) Освен с футбол с друго занимаваш ли се (като спорт)? Фитнес? Лостове?

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 31.03.11 19:32.

доста слаб прием на белтъчини които са основен елемент при изграждането на мускули :) и без тренировки неможи да си здрав

31.03.11
21:08

изкааш дами кажеш че само с футбол немога да стана як ? ако ти пръта снимка на корема и краката ше се обеедиш че може .  храна се добре грамаж немога да определя не го меря ; |

Купи си протеин на прах тогава и тръпни в очакване ;)

ай сложи снимка бе арни :D на 60кг не очаквам повече от 55см бедро... даже и толкова няма сигурно ;) ... пресата не я коментирам

какво значи храниш се добре.. чувстваш се заситен.. ми то и по 5-6 филии хляб да ядеш само на хранене пак няма да си гладен ама нали не това е идеята на изграждането на мускулите ;)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 31.03.11 21:17.

31.03.11
21:19

Към автора: Брат, трудно се съчетава футбол с щанги. Много малко футболисти се радват на масивна фигура. И повечето са чернокожи.
Човече, тук (във форума) пишещите се занимаваме главно с фитнес. Ако под “масивен” имаш предвид нещо от сорта на Кристяно Роналдо ... за нас това не е “маса”, даже е далеч от желания ефект.
Много е говорено (писано) по темата. Можеш да намериш ако се разровиш.

Все пак по темата - предлагам ти протеин на прах (както каза ProxХx) и BCAA. Но при толкова много кардио, не жъни високи очаквания. Релефа на краката и корема за които каза ... 90% съм сигурен (без да ги виждам), че представата ти за маса е “футболна”, не “‘дигаческа”.

Мнението беше редактирано от LDoeN на 31.03.11 21:19.

31.03.11
21:52

хаха мани го тоя бе....сигурно пресата му е кат сички малки лайнар.ета...супер чисто без грам маса в пресата...,ама са праи че много знаи..дрън-дрън 170см 60 кг на 17…

31.03.11
22:07

А бе ей кфо се заяждаш бе  . ..  мога да се обжалоя че мойта преса от тичането и краката ми са много по развити от  ртвоите !!!! ти колко изкаш да съм 170 на 90 и да съм хат хулк малко са ттакива братле

31.03.11
22:12

А относно протеина на прах кажете за него от къде мога да си го купя колко пари е как действа как се пие ? вредно ли е ms предварително ! : )

31.03.11
22:28

На едно място си писал ,че тренираш всеки ден ,а и футбол играеш така няма как да се възстановиш.Направи си програма и отдели достатъчно време за възстановяване.

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/28223

02.04.11
12:20

http://www.sncbg.com/100-whey-protein-kg-p-1172.html?vmID=78778081e1d84168065a0e790b7813a1 Мнение ?

02.04.11
12:30

Ще станеш нашина с този протеин.

TN

02.04.11
12:31

Има и по-добри протеини.. :D 21 грама към 30..Слабо..А и трудно се съчетава футбол с железа..И протеина преди да си съставил хранителният режим ти е ненужен (говоря за протеин на прах)..То си го пише - да не си ползва като заместител на разнообразно хранене..

02.04.11
12:51

еми мисля че с хранителният режим няма да имам проблеми !!!! добре кажете тогава къф протеин да зема

02.04.11
12:54

никакъв, не разбра ли  ? направи си хран.режим и ще качваш ,а с протеин на прах няма да станеш мн. на нацеп или там къвто искаш да ставаш

02.04.11
13:03

да обаче помага  !!! хран.режим кфо е да ям по 5-6 пъти е да наблегна на ориза , картофи , белтъци въглехедрати ?

TN

02.04.11
13:19

Oh God , give me strenght!

Ти си сигурно някви от тия в залата,дето и на мене ми викат,като вземеш протеин и още първата седмица гърба ти се отваря,ръцете ти почват да помпят и за 2 месеца качваш 7-8 кила мускулна маса .. Наистина смешно ..

Ето как се разви темата досега:
- ти питаш какво да приемаш (добавка), за да покачиш мускулната си маса и казваш, че яденето при теб не помага.
- аз те питам как и по колко се храниш, за да мога чрез пример да ти покажа, че не се храниш достатъчно.
- ти изписваш 3-4 храни, които си ял през деня
- аз ти отговарям, че по този начин няма как да се определи дали яденето ти е достатъчно и ти казвам, че няма как да не качваш маса ако се храниш достатъчно. Питам те също така дали тренираш/спортуваш нещо друго освен футбол, защото ако тренираш само футбол ще ти кажа, че с тичане мускули не се правят.
- ти си траеш и се перчиш пред kristiancho, който ти направи добра забележка, че не приемаш достатъчно протеин с храната си.
- аз се отказвам да ти помогна, защото не четеш какво ти се пише и не се замисляш и на бъзик ти пиша да си купиш протеин на прах, защото всички знаят, че храната е задължителната основа във всеки спорт, а добавките са второстепенни.
- ти естествено се хващаш на въдицата, защото отново не се замисляш и започваш да търсиш магическия протеин на прах, който ще те направи голям и силен и питаш какво е протеин и как се пие, защото не правиш елементарното усилие да потърсиш сам тази информация, от която интернет прелива.
- аз ти давам линк към тема, която обяснява какво е протеина, какви видове има и как се приема. (дали го прочиташ само ти си знаеш)
- ти изнамираш някакъв си протеин на прах и си прекалено нетърпелив, за да изчакаш малко време за повече отговори.
- отговаря ти се, че не е хубав протеина и отново ти се намеква, че трябва да се научиш да се храниш правилно
- ти отново държиш на твоето си мнение обаче има леки зачатъци и запитваш за храната

Как ще продължи темата зависи изцяло от теб. Ако спреш да се дуеш за малко, задаваш правилно въпросите си, четеш и осмисляш това, което ти се отговаря може би ще ти се обърне по-голямо внимание и ще се появят хора, които ще ти помогнат. The choice is yours!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 02.04.11 13:26.

02.04.11
13:34

добре де аз ви казвам че ям по 5-6 пъти и немога да кача затова питам за протеина ! а за спорта тренирам всеки ден

Ето ти два качествени протеина:
silabg.com/bg/5482-SYNTRAX-MATRIX-5-0.html
silabg.com/bg/4673-GASPARI-MYOFUSION.html

Успех от мен!

02.04.11
13:44

Значи наистина се нуждаеш от протеин ... Според мен за месец ще качищ 4 5 кг ЧИСТИ

това, че ядеш 5-6пъти на ден НЕ гарантира, че количеството на основните елементи при градежа на мускули ( протеини, въглехидрати и мазнини ) са набавени от организнма ;) просто промени състава на менюто си ...

brusakch - стига го ебава, че без туй си мисля, че протеина е вълшебен и ти още повече го караш да се убеди в това  :D

ПП: аз още чакам невероятно мускулестите крака да ги видя поне на снимка ако съдбата не ме е орисала да ги видя на живо

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 02.04.11 13:48.

казано от Cvetelin Yakimov на 02.04.11, 13:34:

добре де аз ви казвам че ям по 5-6 пъти и немога да кача затова питам за протеина ! а за спорта тренирам всеки ден

Ако ядеш по 5-6 на ден и не качваш има няколко варианта:
- не ти достигат някакви си 30-тина грама протеин. Това се е наблюдавало досега 3-4 пъти в световната история. Оправя се лесно - купуваш си протеин и пиеш по една доза.
- не ядеш достатъчно. Това се наблюдава в голям процент от хората и се оправя с повече ядене и намаляване на част от тренировките и стреса. Ако целта е покачване на мускулна маса де.
- ядеш хем недостатъчно, хем боклуци, което е довело до задръстване на тялото ти и намаляване усвояването на храната и на метаболизма. Това трудно се оправя с прием на протеин, решението е далеч по-кардинално. Също голям процент от много слабите трениращи страдат от този синдром.
Когато ти спрат телефона от мобилния оператор проблемът не е, че имаш 2 клавиша с поизтрити букви, а че не си си платил сметката. В такъв случай ти трябват две неща, като едното е задължително - да си плащаш редовно. Второто е да говориш по-малко, но то е опционално, не е задължително. Може да говориш много и да не ти спират телефона, ако плащаш достатъчно. В света на мускулите е същото - трябва да даваш достатъчно качествена храна на тялото ти, за да растеш. Може да намалиш и натоварването, т.е. тренировките, но това е опционално. Както няма да имаш мрежа на телефона, така и няма да имаш мускули, ако не вкарвш достатъчно пари в сметката и храна в търбуха съответно. Примерът с парите и ГСМа са го разбрали и най-големите малоумници. Странно защо обаче много хора мислят, че може да направят мускули без да се хранят достатъчно и качествено.

10

02.04.11
13:51

Защо бе чедо ? Защооо ;[

02.04.11
14:08

5-6 яйца, половин кило месо на ден и 1 хляб ще ти свършат работа. Най-простата работа е да си направиш месото на тиган или скара, да си препечеш филийките, да си свариш яйцата. Забрави за всякакви добавки.
Като ти чета писанията ми е трудно да те взема насериозно, но пък нищо не ми пречи да ти дам този малък съвет. Защото цялата работа е проста. Само трябва да тренираш силово, тъй като с футбол само до никъде няма да стигнеш.

02.04.11
14:11

ще се постарая да оправя яденето !!

постарай се и да не си купиш протеин в кутия, защото това ще са напразно похарчени пари... между мен и теб да си остане в темата която създаде се включиха доста еродити хора отностно храненето ( Voyager, ProXx, Oranje… ) ако не пренебрегнеш съветите им скоро няма да има от какво да се оплакваш ;) за това което ти казват те... хората които работят по залите взимат не малко парички

.. винаги е по-лесно да си мързел и да не четеш от колкото да прочетеш и да прилагаш теория .. докато не се научите да ползвате сайта няма да стигнете далече !
Две ръце за Кристиянчо !

02.04.11
20:54

Закуска 8;30 3 препечени филиики с кашкавал и чаша мляко или овесени ядки с прясно мляко ?
        11;30 Ориз с пилешко + печени картофи и извара
        14;30 Някакфа манджа в тенджере със пилешко
        17;30 пак ориз с картофи + зелена салата  от марули и краставя
        21;30 Пилешка пържола на скара с извара
        и преди лягане мед +  банан
просто искам да не се заяждате моля ви

TN

02.04.11
21:02

Мед+банан преди лягане?Кво ще го правиш тоя въглехидрат?Сложи 150-200 грама извара + малко ядки ;)

Супер е менюто...естествено имам 1-2 съвета.
Сутринта е най-добре овесени ядки с прясно мляко + 1-2 яйца.
В 11:30 нямаш нужда от изварата в яденето. Пилешкото е достатъчно.
Преди лягане в никакъв случай не ги яж този банан + мед. Тогава е време или за пилешкото ядене, което си написал или за извара. :)

Слагай преди лягане протеин(Мляко-производни,яйчни белтъци,месо). Не въглехидрат.Успех!

03.04.11
12:39

ок ;]] а все пак някав протеин няма ле да е от полза  ?

03.04.11
12:41

:D :D :D :D Много си заблуден мой човек МНОГО ! Айде купувай си протеин и мирясвай! Само после не пускай тема храня се пия протеин и не качвам.

казано от Cvetelin Yakimov на 03.04.11, 12:39:

ок ;]] а все пак някав протеин няма ле да е от полза  ?

Ще ти е от полза. Купи си ако държиш, но не очаквай чудеса. :)

03.04.11
13:26

ще ми препоръчаш ли някакъв ?

Аз не съм много компетентен по темата с добавки, но знам, че тези два са качествени:

казано от ProXxX на 02.04.11, 13:41:

Ето ти два качествени протеина:
silabg.com/bg/5482-SYNTRAX-MATRIX-5-0.html
silabg.com/bg/4673-GASPARI-MYOFUSION.html

Успех от мен!

Ако друг има предложения... :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1