19.03.11
09:44
Трансформации на потребители.
И в какво се трансформира, във нова виртуална самоличност? ;)
Trash (така де, Maynard), и 10 акаунта да направиш, в реалността пак си същия.
Избери си един и влизай с него.
19.03.11
10:23
Мисля, че се визират потребители, които са постигнали резултати в хранене / тренировки / визия, строго невиртуално - така ли е?
Идеята съвсем не е лоша, дори бих казал, че това е нещо което определено липсва във форума.
19.03.11
11:17
Много добра идея - ще служи за мотивация!
19.03.11
15:47
С две ръце - за
19.03.11
15:56
Супер е като идея, но за такова нещо трябва доста снимков материал, при това качествен и правилно “събран”. Отделно, че за да се види една качествена трансформация ще трябва и доста опит и тренировъчно време зад гърба на човека. Вярно, че и за 2 месеца може да се получи голяма разлика в тялото, но малко ме съмнява да има достатъчно такива хора. А, за да се види една наистина мотивираща и потресаваща транформация трябва снимков (и не само) материал за период от поне 1 година. Мисълта ми е, че ще се пуснат 5-10 трансформации, на хора, които поради някаква случайност са се снимали през кратки периоди през времето, в което са тренирали и дотам. Иначе трансформациите, които съм гледал във всеизвестния видео портал са наистина мотивиращи и надъхващи...но дори и там са малко на брой.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 19.03.11 16:01.
Прави се раздел като дневниците даже май там му е мястото, и вътре хората си пускат отделни теми.
казано от Петко К на 19.03.11, 10:21:
И в какво се трансформира, във нова виртуална самоличност? ;)
Trash (така де, Maynard), и 10 акаунта да направиш, в реалността пак си същия.
Избери си един и влизай с него.
Разнообразие. Пък и като съм все същия, какво значение има под какво име се подвизавам?
Преди 5 години гледах да трупам постове във форумите, сега се дразня на голямата цифра. Както и да е, друга е темата.
Нямам идея как би могла да се осъществи, но мисля, че ако стане е готино. Затова и го оставих за свободна интерпретация - все някой ще седне и ще измисли нещо прилично.
Мнението беше редактирано от ~DN на 19.03.11 16:39.
Лично аз смятам да започвам финалната фаза на подобна трансформация и мисля, че ще имам какво да покажа, не съм си направил дневник защото нямам времето а и нервите да го водя. Пък и реално всеки може да извади снимки от периода преди та почне да тренира, и такива от настоящия момент, определено ще е интересно.
Мнението беше редактирано от Valdis на 19.03.11 16:48.
19.03.11
17:34
Да го кажем така - качвайте снимките в акаунтите си с описание, ако смятате за подходящо. Ние работим върху вариант, по който да покажем историята. Така всичко ще става, без да се налага да правите нещо допълнително, като теми или мнения.