Success stories

19.03.11
09:44

Трансформации на потребители.

19.03.11
10:21

И в какво се трансформира, във нова виртуална самоличност? ;)
Trash (така де, Maynard), и 10 акаунта да направиш, в реалността пак си същия.
Избери си един и влизай с него.

Мисля, че се визират потребители, които са постигнали резултати в хранене / тренировки / визия, строго невиртуално - така ли е?

19.03.11
10:32

Предлагаш да се направи такъв раздел?

19.03.11
10:35

Идеята съвсем не е лоша, дори бих казал, че това е нещо което определено липсва във форума.

19.03.11
11:17

Много добра идея - ще служи за мотивация!

19.03.11
15:47

С две ръце - за

Супер е като идея, но за такова нещо трябва доста снимков материал, при това качествен и правилно “събран”. Отделно, че за да се види една качествена трансформация ще трябва и доста опит и тренировъчно време зад гърба на човека. Вярно, че и за 2 месеца може да се получи голяма разлика в тялото, но малко ме съмнява да има достатъчно такива хора. А, за да се види една наистина мотивираща и потресаваща транформация трябва снимков (и не само) материал за период от поне 1 година. Мисълта ми е, че ще се пуснат 5-10 трансформации, на хора, които поради някаква случайност са се снимали през кратки периоди през времето, в което са тренирали и дотам. Иначе трансформациите, които съм гледал във всеизвестния видео портал са наистина мотивиращи и надъхващи...но дори и там са малко на брой.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 19.03.11 16:01.

19.03.11
16:01

Прави се раздел като дневниците даже май там му е мястото, и вътре хората си пускат отделни теми.

19.03.11
16:37

казано от Петко К на 19.03.11, 10:21:

И в какво се трансформира, във нова виртуална самоличност? ;)
Trash (така де, Maynard), и 10 акаунта да направиш, в реалността пак си същия.
Избери си един и влизай с него.

Разнообразие. Пък и като съм все същия, какво значение има под какво име се подвизавам?
Преди 5 години гледах да трупам постове във форумите, сега се дразня на голямата цифра. Както и да е, друга е темата.
Нямам идея как би могла да се осъществи, но мисля, че ако стане е готино. Затова и го оставих за свободна интерпретация - все някой ще седне и ще измисли нещо прилично.

Мнението беше редактирано от ~DN на 19.03.11 16:39.

19.03.11
16:48

Лично аз смятам да започвам финалната фаза на подобна трансформация и мисля, че ще имам какво да покажа, не съм си направил дневник защото нямам времето а и нервите да го водя. Пък и реално всеки може да извади снимки от периода преди та почне да тренира, и такива от настоящия момент, определено ще е интересно.

Мнението беше редактирано от Valdis на 19.03.11 16:48.

Да го кажем така - качвайте снимките в акаунтите си с описание, ако смятате за подходящо. Ние работим върху вариант, по който да покажем историята. Така всичко ще става, без да се налага да правите нещо допълнително, като теми или мнения.

28.03.11
15:11

Браво, браво, страхотна идея!

03.04.11
10:51

.

Мнението беше редактирано от PULLUP на 23.04.11 14:50.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1