03.04.11
12:06
Можете ли да ми препоръчате някакви методи за трениране на бицепс, че много ми изостава ...
Еми метода 21 е подходящ при застой.
Като цяло как го тренираш бицепса?
ЕДИТ:
От дневника ти:
“Бицепс: Сгъване с крив лост - 4 х 12
Придърпване на скрипец - 4 х 12”
Сгъването с лост и на скрипец се припокриват.
Сложи едно упражнение с основа или хоризонтален какът: скот, концентрирано, двоен бицепс на кросоувър ....
Сложи и едно от сорта на чукове.
Примери:
Прав с дъмбели - 3/4 серии
Скот - 3 серии
Въженце - 2/3 серии
Прав с лост
Концентрирано
Чукове
Прав с лост
Сгъване на долен скрипец с колена под лактите
Чукове
Вариации много ...
Мнението беше редактирано от LDoeN на 03.04.11 12:18.
03.04.11
12:31
Принципно по тренирам по следния начин:
Сгъване с прав лост- 4 по 12,10,8,8
Скотово-3 по 10
Чукове-2 по 12,10 и една дроп серия
Да, би било добре донякъде.
Основният проблем обаче е, че правиш бицепса с краката. Така тях ги наливаш с кръв, която после трудно достига до бицепса. Защо не сложиш бицепса в ден с друга, по-близка до него мускулна група? По този начин ще са му нужни доста по-малко серии и внимание.
03.04.11
12:43
Може би трябва да видиш новият ми дневник. Аз тренирам по следния начин:
Пон– Гърди
Втор- Гръб
Четв.-Ръце
Петък-Рамо
Неделя-Крака
03.04.11
12:44
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/51060 ето и линк към дневника :)
03.04.11
12:52
Понеделник – Гърди
Вторник - Гръб
Четвъртък -Крака
Петък - Рамо
Събота - Ръце
така е по-добре според мен лично де :) макар, че 5дена малко зор ще дойде да ти кажа :) трябва яко хранене аз съм тренирал не малко време на 5дена в началото яко нагоре но след това лека по лека работата затихва... може да разделиш рамото с гърди и гръб
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 03.04.11 12:54.
03.04.11
13:02
Мисля, че храната ми е стабилна. Може да поразгледаш дневника и да кажеш какво мислиш :)
Суперсерии, дропсерии, “21”, чиит, форсирани повторения. За себе си съм установил, че при застой ‘21’ ми е помагало, както и дропсериите.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 03.04.11 13:12.
03.04.11
13:48
разгледах го... менюто не е като по учебник но мисля, че е прилично не си писал грамаж на съответната порция може би е прекалено малък което пък значи че организма не си набавя нужните неща и неможе да повишиш тегло ( респективно и размери ) ... това е от хранителна гледна точка иначе от тренировъчна ти казаха... 21, дроп серии може да пробваш супер серии за ръце... имай предвид, че тези методи доста натоварват и нервната система така, че ако видиш, че имаш напредък от тях недей да продължаваш и за напред с мисълта, че винаги ще помагат... четох една статия за ръцете разумна ми се стори .. на всяка трета тренировка за ръце да пробваш супер серии... това прави в месеца един път което е допустимо според мен :) аз няма с кой знае какви ръце да се похваля, че чак да давам съвети но може да пробваш :)
03.04.11
18:00
Под 150 гр. месо на ядене не падам. Какво друго мога да подобря?