какво ви е мнението за упражнението 21?

11.05.05
21:00

искам да ви питам какво ви е мнението за упражнението 21 и дали да го заместя вместо сгъване с лост щото те са почти едни и същи?чух че тва упражнение много помагало за порастване на ръката.кажете си мнението плс и само 1 път ли се прави упражнението?за бицепс правя 4 упражнения

11.05.05
21:02

упр 21 !? :shock:  кво е тва ?

11.05.05
21:03

Правиш по 7 повторения в долната част на движението, 7 повторения в горната част и 7 пълни повторения. Може да се прилага за много упражнения, не само за бицепс.

11.05.05
21:11

да де ама искам да знам има ли ефект и да го правя ли?

11.05.05
22:12

еми много е яко според мен помпането е просто максимално ;) само дет ако чакаш да качиш маса от туи няма да е  виж релеф и сепарация може

11.05.05
22:14

Тоест това представлява разделяне на негативната и активната фаза на упражнението и изпълнението им поотделно? :oops:

11.05.05
22:18

добре де аз се навих да го правя и мисля да почна от другия път като го заменя с концентрираното 6тот и без тва не ме кефи :lol: .ами само с едно повторение ли да го правя или да го повтарям 2 пъти?

11.05.05
22:36

това нещо не трябва да се прави при тежки,смесени упражнения,като лега,клека и тягата

12.05.05
02:50

[quote author=“xtasss”]това нещо не трябва да се прави при тежки,смесени упражнения,като лега,клека и тягата

Никой не е казал, че трябва ;)

Тоест това представлява разделяне на негативната и активната фаза на упражнението и изпълнението им поотделно?

Не, обяснил съм какво е :)

еми много е яко според мен помпането е просто максимално  само дет ако чакаш да качиш маса от туи няма да е виж релеф и сепарация може

Баш за маса си е. Упражнения за релеф не съществуват така или иначе :)

12.05.05
07:04

Мнага яко се помпиш от него, като препоръчвам да се прави последно в програмата за бицепс.И не по.често от 2 пъти месечно.

SQ

12.05.05
14:55

Ще кажете ли как би могла да изглежда една тренировка със това упражнение 21 (не го знам какво представлява). То със шанга ли се прави нешо като вдигнае на щанга прав, самоче едната серия я правиш отдолу до половината, другата от половината до горе и третата цялата амплитуда.

Пример за тренировка:

1. Сгаване със крив лост- прав
  2. Концентрично
  3. Упражнение 21

И това не всяка тренировка за бицепс, ами през една примерно или през две. Как ви се струва? Да не е много натоварващо.

12.05.05
17:13

21 се прави правата или кривата щанга,така че няма смисъл от неог в тая програма

12.05.05
18:05

[quote author=“freakster”]21 се прави правата или кривата щанга,така че няма смисъл от неог в тая програма

Какво пречи да се прави с дъмбели?

12.05.05
19:11

От това чудо (с дъмбели) преди години направих над 3см чисти на ръката за 3 месеца (след като бях изпаднал в застой при растежа на руките).... само дето първият месец виех от болка в бицепсите.... докато му свикнеш си е много терсене.

12.05.05
20:44

[quote author=”Петко К”][quote author=“freakster”]21 се прави правата или кривата щанга,така че няма смисъл от неог в тая програма

Какво пречи да се прави с дъмбели?

струва ми се че е по-неудобно и няма голям контрол над тежестта,с щанга ми се струва че е най-оптималния вариант

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1