Въпрос за програма за натрупване на маса и тренировка за гръб.

04.04.11
22:17

Здравейте, тренирам в зала от 2 месеца, като 1вия месец правих кръгови тренировки 3 дена в седмицата, след което започнах по 5 дни.Имам проблем отнсно програмата ми и бих скал съвет, ето я :
Понеделник: Гърди + Корем
Вторник: Гръб+Трапец
Сряда: Бицепс+трицепс+Предмишница
Четвъртък: Рамо + Корем
Петък: Крака+рамо

Имам и следния въпрос, отнсоно упражненията ми за гръб:
1.Набирания с широк захват. 3х7
2.Придърване на Вертикален Скрипец 4х8 повторения
3.Придърпване на Хоризонтален скрипец 4х8
4.Мечка 1х12 1х10 1х8 1х5
5.Придърване на скрипец с широк захват и прави ръце 4х8
6. Мъртва тяга 4х8
Имам чувството, че нещо не е наред с тренировката ми за гръб(без трапец).
Целта ми от тренировките е за натрупване на мускулна маса. :)

04.04.11
22:26

:О ти си машина човече с 1 месец в залата и тренираш вече 5 пъти в седмицата.Жалко че и аз не мога да се похвала с такъв напредък аз тренирам от 6 години и сам стигнал макс до 4 пъти седмично.Бързо напредвате младежта.Добре вече ще съм сериозен С тази програма за гръб и с твоя опит единственото което ще направиш е да се контузиш и то здраво и да приключиш с фитнеса.По кръгова програма трябва да тренираш поне 3-4 месеца после да минеш на Бутане-Дърпане и чак тогава на 3 дневен Сплит а за 5 дневния има да почакаш доста моя съвет е тренирай по тази програма: http://www.bb-team.org/workout/1291_kachvayte-masa-vednaga-sled-4-tata-sedmitsa#axzz1IaHhVzhS и спри да гледаш и слушаш там големите машини в залата как тренират и какво правят това че тренираш като тях няма да те направи по-як по-по бързо а точно обратното всичко става постепенно.И като искаш да качиш маса може да споделиш с нас на колко си години колко си висок колко тежиш как се храниш :)

04.04.11
22:30

Точно по тази програма тренирах 1вия месец.Имам 1 приятел, който ходи от 1 година и той ми помага, при него има наистина голям напредък за това време.Не стоя в залата повече от час и тренировката ми за гръб е най-натоварена, затова акцентирах върху нея, ако може поне съвет ако има нещо да се попрваи :)

04.04.11
22:37

Сега аз се опитвам да ти обясня че не тренираш правилно и твоя приятел дет тренира от 1 година ако те кара след първия месец да тренираш по 5 дневен сплит е ИДИОТ и от това можеш само да страдаш и не очаквай голям ефект виж твоя приятел ако е на стероиди може и да е дръпнал ама ако е минал от обща на 5 дневен не ми се вярва да е дръпнал много и няма как да ме убедиш в това.Питай всеки в този форум или в който и да е форум или който и да е инструктор който си разбира от работата а не е ключар или дървен философ  и ще получиш същия отговор.Ако искаш ме слушай тялото си е твое ,аз се опитвам да ти помогна.

04.04.11
22:39

Не той не е зимал нито стероиди нито протеини или такива химий, но след кръговите тренировки с каква програма да продължа ?

04.04.11
22:41

филипе,мой човек,не се зори да му обясняваш на тоя....ти видя ли му останалата част от програмата...2 дни един след друг РАМО...а и за гръб праи 23 серии (shake),то билдерите не праат толкова :Д

04.04.11
22:43

В петък обърках, крка+ корем... Не вярвам ти да не си минал по пътя по който минавам аз в момента... ;х

04.04.11
22:45

казано от Traiko Mishev на 04.04.11, 22:41:

филипе,мой човек,не се зори да му обясняваш на тоя....ти видя ли му останалата част от програмата...2 дни един след друг РАМО...а и за гръб праи 23 серии (shake),то билдерите не праат толкова :Д

ЕЕ ти пък хахахх стига бе не тряя така да оставяме младежта да се пребива по залите :) .Продължи с програмата която ти казах още 2 месеца после премини на Бутане-Дърпане това е 2дни тренираш 1 почиваш 2 тренираш 2 почиваш и така се повтаря цикъла но за това ще говорим след 2 месеца ;) сега тренирай по Кръговата която ти препоръчах още 2 месеца да по заякнеш малко преди да правиш нещо по-сериозно.

04.04.11
22:48

А какво представлява Бутане-Дърпане тренировката ?

04.04.11
22:50

В един ден правиш бутащи упражнения а в другия ден само дърпащи,но това все още не е за теб

04.04.11
22:51

Мерси за за съветите и помоща :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1