04.04.11
20:06
що бе ква’ е уловката ако има такава ?!
ехх искам да е лято вече
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 04.04.11 20:50.
Пускайте БТВ новините!!! Ще дават за рождения ден на Доби :Д
За съжаление на 9-ти ще й бръмне главата на женицата. Аз си мислих, че Добата наистина там живее...
Според мен Добито си живее там! Защо според вас не поканиха репортерите в апартамента? Готвят се за голямото парти и искат купона да мине без нас... Даже и подарък съм и взел - 50кг. дъмбелче ама такова от бетонена отливка, че е криза
Бе, ние отиваме, живее, не живее там - партито там му е адресът! :D Аз не пропуснах репортажа - какво толкова ни съобщиха?
Според мен Добито си живее там! Защо според вас не поканиха репортерите в апартамента? Готвят се за голямото парти и искат купона да мине без нас... Даже и подарък съм и взел - 50кг. дъмбелче ама такова от бетонена отливка, че е криза
Съгласих се веднага! Съжалявам, питах се да си създам извинение за да не отида... АМА СЪМ ТАМ!!! :D :D :D
04.04.11
23:43
Сега като захладнее малко, дали ще се махнат малко летните от форума (dull)
Днес определено се нагледах на “летни” мнения във форума :D
Бе, ние отиваме, живее, не живее там - партито там му е адресът! :D Аз не пропуснах репортажа - какво толкова ни съобщиха?
Ние да се съберем повечко хора, пък ще отидем другаде. :D
Head-а, как ги е подкрал мало-летните :D
Мнението беше редактирано от 6th на 04.04.11 23:45.
Някой има ли инфо магазина на силабг от колко отваря? Гледах сайта, ама не пише.
Сега като захладнее малко, дали ще се махнат малко летните от форума (dull)
По тоя повод - днес като скачах на въже в парка и 2 младежа (14-16г) дойдоха на успоредката. Разговорът горе-долу протече в следния дух:
-”Предлагам ти да започнем фитнес”
-”Биоанаболи ли ще почваш”
-”Луд ли си бе мееен, аз парите си за гейнери не ги давам”
-”Разгледай, има един български сайт за запознанства и здраве - team-building.org и питай там”
:D :D :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.04.11 00:34.
Стоянчо, тия са те познали и нарочно са ги изтропали глупостите за да ги направиш известни :)))
Стоянчо, тия са те познали и нарочно са ги изтропали глупостите за да ги направиш известни :)))
Tова бе съкратена версия на диалога. Единият разправяше, че баба му му давала мед всеки месец, но той не го ядял. Обаче от 2 седмици насам започнал и мускулите реагирали много добре. 100% не са ме познали, защото иначе момечетата бяха скейтърчета и през останалото време си говориха за скейтове. Заключението на скептика бе: абе мани, ще вземем да се одървим от мускули...
05.04.11
01:41
Колко е лесно да станеш световен шампион,като света е пълен с малоумници.
05.04.11
07:22
Някой има ли инфо магазина на силабг от колко отваря? Гледах сайта, ама не пише.
В 10 часа в събота, а през седмицата мисля, че беше в 9.30, но не съм сигурен ;)
Tова бе съкратена версия на диалога. Единият разправяше, че баба му му давала мед всеки месец, но той не го ядял. Обаче от 2 седмици насам започнал и мускулите реагирали много добре. 100% не са ме познали, защото иначе момечетата бяха скейтърчета и през останалото време си говориха за скейтове. Заключението на скептика бе: абе мани, ще вземем да се одървим от мускули...
Мен редовно ме питат какви анаболи взимам :D
Много често се случва да чуя и репликата “И аз да взимам анаболи - ще стана същия за нула време”.
Това всичкото от устата на такива, за които спорта е нещо, което дават по телевизията. :D
Въпроса “дали ми става от тея анаболи” спряха да го задават след няколко отговора тип - “докарай дъщеря си и тя ще ти разправя после” :D Хората са учудващо ограничени в тази област :(
05.04.11
08:41
Пффф... мен пък никога не са ме питали какви анаболи взимам... |-)
Чувствам се направо жалък и безпомощен. ;(
P.S. (giggle) 8-)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.04.11 08:42.
То лятното билдърство не е само при момченцата,а и при момиченцата...Наистина съм се изумявал,докъде може да стигне малоумщината на днешните тийнове.
05.04.11
11:49
В 10 часа в събота, а през седмицата мисля, че беше в 9.30, но не съм сигурен ;)
Мен редовно ме питат какви анаболи взимам :D
Много често се случва да чуя и репликата “И аз да взимам анаболи - ще стана същия за нула време”.
Това всичкото от устата на такива, за които спорта е нещо, което дават по телевизията. :D
Въпроса “дали ми става от тея анаболи” спряха да го задават след няколко отговора тип - “докарай дъщеря си и тя ще ти разправя после” :D Хората са учудващо ограничени в тази област :(
ей Хед липсваше ми тука 1-2 дена никакъв не се вясваш може би коментираш само в раздела за хранителни добавки ( в който не влизам поради незаинтересованост и некомпетентност ) и само ласкаеш плочкаджийте... Ти се прави на мъж с репликите ‘’докарай дъщеря си и тя ще ти разправя после’’ ама гледай да не те чуе жената някак, че тогава ще стане интересно ! :D
Е не беше ли на 9ти събитието?
Абе и аз цяла сутрин се чудя за какво говорят! Доби-партито е на 9ти :D ... ако за него става въпрос :D
Купонът е на 9-и. Започваме да бъркаме казана със снежанка и опаковаме кашоните със салфетки :Р Викнете и приятели :D
Май наистина ще има много хора, аз сериозно мисля да пална колата и да хвърля едно око, 5% от тия дето бяха писали, ако го направят пак ще е лудница :D
05.04.11
13:18
казват, че не живеела там и че си изтрила акаунта и прочие... педполагам не сте отишли там да ви почерпи рожденничката така, че и да не е там мястото нали ще се непиете, сбиете и обичате :D впрочем от бтв съветваха хората които ще отидат на мястото да почистят... ако се съберат и 5000 души такива лайна ще оставят след себе си, че ще изглежда всеедно от бтв-то са ви предизвикали да го направите с това ‘’почистете’‘
казват, че не живеела там и че си изтрила акаунта и прочие... педполагам не сте отишли там да ви почерпи рожденничката така, че и да не е там мястото нали ще се непиете, сбиете и обичате :D впрочем от бтв съветваха хората които ще отидат на мястото да почистят... ако се съберат и 5000 души такива лайна ще оставят след себе си, че ще изглежда всеедно от бтв-то са ви предизвикали да го направите с това ‘’почистете’‘
Е, то нали като цяло си е ден за почистване ;) Ама нас въобще не ни и интересува къде живее - ние сме поканени там, там и отиваме :D
Купонът е на 9-и. Започваме да бъркаме казана със снежанка и опаковаме кашоните със салфетки :Р Викнете и приятели :D
Aз мисля да направя 100м. вита баница, така и така от 2 дни с това се занимавам...:D :D :D
Ама ще ми трябва помощ за навиването на корите! :P
Та къде, казвате, е адресът? :D Заедно ли ще ходим или всеки ще се спасява поединично? :D
05.04.11
16:08
Абе Хед, какъв ще е ефектът от 1 опаковка карнитин ?
Хахаха мигновено стопяване на всички мазнини /трупани от мечешки сън и тихо пръцкане под завивките с гузен поглед/, яко нацепване за приближаването на летния сезон, покачване на 20 кг. /предимно на ръцете, раменете и гърдите/ и подмокряне от противоположния пол /дори само при бегъл поглед/ :D Отделно качваш толкова сила, че можеш да пребиеш Чък Норис и Бойко Борисов на куп и то с една ръка. :D
А бе Хед, аз имам друг въпрос. От къде намираш сили да отговаряш във всички плажни теми?
То и за Стоянчо важи - много отзивчиви хора сте.
:D
05.04.11
16:26
А бе Хед, аз имам друг въпрос. От къде намираш сили да отговаряш във всички плажни теми?
То и за Стоянчо важи - много отзивчиви хора сте.
:D
Щото обичам усмихнати хора - е не са само авторите на темата, но ги жертвам в името на добра кауза :D
п.п. А Стоянчо си е добряк ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 05.04.11 16:29.
05.04.11
16:51
То и ти си - знаем ние, че само се правиш на лош :P
Edit: Ей сега ти подкопах реномето :D
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 05.04.11 16:52.
05.04.11
16:59
То и ти си - знаем ние, че само се правиш на лош :P
Edit: Ей сега ти подкопах реномето :D
Направо го срина, като илюзиите на летен билдър по средата на юни :D
Лош съм бре - питай съфорумците, които ме познават ;)
Последния с, който се запознах е СКОТА и едва не му отхапах ръката :D :D :D
Абе Хед, какъв ще е ефектът от 1 опаковка карнитин ?
Хахаха мигновено стопяване на всички мазнини /трупани от мечешки сън и тихо пръцкане под завивките с гузен поглед/, яко нацепване за приближаването на летния сезон, покачване на 20 кг. /предимно на ръцете, раменете и гърдите/ и подмокряне от противоположния пол /дори само при бегъл поглед/ :D Отделно качваш толкова сила, че можеш да пребиеш Чък Норис и Бойко Борисов на куп и то с една ръка. :D
Само това ли е ? И трябва да платя 30 лева за това :O :O
Последния с, който се запознах е СКОТА и едва не му отхапах ръката :D :D :D
Много зло животно си- само на въпреки говори и всяка една секунда бях на щрек, защото можеше нещо да ми се случи!!! Опасен човек!!! Трябва да ти забранят да избиваш комплекси във форОма!!!
ПП :D :D
05.04.11
20:02
Хед-а бил лощ дрън дрън... питате ли го в 22:30 какво прави... жена му гледа Слави той пише доклад за преживяното през деня... :D:D:D
05.04.11
20:39
Хед-а бил лощ дрън дрън... питате ли го в 22:30 какво прави... жена му гледа Слави той пише доклад за преживяното през деня... :D:D:D
Ти представяш ли си тя тогава какво е (devil)
Последния с, който се запознах е СКОТА и едва не му отхапах ръката :D :D :DМного зло животно си- само на въпреки говори и всяка една секунда бях на щрек, защото можеше нещо да ми се случи!!! Опасен човек!!! Трябва да ти забранят да избиваш комплекси във форОма!!!
ПП :D :D
Хахахаха - малък, гладен и злобен :D
Понеже съм слабичък и до лятото 40 ръка няма да направя - та от това са комплексите :D
Бтв. Добра форма - пропуснах да те похваля в неделя.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 05.04.11 20:42.
Значи, искам да кажа, че това е поредното изказване на kristiancho, в което е включена жената на head_hunter, изглежда сякаш води някаква статистика :D :D :D :D :D :D :D :D Или има някакъв майтап, с който не съм запозната, илииии изглежда странно :D :D :D :D
05.04.11
21:09
или адвокатската ти съмнителност идва в повече.. .всичко е майтап ! :D ама и Хед-а не отрича нищо :D просто незнам за какво друго да го бъзикам толкова е секси (inlove)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 05.04.11 21:10.