04.04.11
20:06
що бе ква’ е уловката ако има такава ?!
ехх искам да е лято вече
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 04.04.11 20:50.
казано от x_3_mar на 04.04.11, 19:25:
Пускайте БТВ новините!!! Ще дават за рождения ден на Доби :Д
За съжаление на 9-ти ще й бръмне главата на женицата. Аз си мислих, че Добата наистина там живее...
Според мен Добито си живее там! Защо според вас не поканиха репортерите в апартамента? Готвят се за голямото парти и искат купона да мине без нас... Даже и подарък съм и взел - 50кг. дъмбелче ама такова от бетонена отливка, че е криза
Бе, ние отиваме, живее, не живее там - партито там му е адресът! :D Аз не пропуснах репортажа - какво толкова ни съобщиха?
казано от x_3_mar на 04.04.11, 21:39:
Според мен Добито си живее там! Защо според вас не поканиха репортерите в апартамента? Готвят се за голямото парти и искат купона да мине без нас... Даже и подарък съм и взел - 50кг. дъмбелче ама такова от бетонена отливка, че е криза
Съгласих се веднага! Съжалявам, питах се да си създам извинение за да не отида... АМА СЪМ ТАМ!!! :D :D :D
04.04.11
23:43
Сега като захладнее малко, дали ще се махнат малко летните от форума (dull)
Днес определено се нагледах на “летни” мнения във форума :D
казано от karfi4ka на 04.04.11, 22:02:
Бе, ние отиваме, живее, не живее там - партито там му е адресът! :D Аз не пропуснах репортажа - какво толкова ни съобщиха?
Ние да се съберем повечко хора, пък ще отидем другаде. :D
Head-а, как ги е подкрал мало-летните :D
Мнението беше редактирано от 6th на 04.04.11 23:45.
Някой има ли инфо магазина на силабг от колко отваря? Гледах сайта, ама не пише.
казано от head_hunter на 04.04.11, 23:43:
Сега като захладнее малко, дали ще се махнат малко летните от форума (dull)
По тоя повод - днес като скачах на въже в парка и 2 младежа (14-16г) дойдоха на успоредката. Разговорът горе-долу протече в следния дух:
-”Предлагам ти да започнем фитнес”
-”Биоанаболи ли ще почваш”
-”Луд ли си бе мееен, аз парите си за гейнери не ги давам”
-”Разгледай, има един български сайт за запознанства и здраве - team-building.org и питай там”
:D :D :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 05.04.11 00:34.
Стоянчо, тия са те познали и нарочно са ги изтропали глупостите за да ги направиш известни :)))
казано от 6th на 05.04.11, 00:39:
Стоянчо, тия са те познали и нарочно са ги изтропали глупостите за да ги направиш известни :)))
Tова бе съкратена версия на диалога. Единият разправяше, че баба му му давала мед всеки месец, но той не го ядял. Обаче от 2 седмици насам започнал и мускулите реагирали много добре. 100% не са ме познали, защото иначе момечетата бяха скейтърчета и през останалото време си говориха за скейтове. Заключението на скептика бе: абе мани, ще вземем да се одървим от мускули...
05.04.11
01:41
Колко е лесно да станеш световен шампион,като света е пълен с малоумници.
05.04.11
07:22
казано от junkhead на 05.04.11, 00:26:
Някой има ли инфо магазина на силабг от колко отваря? Гледах сайта, ама не пише.
В 10 часа в събота, а през седмицата мисля, че беше в 9.30, но не съм сигурен ;)
казано от Стоянчо на 05.04.11, 00:47:
Tова бе съкратена версия на диалога. Единият разправяше, че баба му му давала мед всеки месец, но той не го ядял. Обаче от 2 седмици насам започнал и мускулите реагирали много добре. 100% не са ме познали, защото иначе момечетата бяха скейтърчета и през останалото време си говориха за скейтове. Заключението на скептика бе: абе мани, ще вземем да се одървим от мускули...
Мен редовно ме питат какви анаболи взимам :D
Много често се случва да чуя и репликата “И аз да взимам анаболи - ще стана същия за нула време”.
Това всичкото от устата на такива, за които спорта е нещо, което дават по телевизията. :D
Въпроса “дали ми става от тея анаболи” спряха да го задават след няколко отговора тип - “докарай дъщеря си и тя ще ти разправя после” :D Хората са учудващо ограничени в тази област :(
05.04.11
08:41
Пффф... мен пък никога не са ме питали какви анаболи взимам... |-)
Чувствам се направо жалък и безпомощен. ;(
P.S. (giggle) 8-)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.04.11 08:42.
То лятното билдърство не е само при момченцата,а и при момиченцата...Наистина съм се изумявал,докъде може да стигне малоумщината на днешните тийнове.
05.04.11
11:49
казано от head_hunter на 05.04.11, 07:22:
казано от junkhead на 05.04.11, 00:26:
В 10 часа в събота, а през седмицата мисля, че беше в 9.30, но не съм сигурен ;)
казано от Стоянчо на 05.04.11, 00:47:
Мен редовно ме питат какви анаболи взимам :D
Много често се случва да чуя и репликата “И аз да взимам анаболи - ще стана същия за нула време”.
Това всичкото от устата на такива, за които спорта е нещо, което дават по телевизията. :D
Въпроса “дали ми става от тея анаболи” спряха да го задават след няколко отговора тип - “докарай дъщеря си и тя ще ти разправя после” :D Хората са учудващо ограничени в тази област :(
ей Хед липсваше ми тука 1-2 дена никакъв не се вясваш може би коментираш само в раздела за хранителни добавки ( в който не влизам поради незаинтересованост и некомпетентност ) и само ласкаеш плочкаджийте... Ти се прави на мъж с репликите ‘’докарай дъщеря си и тя ще ти разправя после’’ ама гледай да не те чуе жената някак, че тогава ще стане интересно ! :D
казано от CKOTA на 05.04.11, 12:00:
Е не беше ли на 9ти събитието?
Абе и аз цяла сутрин се чудя за какво говорят! Доби-партито е на 9ти :D ... ако за него става въпрос :D
Купонът е на 9-и. Започваме да бъркаме казана със снежанка и опаковаме кашоните със салфетки :Р Викнете и приятели :D
Май наистина ще има много хора, аз сериозно мисля да пална колата и да хвърля едно око, 5% от тия дето бяха писали, ако го направят пак ще е лудница :D
05.04.11
13:18
казват, че не живеела там и че си изтрила акаунта и прочие... педполагам не сте отишли там да ви почерпи рожденничката така, че и да не е там мястото нали ще се непиете, сбиете и обичате :D впрочем от бтв съветваха хората които ще отидат на мястото да почистят... ако се съберат и 5000 души такива лайна ще оставят след себе си, че ще изглежда всеедно от бтв-то са ви предизвикали да го направите с това ‘’почистете’‘
казано от kristiancho на 05.04.11, 13:18:
казват, че не живеела там и че си изтрила акаунта и прочие... педполагам не сте отишли там да ви почерпи рожденничката така, че и да не е там мястото нали ще се непиете, сбиете и обичате :D впрочем от бтв съветваха хората които ще отидат на мястото да почистят... ако се съберат и 5000 души такива лайна ще оставят след себе си, че ще изглежда всеедно от бтв-то са ви предизвикали да го направите с това ‘’почистете’‘
Е, то нали като цяло си е ден за почистване ;) Ама нас въобще не ни и интересува къде живее - ние сме поканени там, там и отиваме :D
казано от Стоянчо на 05.04.11, 12:53:
Купонът е на 9-и. Започваме да бъркаме казана със снежанка и опаковаме кашоните със салфетки :Р Викнете и приятели :D
Aз мисля да направя 100м. вита баница, така и така от 2 дни с това се занимавам...:D :D :D
Ама ще ми трябва помощ за навиването на корите! :P
Та къде, казвате, е адресът? :D Заедно ли ще ходим или всеки ще се спасява поединично? :D
05.04.11
16:08
казано от emzo на 05.04.11, 16:01:
Абе Хед, какъв ще е ефектът от 1 опаковка карнитин ?
Хахаха мигновено стопяване на всички мазнини /трупани от мечешки сън и тихо пръцкане под завивките с гузен поглед/, яко нацепване за приближаването на летния сезон, покачване на 20 кг. /предимно на ръцете, раменете и гърдите/ и подмокряне от противоположния пол /дори само при бегъл поглед/ :D Отделно качваш толкова сила, че можеш да пребиеш Чък Норис и Бойко Борисов на куп и то с една ръка. :D
А бе Хед, аз имам друг въпрос. От къде намираш сили да отговаряш във всички плажни теми?
То и за Стоянчо важи - много отзивчиви хора сте.
:D
05.04.11
16:26
казано от Lyubomirr на 05.04.11, 16:24:
А бе Хед, аз имам друг въпрос. От къде намираш сили да отговаряш във всички плажни теми?
То и за Стоянчо важи - много отзивчиви хора сте.
:D
Щото обичам усмихнати хора - е не са само авторите на темата, но ги жертвам в името на добра кауза :D
п.п. А Стоянчо си е добряк ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 05.04.11 16:29.
05.04.11
16:51
То и ти си - знаем ние, че само се правиш на лош :P
Edit: Ей сега ти подкопах реномето :D
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 05.04.11 16:52.
05.04.11
16:59
казано от Absolut Illusion на 05.04.11, 16:51:
То и ти си - знаем ние, че само се правиш на лош :P
Edit: Ей сега ти подкопах реномето :D
Направо го срина, като илюзиите на летен билдър по средата на юни :D
Лош съм бре - питай съфорумците, които ме познават ;)
Последния с, който се запознах е СКОТА и едва не му отхапах ръката :D :D :D
казано от head_hunter на 05.04.11, 16:08:
казано от emzo на 05.04.11, 16:01:
Абе Хед, какъв ще е ефектът от 1 опаковка карнитин ?
Хахаха мигновено стопяване на всички мазнини /трупани от мечешки сън и тихо пръцкане под завивките с гузен поглед/, яко нацепване за приближаването на летния сезон, покачване на 20 кг. /предимно на ръцете, раменете и гърдите/ и подмокряне от противоположния пол /дори само при бегъл поглед/ :D Отделно качваш толкова сила, че можеш да пребиеш Чък Норис и Бойко Борисов на куп и то с една ръка. :D
Само това ли е ? И трябва да платя 30 лева за това :O :O
казано от head_hunter на 05.04.11, 16:59:
Последния с, който се запознах е СКОТА и едва не му отхапах ръката :D :D :D
Много зло животно си- само на въпреки говори и всяка една секунда бях на щрек, защото можеше нещо да ми се случи!!! Опасен човек!!! Трябва да ти забранят да избиваш комплекси във форОма!!!
ПП :D :D
05.04.11
20:02
Хед-а бил лощ дрън дрън... питате ли го в 22:30 какво прави... жена му гледа Слави той пише доклад за преживяното през деня... :D:D:D
05.04.11
20:39
казано от kristiancho на 05.04.11, 20:02:
Хед-а бил лощ дрън дрън... питате ли го в 22:30 какво прави... жена му гледа Слави той пише доклад за преживяното през деня... :D:D:D
Ти представяш ли си тя тогава какво е (devil)
казано от CKOTA на 05.04.11, 19:31:
казано от head_hunter на 05.04.11, 16:59:
Последния с, който се запознах е СКОТА и едва не му отхапах ръката :D :D :DМного зло животно си- само на въпреки говори и всяка една секунда бях на щрек, защото можеше нещо да ми се случи!!! Опасен човек!!! Трябва да ти забранят да избиваш комплекси във форОма!!!
ПП :D :D
Хахахаха - малък, гладен и злобен :D
Понеже съм слабичък и до лятото 40 ръка няма да направя - та от това са комплексите :D
Бтв. Добра форма - пропуснах да те похваля в неделя.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 05.04.11 20:42.
казано от kristiancho на 05.04.11, 20:02:
Значи, искам да кажа, че това е поредното изказване на kristiancho, в което е включена жената на head_hunter, изглежда сякаш води някаква статистика :D :D :D :D :D :D :D :D Или има някакъв майтап, с който не съм запозната, илииии изглежда странно :D :D :D :D
05.04.11
21:09
или адвокатската ти съмнителност идва в повече.. .всичко е майтап ! :D ама и Хед-а не отрича нищо :D просто незнам за какво друго да го бъзикам толкова е секси (inlove)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 05.04.11 21:10.
казано от kristiancho на 05.04.11, 21:09:
.. .всичко е майтап !
ааааа те майтапитее са най-съмнителни :D :D :D