04.04.11
23:09
Добър вечер на всички съфорумници.Пиша тази тема, с цел да ми препоръчате 1 тренировка Бутане/Дърпане... От няколко месеца(Декември месец започнах да тренирам сериозно) практикувам кърогви тренировки, тренирам всичко 3 пъти в седмицата.
Но имам проблема, че немога да си организирам този вид програма, за която пиша и ще помоля, някой които си има хабер от това да ми помогне, ще съм багодарен.Мерси предваритоелно.
Поздрави :)
04.04.11
23:30
можеш да пробваш и Горна-Долна част :) http://www.bodybuilding.com/fun/12-week-daily-bulking-trainer.htm#tabs-2 виж 2рата седмица на тази програма
04.04.11
23:43
Значи да тренирам- Гърди, корем, рамо бицепс, трипецпс - 1та тренировка, а другата е основно крака и корем. И да ги редувам понеделник, вторник, четвъртък и петък ?
За бутане-дърпане:
тренировка 1: гръб, задно бедро, бицепс - например: набирания, мъртва тяга, бицепсово сгъване
тренировка 2: гърди, квадрицепси, рамо, трицепс - лег, клек, раменна преса, френско
В някоя от тренировките, включваш и прасци.
Тренировка 1, почивка, тренировка 2, почивка, тренировка 1, почивка почивка. Следващата седмица, започваш с тренировка 2.
Упражненията по-горе и като брой и като вид са само за илюстрация.
05.04.11
13:21
А тези упражнения Бутане/Дърпане и Горна и ДОолна част на тялото като отделни тренировки, има ли начин примерно понеделник и четвъртък да тренирам горна част на тялото, а вторник и петък долна. Сряда събота и неделя да си почина, защото през почивните дни (събота и неделя) Нямам възможност да ходя на зала.
05.04.11
15:08
еми да можеш горна и долна част да ги тренираш така понеделник и вторник горна А и долна А сряда почивка четвъртък и петак Горна Б и Долна Б и си перфектен :).Събота и неделя почивка.
05.04.11
17:13
Тренировка А Горна част:
1.Щанга от Лег
2.Дъмбели от Полулег
3.Вертикален скрипец
4.Хоризонтален скипец
5.Рамена преса с щанга
6.повдигане на крива щанга до брадичката.
5.Пирдурпване на скрипец за трицепс с въже и лост
6.Френска преса.
Тренировка Б Горна част.
1.Гладиатор на скрипеца (железен кръст)
2.избутване на дъмбели
3.Мъртва тяга
4.Едностранно повдигане на дъмбел или мечка
5.Има едно упражнение на порталния скрипец за рамо (кръстосване на въжетата)
6.Бицопсово сгъване с щанга и с думбели
7. Трапец
Какво ще кажете за този сплит. Интересуваме основно горнаата част, защото долна е по лесна(крака и корем).
05.04.11
18:26
ами според мен спазвай тази програма която ти дадох тя съобразена и с тренировъчния ти стаж така че :) ще имаш полза от нея
Аз тренирам бутащи - клек,прасец,горна и средна гърда,раменна преса и малко трицепс,като все пак не трябва да се прекалява със сериите. Дърпащата тренировка е следната -набирания максимално широк хват,гребане щанга,гребане с дъмбел или мечка,тяга и може малко бицепс ,ако не усетя че е прекалено изморен. Тренирам така от 1 година ,като 3 години преди това минах през какви ли не програми ,но сега просто се чувствам страхотно когато тренирам и след това.
Мнението беше редактирано от daniel_88 на 05.04.11 19:21.
05.04.11
22:48
Филипе, програмата ми допада, но ако включа някой друго упражнение със скрипец за трицепса, рамото и гърба ?
05.04.11
23:27
ем можеш ;) няма проблем гледай само да не претовариш и да вместиш тренировката в 1 час макс 1.10 мин
05.04.11
23:34
Еми досега не съм имал тренировка повече от 45-50мин. Порпинцип като усетя, че не мога повече се прехвърлям на тенис масата :D
05.04.11
23:35
Радвам се че съм бил полезен :)
05.04.11
23:44
Мерси се пак за отделеното време :)