Съботно-неделна тренировка в Плевен

Прескочи до:

04.04.11
20:48

Имаме нова пудовка от днес, 32кг. Сега ще опитам да пусна снимките, sorry.

04.04.11
21:09

Снимките от вчера са в профила ми. Някой да ми пише как да ги кача във форума.

04.04.11
22:03

ихуууу...айде още една в кюпа!!!!

и благодарение на асо-то си имаме и 7кг. wall ball…

сами си усложнявате живота момчета:)))

Мнението беше редактирано от slavko на 04.04.11 22:43.

04.04.11
22:41

Малко снимки от събота :)

IS

05.04.11
07:32

Ей,все здравеняци сте станали всички! Браво,че се събирате толкова хора,ще взема да ви гостувам скоро време:)

06.04.11
19:31

ще тренираме ли ?

06.04.11
20:23

аз утре ще почивам...но ако искате, може да отидем да видим какво е положението в Марин Дринов...и новата пудовка да опознаем:)))

аз мога обаче след 17…

06.04.11
20:55

аз съм съгласен.друг желае ли да се запознае с новата пудовка?:)))

Изтощителните тренировки скъсявали теломерите на хромозомите... успех с кросфита ;)

06.04.11
21:04

Ние сме си самоубийци :D

06.04.11
21:10

и какво инженере, ще остареем по-бързо ли...:)))

казано от slavko на 06.04.11, 21:10:

и какво инженере, ще остареем по-бързо ли...:)))

Така излиза :)

06.04.11
22:01

Ами трибойските тренировки удължават ли живота? :)

06.04.11
22:20

а нетренировките
а билдерските сплитове
а гимнастиката
а чекиите

Марине...втеляваш се...!!!!

06.04.11
23:14

Аз ако дойда само ще е да видя каде е това училище и да се уча да суингвам.. без да се набирам :)

06.04.11
23:18

В Марин Дринов има какво да се прави - добро място е :)
Славиии, сменям си статуса на СИЛОВ ТРИБОЕЦ :):) Живее ми се деа....

07.04.11
07:10

Нещо гугъл мапс си правят пишка с моя броузър :-/
Виж го в БГмапс де, даже мършрут може да си направиш от центъра.
От майка българия просто завий в дясно, прескочи оградата и си в двора. Минаваш отзад и ето ги лостовете :)
Мен тази седмица не ме бройте, че отивам на София, че имам в събота и неделя изпити по математика :)

07.04.11
10:19

я да опиша комплекса от неделя...който Ви обещах, че ще е гаден и си беше...дори и за тези, дето скалираха:)
10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 повторения от Суинг с пудовка(в зависимост от параметрите на участниците-от 16 до 32кг.) + бърпи с набиране(който не можеше с набиране-с докосване на лоста)...+ 30м. напади + 60м. бягане между рундовете...как се бяга след напади...да кажат участниците:)))

интересното беше, че комплекса започва с хвърляне на пудовката от едната врата на игрището, до другата...демек хвърляш си пудовката едни 80м., за загрявка...и се молиш да се търкаля, а не да падне неподвижно:)))...много яко начало!!!

загрявката беше също моя идея...почваме да бягаме и  като кажа бърпи, правим 3 бърпита...кога и колко...само аз знам...:)))

най-добрия резултат от комплекса беше 23мин., най-лошия-към 30-ина...

прекрасен комплекс...яки момчаа!!!

Ами трибойските тренировки удължават ли живота?

Валери, ти се опита да се пошегуваш, но без да искаш уцели отговора:)  Тренирането с големи тежести удължава теломерите на хоромозомите. В този смисъл може да се каже, че ще живееш по-дълго. Той за това проф. Добрев подмладява старчетата със силов трибой, а не с джогинк и кросфит ;)

Славко, не се втелявам  бе човек:) Аз съм безпристрастният страничен наблюдател. Просто ви обръщам внимание на нещата , които вие като фенове на кросфита много лесно ще омаловажите и подминете. :)  Не съм заклиймил кросфита, изследванията са правени върху маратонци ;) За кросфитърите още нищо не се знае, но все пак са ви доста източщителни тренироваките..... :)

07.04.11
10:51

като не заклеймяваш поне чети сайта и виж колко максове се правят, кросфит тотал, тройки, петици и т.н.

та според теб аз си удължих добре теломерите за 3 месеца и сега ги скъсявам...ИДЕАЛНО...намерил съм баланса...това е толкова субективно, колкото не можеш да си представиш...Добрев няма нищо против кръговите тренировки!!!

пробвай, това което аз правих вчера...пуш преса на лично(1бр.), преден клек на лично(2бр.), тяга на 1,5 лично(3бр.)-10 рунда за време...и ще разбереш от какво си направен, няма да го разбереш ако избягаш 15км. свински тръст...

ако са ти тежки килата, не ти е виновен кросфита, ами ти си слаб...!!!!

и не ми се говори за тъпотии, дето 1000 пъти съм си губил времето да обсъждам...кросфита не е само меткони...кросфита е мобилност, сила, бързина, издръжливост...кое как ти удължава(скъсява) тело-ала-балите мен лично не ме бърка...

навързан като мумия, правеш всеки ден единици с 70 кила над макса ти, по-ли е полезно бе куре?!?!?!?!....че ме караш да се ядосвам рано през деня!!!!

Славко, ти пък чак се и ядосваш, недей така. Ще си скъсиш теломерите :D
Прав си, в кросфита има и доста силова подготовка, тя сигурно балансира нещата.
За максове с екипировка не съм говорил никъде. Щом тялото не ти ги позволява без екипировка, явно не са най-полезното нещо. Най-доброто излиза, че е свежо силово трениране в дилапазона 80-95% от 1RM. Виждаш ли, в карайна сметка не си противоречим с теб, излишно е да се ядосваш ;)

07.04.11
11:36

Не виждам закакво се ядосваш Славко!
Не виждам и за какво спорите :)
Нали сме либерална държава ебаси, всеки си тренира както иска, който иска прави единици всеки ден, който иска бяга 15к всеки ден, който иска прави кръгови.
Аз само не разбирам(всъщност разбирам, ама да ползвам израза, че да изглеждам скромен), защо всеки иска да си цвъкне мнението навсякъде, дори там където то няма да бъде прието положително?

07.04.11
11:50

в диалога се ражда истината Ице, е затва:)

инженера е умно момче, което със сигурност е изчел повече от мен, но аз със сигурност повече съм практикувал...

спорим за това, дали от научна гледан точка, кросфита е задравословна методика за трениране...но си има тема “за” и “против”...но не мисля, че тук това са визираните крайни гледни точки:)

за 85-90% си стискаме ръцете...така се генерира сила...

Марин просто иска да ни покаже, че чете повече от нас...

Добре де колега, признавам ти го...и ще го ползвам:)

Въобще не ми е целта да покажа, че чета повече. Целта ми е, ако мога да ви помогна с това, което съм чел.

07.04.11
13:20

В двора на “Марин Дринов”,има каде да се закачат и халки,само дето е доста височко.Иначе като се влезе в парка през парадния вход,или веднага в дясно през полянката(която е била игрище),или вървите по дясната алея и през канала и храстите по пътечката та право на успоредката и лостовете.

07.04.11
14:34

аз съвсем сериозно ти казах, че ще се възползвам...просто на мен не ми се чете толкова много специфика...давай ми да пробвам разни неща на мен:)

димитроф...днес ще се опитаме да отидем до там:)

идеално е, че има къде да се вържат халките...

някои успя ли да намери хубави въжета...???

а с какво да облепим топката...?

а друга топка...?

07.04.11
15:12

Въжета има по железарските магазини,алпийско въже го водят.Иначе с текстилни колани ама идват по-скъпо:)

07.04.11
15:39

ако ще ходи някои в м.д.  да пише час,аз ще дойда

07.04.11
16:07

значи, аз в 18 отивам горе на нашия си стадион...няма да тренирам, само леко ще потичкам...който иска, да заповяда, ще изчакам Ники там и ще отидем да видим лостовете в Дринов...
това е плана...

сериозната тренировка оставяме за уикенда!!!

07.04.11
16:18

в 18 е ок!

07.04.11
18:45

Знаете ли какво яко си кросфитвах на село с лопатата... и после на фитнес : )

07.04.11
20:17

Минах днес към Марин Дринов в 18:30 Има доста лостове, имаше и некви лостаджийчета :D Не видях обаче къде може да се тича и ще стане пренаселено като дойдат 10-15 лостаджийчета.

07.04.11
22:17

включваме ги и тях:)

08.04.11
17:18

Кога ще се тренира през уикенда?

08.04.11
21:12

аз съм за тренировка в неделя.утре ще варя ракийка,но може и да суингвам ама малко:)))надявам се слави да измисли някаква гадост до тогава,макар че не може да изплаши машини като нас:::)))

08.04.11
23:13

А ще има ли някаква минимална възможност да е към 19, защото сам на село. Ако не, здраве да е! Следващия път...

09.04.11
02:59

в неделя ще е...към групата ще се присъединят и попълнения от борческите структури...елита на спортното...!
освен колоездачи, дойдоха и борци:)

ще пребъде кросфита, аз Ви казах...

след днешната тренировка с две деца от спортнто в Плевен... : просто шибания ми акъл не го побира...уникални деца, с дадености за шампиони...не се учат на елементарна био-механика...бах го!!!!

09.04.11
11:31

Супер :) .. Повече хора - повече съперници!

09.04.11
11:39

Голяма група се събираме, перфектно ! Иначе кви сме колоритни - колоездачи, борци, мма, трибойци, канадски борци :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1