04.04.11
22:19
Намерих този на ГС,както и на Scivation Whey,но единственото което намирам,подробно за PhD e че със добавени 500мг таурин,150 глутамин и толкова БСАА на доза,което е меко казано постно,и някак си странно
Искам мако да разнообразя ГС,но так аи не намерих подробен профил на PhD-to
Мерси в аванс
На мен лично не ми хареса, профилът му едва ли ще е по-лош от ГС примерно, но има някакъв сгъстител вътре и като се разтвори става като нишестен крем.
ПП Глутамина и БЦАА-то най вероятно не са добавени допълнително просто са споменали съдържанието им именно от аминокиселинния профил.
Мнението беше редактирано от Valdis на 04.04.11 22:28.
04.04.11
22:39
Еми примерно този на Скивейшъна е по лош,поне на хартия,особено валиновите нива са 20% по ниски....сега,за 15тина лева разлика..мерси!
Решил съм да разнообразя малко ГСто,и попаднах на този,интересен е определено,в УК много го хвалят но не и във ББ ком форума...интересно е че е добавен таурин,все пак няма таурин във суроватъчен протеин на ОН,или аз поне не съм виждал
Би било някой да докопа достоверен аминопрофил,хубаво е да се знае в подробности за какво си даваме парите :)
А за глутамина и БСАА вярвам че са добавени,на доза по 150 милиграма БСАА и глутамин....е извинете :) много семпло за суроватъчен протеин!
Мнението беше редактирано от Dean Petrov на 04.04.11 22:41.
Имаше някаква случка именно с PhD, за изнасяне на невярна информация на етикетите. Профилът не е изведен дори на техния сайт.
Мнението беше редактирано от Valdis на 04.04.11 22:47.
Темата ще се следи хвърлил съм око на този протеин. Чувам за него че е със страхотен вкус също така 5lb стигат за 90дни, но и аз се загледах в това, че пише, че има добавени аминки но като гледам то във всеки протеин са по толкова :D
казано от Bocko на 04.04.11, 23:02:
Темата ще се следи хвърлил съм око на този протеин. Чувам за него че е със страхотен вкус също така 5lb стигат за 90дни, но и аз се загледах в това, че пише, че има добавени аминки но като гледам то във всеки протеин са по толкова :D
Ще ти стигне и за повече ако вместо два пъти, близваш по един!
казано от Bocko на 04.04.11, 23:10:
обърках исках да кажа има 90 дози в 5lb :D:D
Това е маркетингов трик,те може да направят доза по 10 гр и да напишат че са 250 дози,не се хващай на такива неща.
казано от Biad__ на 04.04.11, 23:14:
казано от Bocko на 04.04.11, 23:10:
обърках исках да кажа има 90 дози в 5lb :D:D
Това е маркетингов трик,те може да направят доза по 10 гр и да напишат че са 250 дози,не се хващай на такива неща.
Да но кутията е 2270гр / 25гр доза = 90.8 ако е 25 грама дозата де
Дозата е 25 гр,по спомени когато го пих мисля че 20 гр беше протеина в доза,което означава 80%,това е процентното съдържание на почти всички суроватки.
Повечето концентрати са с доза 28-29гр с 22-23гр белтък в доза.Излиза абсолютно същото дали дозите ще са 80 или 75.
05.04.11
09:03
Състава му наистина ще излезе енигма,снощи,се ровех в ББ ком форума,и там попаднах на крайно негативно мнение по този повод,един от админите най любезно е изискал от производителя аминосъстава,обаче са го отрязали с довода търговска тайна,което е нелепо.
Честно казано,мисля да го прескоча този протеин
Малко извън темата мерилката в PhD Whey ми се струва много голяма да е 25 гр. пълни се до горе наравно нали?
Мнението беше редактирано от Станимир на 05.04.11 18:08.
догоре и до равно, ако имаш познат с електронна везна може при него да изтеглиш 1 лъжица дали е 25 грама :)
05.04.11
18:19
Естествено, че пълна мерителна лъжица е една доза. Във всяка фирма се предполага, че са наясно с плътността на продуктите си и знаят колко големи мерителни лъжици да правят...
06.04.11
15:13
Пил съм и протеина на scivation и този на PHD и смело мога да твърдя, че PHD е доста по-добър във всеки един фактор, да не говоря, че по-скапан протеин от този на scivation не съм пил от времето когато плясках nutrim :D. Незнам точно кога пускат новата версия на протеина на PHD, но като гледам новият състав ще се бори с голд стандарта по-ефективност.
06.04.11
22:30
казано от Николай Маринов на 06.04.11, 15:13:
Пил съм и протеина на scivation и този на PHD и смело мога да твърдя, че PHD е доста по-добър във всеки един фактор, да не говоря, че по-скапан протеин от този на scivation не съм пил от времето когато плясках nutrim :D. Незнам точно кога пускат новата версия на протеина на PHD, но като гледам новият състав ще се бори с голд стандарта по-ефективност.
Понеже нямах време,днес се отбих през един магазин и си напазарувах,интересното е че на задната страна на опаковката на PhD-то имаше подробен аминопрофил,който странно защо никъде другане не намирам,какво им костваше да го постнат и онлаин не разбрах.
За съжаление така и не съобразих да го снимам но ми направи впечатление че Валиновите нива ги дават 6грама на 100 грама протеин,което си е направо страхотно попадание!При ГС този показател е някъде 5грама,че дори и по малко.
А и хората ме уверяваха че се разбивал чудесно
Въпреки това реших този път да взема Хидроуей,като от PhD се задоволих само със шейкърче,ама много сладки шейкъри имат
Може би следващия път щюе си взема такъв
07.04.11
00:03
С Хидроуей няма как да загубиш... все пак в него е короната :D .
07.04.11
09:18
Мхм....110 лева за 3 либри....ше я видим тая корона,да не се окаже ГС със нов етикет,във всеки случай френската ванилия има добър вкус.
07.04.11
09:27
Какво очакваш да усетиш от 3 либри? Нямам за цел да се заяждам. Просто за дори по-малко от тези пари можеш да си вземеш и 11 либри, а доста ме съмнява разликата във възстановяването да е 4 пъти...
07.04.11
09:37
По добро възтановяване разбира се,на НВД съм,и честно казано понеделник и петък малко претренирам,реших да го тествам,това е,и на мен ми се струва леко безмислено,ама като се замисля колата колко харчи,о ОСОБЕНО жената,тия 20-30 -50 лева разлика са като лек пролетен повей :)
Идеята беше PhD разбира се,то и без това тия 3 либри са ми за малко,като нищо ще взема и 2 либри за бета тест...а и да снимампрофила му тук
Наистина все още ме учудва защо този профил го има само отзад на самия пакет,и никъде другаде...6 грама л валин на 100…забележително
казано от Dean Petrov на 07.04.11, 09:37:
ама като се замисля колата колко харчи,о ОСОБЕНО жената,тия 20-30 -50 лева разлика са като лек пролетен повей :)
Добре казано :D :D :D :D :D
Мнението беше редактирано от korpusito на 07.04.11 10:22.
Брей, по този показател, моя протеин от ~18 лева килото, не им отстъпва :D http://www.bulkpowders.co.uk/product.php/276/18/whey_protein_concentrate_82___instantised_/4686e91b817900cb8541818996617b7c
08.04.11
11:22
новият PHD Pharma Whey слага в малкият си джоб всички протеини от този клас като GS и този на Скивейшън
08.04.11
16:08
ся като спомеена нямам представа
но снощи прочетох на кутията че има вече вътре хидролизиран протеин и ензими добавени
08.04.11
16:12
http://www.phd-supplements.com/store/p/10/1/PharmaWhey.html
Точно този гледах протеина в доза е същия някой показатели са подобрени не е лош само трябва да навлезе и при нас :)
08.04.11
22:33
казано от caihundrel на 08.04.11, 11:22:
новият PHD Pharma Whey слага в малкият си джоб всички протеини от този клас като GS и този на Скивейшън
Окей,чудесно,и как точно го разбра това?От мнения на юзери,или от изследвания?Може би имаш СЕКРЕТНАТА му амино-таблица? :)
Сайвейшън е без ензими и не е от класа на ГС,ГС отдавна има добавени храносмилателни ензими,а и все пак е доста стар продъкт
Аз съм силно скептичен към протеин на който не намирам подробия аминокиселинен състав
Апропо,ще се окаже че тия типове от PhD поставят аминотаблицата единствено отзад на продуктите си и никъде другаде,та в тоя ред на мисли,би ли снимал и постнал тук,ако ползваш PhD в момента?
09.04.11
15:32
Първо ако не са изнесени тези аминотаблици в бг сайтовете които толкова те тормозят, то това е пропуск на вносителя, не на производителя и второ Аз незнам ти до колко имаш стаж в използването на протеини/добавки, но инфото на опаковките на PHD е едно от най-подробното от всичко което сам взимал до сега, а то не е никак малко.
10.04.11
00:56
Ти четеш ли темите изобщо или гледаш да се изплякаш някъде при първа възможност с не до там компетентно мнение?
Човека е обяснил по-горе /за тези, които четат, а не си чешат пръстите/, че въпросния аминопрофил го няма никъде. С пускането на темата и аз прекарах половин ден в търсене на въпросния аминопрофил по сайтове и форуми - греда.
10.04.11
10:56
Чета ги бе готин спокойно :). Ама ти май се чудиш всеки път къде да си изпляскаш баналните ти вече критики ..
Понеже нямах време,днес се отбих през един магазин и си напазарувах,интересното е че на задната страна на опаковката на PhD-то имаше подробен аминопрофил,който странно защо никъде другане не намирам,какво им костваше да го постнат и онлаин не разбрах.
.. сам виждаш, че аминопрофил си има протеинчето и напълно правилно по-горе съм казал, че е грешка на вносителите това, че в сайта не са постнали таблицата .. какво толкова некомпетентно видя в мойто мнение незнам :D.
Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 10.04.11 11:05.
10.04.11
16:09
Нищо не четеш! За какви вносители се изряза пак - ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ не са пуснали профила никъде /следващия път ще се пробвам да ти го нарисувам/! Хайде намери ми някъде в нета въпросния аминопрофил? Съвсем спокойно и методично ще продължавам да дразня подобни “компетентни” потребители - радвам се, че продължавам да съм трън в задника на “разбирачите” тук ;)
10.04.11
21:57
Head hunter ми взима думите от устата буквално
Аз се регистрирах тук,понеже ънкъл Гугъл много добре е индексирал този сайт и той искача може би пръв при търсене на каквото и да е било свързано с фитнеса
И в този ред на мисли,пуснах темата,с цел да открием истината за PhD,така,че утре,някой заблуден ламер на тема PhD като мен търсейки инфо за него,попадне на темата да му стане ясно.
Аз също издирвам профила вече....незнам колко време,и накрая ше се върна в магазина и ше я снимам от опаковката
Странното в случая е следното(не искам да рекламирам никого но да се обоснова)
В ББ ком никой не е чувал за PhD,и единственото което намирам е че е бюджетно решение,със сподаични хвалби от УК юзери(ама разбира се)
Никъде му няма профила,вкл във уважавани сайтове като тук например :), или да кажем suplementsreview,дори във домашния му сайт!
В суплементсревю УК секцията има някакво ОТНОВО без профил
И на цялата тази секретност ли,нязнам как да я нарека, отзад на кутията тия типове от PhD а пласнали профил който слага ГС в малкия джоп
Човек почва да се чуди в един момент
Те и Н****м имат едни чудесни таблици,ама истината е друга :)
Тъпо е да се купува винаги едно и също,исках да разнообразя,и това беше другата причина да пусна темата
11.04.11
22:27
Надявам се да ви бъда полезен и реших да снимам въпросния аминопрофил :) Аминопрофил.По вашите думи разбирам , че ще сме първия сайт с аминопрофил на въпросния протеин.
Не ми е ясно само защо има разминаване в количеството на L-Glutamine примерно в аминопрофила, и в основния профил със съставките - Основен профил
Мнението беше редактирано от Miro Bufov на 11.04.11 22:30.
казано от Miro Bufov на 11.04.11, 22:27:
Надявам се да ви бъда полезен и реших да снимам въпросния аминопрофил :) Аминопрофил.По вашите думи разбирам , че ще сме първия сайт с аминопрофил на въпросния протеин.
Не ми е ясно само защо има разминаване в количеството на L-Glutamine примерно в аминопрофила, и в основния профил със съставките - Основен профил
1-во благодарим ти за отделеното време и разликата като се загледах е и в таурина има нещо гнило в цялата тази работа, но кой ли ще каже от къде идва тази разлика :D
Тоя аминопрофил където е пуснал колегата, изключително много прилича на профила, от моя линк по горе!
11.04.11
23:22
Ще вземе това PHD да се окаже Английския нутрим /нарочно с малки букви/ :D
12.04.11
09:26
[
казано от Miro Bufov на 11.04.11, 22:27:
Първо,Благодаря за труда ти,ето това имах наум!
Разминаване няма,в основния профил е посочено какво количество е добавено,към основното такова,което разбира се е хубаво.
Същото важи и за таурина,той е добавен,все пак той се среща в яйцата и месото,аз лично в суроватка не съм виждал таурин,което отново е добре
За таурина,в едното място е даден на доза,20гр,за това е 500мг,на другото място е даден за 100грама,за това е 2500мг
Иначе според профила му,Ч У Д Е С Н О!
АКо направим сравнение с ГС примерно,какво се получава?
ЕМи PhD ” мачка” по всички показатели!
На 100 грама вещество имаме примерно:
около 15гр глутамин в сравнение с 18,2 при PhD!
Около 5 грама валин при 6 при PhD
Около 8,5 грама Леуцин при 10,5 pri PhD
Толкова хубаво че чак мааалко нереално ми изглежда
ТО да беше по един показател добре,ама по всички.....лично съм много мнителен