09.05.05
14:03
Тренирах 3 месеца,но прекъснах эа година и половина.Преди месец эапочнах да тренирам отново.4етох че начинаещите във фитнеса не е необходимо да правят тренировка эа предмишница,эащото тя се натоварва достатъчно от упражнения эа други мускулни групи.Какъв период 1 човек эанимаващ се с фитнес се води эа начинаещ?След какъв период ще е добре да включа в тренировката си упражнение эа предмишница?
09.05.05
14:12
кат напраиш 1 година ставаш вече средно напреднал :)
незнам защо държиш толкова на предмишницата сигурно тренираш канацка
аз неправя защото после много ме болят китките ама кат прая гъб и раця тя си се помпа и расте
еми като видиш че вече другите мускулни групи са доста по напред започваш и предмишницата да тренираш
задавам ви този въпрос,защото ръката ми от лакътя надолу е доста слаба . Като не я тренирам отделно ,а раз4итам на упражнения за други мускулни групи ще расте ли пропорционално с другите мускули?Просто не искам предмишницата ми да остане малка в сравнение с другите мускули :!:
09.05.05
18:19
Тренирай я 1 път в седмицата. Да речем 3 серии с много малки почивки с лост на края на лежанката. :wink:
не може да ти изостане премишницата ако правиш набирания и тяга това са упражненията които много удрят предмишницата ;) както и скота с прав и крив лост!!!
Успех
[quote author=“Epoc”]не може да ти изостане премишницата ако правиш набирания и тяга това са упражненията които много удрят предмишницата ;) както и скота с прав и крив лост!!!
Успех
И аз така мисля. Особено от набиранията и други серии за гръб. При мен адски се товари. Пак генетиката е решаваща, но аз лично нямам проблем а и да имах не бих я товарил предмишницата за да не я претренирам или не си претоварвам китките.