Помощ , програма ( храна , тренировка , режим )

05.04.11
19:18

Здравейте ,

Дайте някаква насока относно тренировъчната програма :

От 3 месеца съм в залата , първият месец и полувина нещата се движеха доста добре напред . Нормално е да има изоставане ми се струва след това , но последният месец тъпча на едно място . Имам леко корем , който искам да изчистя , но съм сравнително слаб и не ми се иска да свалям и килограми от другата част на тялото , опитах да избягвам въглехидратите , но започнах да отслабвам цялостно ,  а и в залата започна всичко да ми тежи , нямах сила . Забравих да спомена около 75 кг.  имам желание да изчистя и евентуално да кача до 85 .

В момента съм на следният принцип :

Понеделник  - Гърди :
-Горен лек : 4 серии по 10-12 повторения
-Прав лек : 4 серии по 10-12 повторения
-Долен лек : 4 серии по 10-12 повторения ( Разменям с кофи и една десятка между краката през седмица )

Вторник - Гръб :

Скрипец ( незнам , как точно се казва упражнението с дърапнето на тежест на скрипеца , редувам я с набирания на лост ) - 4 серии по 10-12 повторения
Гребане на скрипеца ( сменям го с гребане с щанга през седмица )
Гребане с дъмбел
Тяга ( сменям през седмица с гръбни преси )

Сряда/Четвъртък : Ръце/Рамо

Разменям ги всяка седмица :

Рамо: 3 упражнения по 10-12 повторения
Ръце :

Бицепс:
Скотово : 4 по 10-12
Чукове : 4 по 10-12
Прав с щанга , дъмбели 4 по 10-12

Трицепс :
Френско : 4 по 10-12
Дърпане на скрипеца с прав лост : 4 по 10-12
Дърпане на скрипеца с въже : 4 по 10-12

Всеки от тези 4 дни правя по 6 серии корем :
3 вдигане на крака по 30 повторения
3 сгъване  по 30 повторения с тежест .

П.П. Не искам да разкъсвам темата и затова ако мога да попитам и тук .  Ако е възможно да препоръчате и хранителен режим . Нямам възможност за хранителни добавки , поне за момента.

Темата беше редактирана от fangas на 05.04.11 19:25.

05.04.11
21:18

Такааа сегаа да ти обясня защо не качваш първо програмата ти е яко зле ама яко!Второ не тренираш крака предполагам че и ти ще кажеш че имаш супер силни и масивни бедра и не ти тряя тоя мускул.След 3 месеца в залата да кажеш че си в застой значи нещо ти куца много сериозно,аз първите 6 месеца летях направо качвах и едновременно с това мазнините ми намаляваха.Сега да погледнем програмата първи минус нямаш почивка после нямаш крака ГОЛЕМ МИНУС после какво значи редувам рамо и ръце това са 2 различни мускула и не на последно защо по дяволите след 3 месеца тренировки тренираш 4 дни в седмицата.нека те улесня малко след 3 месеца в залата ето тази програма би била удачна за теб : http://www.bb-team.org/workout/1290_oshte-poveche-muskuli-sled-polovin-godina-v-zalata#axzz1IaHhVzhS -заповядай колкото до хранителния режим и добавките -добавки не ти трябват още изчакай да направиш поне година тренировъчен стаж и когато стигнеш здрав застой при правилна програма и хранителен режим тогава посягай към добавките за хранителни режими погледни дневника ми и виж как трябва да ядеш за маса и разгледай темите на ProXxX за различните диети и как да си съставиш хранителен режим не се мъчи да чистиш и да качваш едновременно няма да се получи гарантирам ти :) .Ако имаш още въпроси питай и моля те пропусни обяснението колко са ти силни и развити краката без крака не става.

05.04.11
21:40

Какъв е замисъла в това да правя няколко мускулни групи на ден и да збивам нещата в 3 дни ,  нямам против да са повече дните , имам възможност . Иначе останалото изглежда добре , относно краката не за първи път го чувам , но не съм се захващал по този въпрос , явно е крайно време . А храната избягвам да ям след 19 : 00 часа , все ми се струва ,че не се отразява добре на корема .

05.04.11
21:46

казано от fangas на 05.04.11, 21:40:

Какъв е замисъла в това да правя няколко мускулни групи на ден и да збивам нещата в 3 дни ,  нямам против да са повече дните , имам възможност . Иначе останалото изглежда добре , относно краката не за първи път го чувам , но не съм се захващал по този въпрос , явно е крайно време . А храната избягвам да ям след 19 : 00 часа , все ми се струва ,че не се отразява добре на корема .

Първо ще отговоря на първия въпрос смисъла е следния не е относно парите или времето което имаш а е относно това че не си почиваш расте се в леглото не в залата :) ,Второ ТИ ЛУД ЛИ СИ !!!!! как няма да ядеш след 19.00 това е равносилно на самоубийство тялото ти гладува повече от 13-14 часа което е предпоставка за рязко качване на мзнини .Тъй като метаболизма ти сериозно се забавя последното хранене трябва да ти е непосредствено преди сън и да се състой от 200гр извара!.Ако има още нещо питай.

08.04.11
08:27

Пробвам с тоя твоя хранителен режим ... няколко въпроса :

Сутрин яйцата сурови ли ?
Киселото мляко с овеса неможе ли да се замени с прясно ?
Какъв протеинов шейк вземаш ?

Мнението беше редактирано от fangas на 08.04.11 08:28.

08.04.11
10:21

1.Не сурови варени
2.Може въпрос на предпочитание е
3.Syntrax whey shake

08.04.11
14:57

В случай ,че немога да си го позволя , варианти ? : ) За протеина говоря ; )

Мнението беше редактирано от fangas на 08.04.11 14:58.

08.04.11
15:46

Ами това е един доста хубав протеин на прилична цена 70лв за 2.200 кг така че :) можеш и на Revolutions whey shake - 67лв за същото количество :) по евтино от това на къде за протеин ? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1