IntrAbolic review

Прескочи до:

07.04.11
23:55

Добавките не са безмислени. Аз самият като се замисля давам поне 500 лв. месечно за добавки и го правя от години. По една или друга причина мога да си позволя да взимам точно това, което искам да взимам без да правя компромиси с качеството на продуктите. Но добавките са си добавки и те просто добавят към ефектите от тренировките и храненето, но не ги предизвикват.

В този форум обаче 60-70% са момчета на по 15-18 години, които тепърва започват. Когато някой ги излъже, че с някакъв продукт ще покачат 5 кг. чиста мускулна маса за един месец и това не стане, след това друг ги излъже, че с някакво друго чудо ще покачат още 5 кг. и това пак не стане, те просто започват да си мислят, че всичко е лъжа и директно отиват на стероидите.

От друга страна, ако прилъжеш едно младо момче със стаж 1-2 месеца да взема определен продукт и то наистина вземе, че качи 5 кг. за кратко време, вместо да си даде сметка, че това покачване се дължи предимно на тренировките и храненето, то започва да си мисли, че всичко се дължи на “магическия” препарат.

Целта на този форум е преди всичко да учи, образова и наставлява, а не да продава добавки. За тази цел си има специализирани сайтове.

Ако пък на човек му е безинтересно, то работата е както с телевизора, най-лесното е да смени програмата и повече да не я гледа.

08.04.11
11:06

Не казвам, че си на 15-18 години, а казвам, че голяма част от тези, които четат написаното са на толкова. В профила ти ясно е написано, че си на 31, а аз имам навика преди да пиша в темата на някого да му погледна профила и това, което е писал до момента.

Както ти споделяш твоя опит, така и аз споделям моя за да може 15-годишните с 1 месец стаж да прочетат и двете мнения, а не само едното.

08.04.11
11:16

ревюто е пълен science fiction .....продукта като етикет е наистина перфектен на точно тоя вкус е отвратителен .....а качването на 5-8 кг чиста мускулна маса за 60 дни няма въобще да го коментирам

16.04.11
13:51

Аз си го взех днес заедно с Кре-Алкалин и ще напиша и аз едно ревю, след като приключа.
Допълнително ще пия BCAA и Изолат.
Храненето ще е Въглехидратна ротация. За съжаление нямам възможност да поддържам дневника си.

Мнението беше редактирано от velislavs на 16.04.11 13:52.

02.10.11
00:08

казано от RazIeL Fix на 06.04.11, 12:06:

Изпито количество - Около 35 дози

Вкус - Wild Berry Punch - 10/10 !
Страхотен вкус.

Разтворимост -9/10 !
Тук не давам 10-тка , защото трябва да се шейква поне 2 минути за да се махнат всички бучки.

Сила - 3/10 !
Прилив на сила, аз не усетих. Има някакво леко мръдване в килограмите на лежанката, но го отдавам на това, че тренирам по програмата 5х5 за сила. Мръдването е от порядъка на 2.5- 5 кг

Напомпване - 5/10 !
Има някакво напомпване, но не е нещо особено. Спада след 1 час ....

Издържливост -5/10
Сякаш имам нужда от по малка почивка между упражненията.

Възстановяване - 1/10
Ето тук вече съм изумен от резултатът (в лошия смисъл) . Какво било мускулна треска? Забравили сте какво е това? - Явно пиете съвсем различен продукт от моя. Аз си имам зверските мускулни трески. Не усещам абсолютно никакво възстановяване.

Странични ефекти - 10/10
Никакви. Освен повишено потене.

Мускулен растеж - 2/10
Не съм качил никакви килограми

Цена - 0/10
Цената от 95-лв за България е - ЗЛЕ.

Цялостна оценка - 3.5/10

Написах много набързо, моето мнение за продуктът във вид на скалъпено малко ревю. За шаблон използвах оригиналното ревю, на колегата по горе. Искрено се забавлявах докато трия научната му фантастика. Сигурно и след цикъл с тестостерон, стромба и метан не би написал толкова вдъхновено ревю.

Напълно съгласен, не съм стигнал до мускулен растеж, защото просто српях приема на този отвратителен за МЕН продукт.

Вкус - Ice lemon 1/10
- нищо ама НИЩО общо, едвам го приемам и за това слагам по 5 капки зелена ябълка есенция за да го пия.
Разтворимост - 10/10
Сила - 3/10
- 7ма доза и грам сила не усещам, Purple Wraath няма стигане в това отношение.
Напомпване - 2/10
- не знам за какво напомпване говорят тука? няма такова явление

Издържливост - 3/10
- не бях гребал 2ро упражнение за гръб с 22,5 кг. дъмбел от 2 години насам, е в тази трениривка се наложи тъй като не можех повече.

Възстановяване - 1/10
-  няма минаване 3 дена  мускулната треска

Цена - 1/10
- 40 дози към 90 дози на Purple Wraath и не излизайте с тези, че от PW се приемали 2, аз с една доза съм се смазвал от тренировка

Отбелязвам, че храненето ми е на доста добро ниво а също така и приемах амини+протеин+витамини.

НЕ БИХ ПОВТОРИЛ ТОЗИ ПРОДУКТ НИКОГА ПОВЕЧЕ - Извинявам се, на надъхалите фитнес маняци но... това е от мен.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1