Остра болка в ръцете при тренировка

08.04.11
19:06

Здравейте,

При последните ми 2-3 тренировки независимо за каква мускулна група имам остра болка в ръцете, някакси ги чувстам и слаби и изтощени, а почна ли да правя упражнение болката става доста силна. Някакви съвети или предположения от какво може да се поражда?

я кажи как тренираш... тренировъчна програма да напишеш да видим дали там не бъркаш... :)

08.04.11
19:12

Ами, ако не го оставяш да почиват достатъчно и ги претренираш постоянно или пък си разтеглил сухожилие (щом е и на двете ръце, едвали ). За друго не се сещам.

Ако си начинаещ и ти си мислиш като другите,че за да ти пораснат ръцете трябва да правиш колкото се може повече упражнения,серии,повторения и оттам идва точно претренирането,което не води до никакво развитие на мускула и той си остава същия !

08.04.11
20:38

Тренирам от над 2 години и половина по 3-4 пъти на седмица... не ги претренирам :) всяка група по един път седмично я тренирам... не е в тренировката проблемът, не знам да не би да се дължи на някаква преумора...

08.04.11
20:54

Почини седмица две ако проблема не отшуми бягай на чичо доктор

09.04.11
14:55

Сподели каква е болката?По цялата ръка,на определено място,силна/остра и т,н.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1