09.04.11
00:23
Значи преди лягане си миксирам 200 грама извара с 250 мл прясно мляко,но на вкус нещо не ми допада и ми е доста гадна ! Затова кажете какво да добава да за да ми стане по-хубавичко ?
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 05.06.11 19:16.
09.04.11
00:25
вече има такива теми пускани....разгледай преди да пускаш теми, а иначе извара най-добре с плюнка става
Мнението беше редактирано от Traiko Mishev на 09.04.11 00:25.
09.04.11
01:17
с кисело мляко изварата пробвай да я смесип или я разбий с вода като айрян ;)
На вкус няма нищо общо с айран ! :(
09.04.11
01:21
А бе не разбирам как ви е гадна изварата,на мене ми е толкова вкусна , далеч по-вкусна от сирената..
с кисело мляко изварата пробвай да я смесип или я разбий с вода като айрян ;)
На вкус няма нищо общо с айран ! :(
Аз затова ям кашкавалена извара пробвай я много по вкусна. Разликата че е малко по мазна но не се бърка :)
09.04.11
04:21
Пробвай с мед или конфитюр,ако е твърде гъсто сложи малко вода да стане като айрян (както предложиха в по-горните коментари) пробвал съм и лично на мен ми е вкусно ^^ ! Иначе съм чувал че някои я овкусяват с сирене,което може също да е удачно !
Значи преди лягане си миксирам 200 грама извара с 250 мл прясно мляко,но на вкус нещо не ми допада и ми е доста гадна ! Затова кажете какво да добава да за да ми стане по-хубавичко ?
150гр. извара + 250гр. кисело мляко + половин доза протеинова пудра (ако имаш).
Какао, канела, стевия, ядки, ванилия (по отделно или в някаква комбинация) ... Доматено пюре, шарена сол :)
09.04.11
11:07
Пробвай с мед или конфитюр,ако е твърде гъсто сложи малко вода да стане като айрян (както предложиха в по-горните коментари) пробвал съм и лично на мен ми е вкусно ^^ ! Иначе съм чувал че някои я овкусяват с сирене,което може също да е удачно !
Сладко вечер, преди лягане.. naahh.. ;) Аз единствено със сирене мога да я търпя :)
Какао, канела, стевия, ядки, ванилия (по отделно или в някаква комбинация) ... Доматено пюре, шарена сол :)
+ Копър, магданоз, малко зехтин или ядки.
09.04.11
18:26
Канела.
09.04.11
20:41
набивай изварата и тва е.. гадна,лоша няма да се промени.Иначе можеш да добавиш малко сол (:
09.04.11
21:06
+ Копър, магданоз, малко зехтин или ядки.
Добра идея . Бих добавила : сушени домати (жестоко става :) ) / пресен лук / малко зехтин + червен пипер ( тука е малко въпрос на вкус :Д )
12.05.11
00:34
Знам че темата леко остаря вече но рекох да споделя..Току що пробвах следното - изварата + 1 стрък пресен лук и 1 стрък пресен чесън , малко кисело мляко, малко сирене , няколко маслини и мъничко зехтин .. пасирам и става разкошно ! Очаквах да имам дъх на лук и чесън и да се налага здраво миене на зъби и да дъвча дъвки,но далеч не е така - осеща се съвсем леко :) извинявам се отново че пиша вече в леко остаряла тема (от месец не е писано) но мисля че няма да е зле да се сподели !
До Калоян Цонев , вярно преди лягане не е мн добре сладко , но едва ли от лъжица-две мед ще стане нещо xD
27.05.11
10:43
Ако спазваш някаква диета ще стане.. :)
Знам че темата леко остаря вече но рекох да споделя..Току що пробвах следното - изварата + 1 стрък пресен лук и 1 стрък пресен чесън , малко кисело мляко, малко сирене , няколко маслини и мъничко зехтин .. пасирам и става разкошно ! Очаквах да имам дъх на лук и чесън и да се налага здраво миене на зъби и да дъвча дъвки,но далеч не е така - осеща се съвсем леко :) извинявам се отново че пиша вече в леко остаряла тема (от месец не е писано) но мисля че няма да е зле да се сподели !
До Калоян Цонев , вярно преди лягане не е мн добре сладко , но едва ли от лъжица-две мед ще стане нещо xD
Ще стане и още как, особено ако си ендоморф.. Аз от едно кисело мляко съм омазнявал преди лягане..
27.05.11
14:38
Ако не ти харесва изварата, ако ще и вратна пържола да и сложиш, пак няма да те кефи :)
Как ли не съм се мъчил, какво ли не съм пробвал - не и не! :)
кисело мляко + извара + степче + пасиране яко! Вече секи си определя дозите! Става като крем супер яко!
05.06.11
13:08
Rikoo , ти омазняваш от кофичка кисело мляко,аз пък ям 5 банички с 1 хляб и 2 л боза разредени с 500 мл олио и не качвам нищо (примерно),авторът на темата пък е роднина с Мariusz Pudzianowski,обаче ползва фет бърнър и има чувството че е анавар (again примерно)... Нито е казал дали цели каване или смъкване,нито нищо.Въпросът му беше насочен към вкуса. Ако пък се готви за Мр Олимпия и гони фибрите на гъза на Джей - ОК,1-та лъжица мед ще го смъкне поне 3 места надоло,ама ме съмнява да е такъв случая..виж автора не е споменал и тези 250 мл прясно мляко с каква масленост са ? Ами ако е като теб и от 1 кисело мляко омазнява супер много , тези мазнини в млякото които пък допълнително забавят синтеза на протеин,дали няма да му се лепнат някаде ? ...
Нямам като цел да обидя никого,просто има твърде много въпросителни,и тъй като е зададен по такъв начин въпроса,по такъв начин отговарих :)
В случая си прав.. тук няма какво да споря, но все пак за 2те лъжици мед ми дойде веднага на ум ;) А и може би нямам достатъчно мускулна маса, която да изразходи допълнителни калории вечерта...
05.06.11
17:35
Аз го отдавам на бавния ти метаболизъм (намекна че си с такъв) ..културистите примерно стават през нощта да ядат с цел да държат метаболизма си по-бърз(като вкарват средно бавни протеини..и евнтуално някакъв въглехидрат) :) има и спорове дали е полезно или вредно - като спим хормона на растежа се отделя,но това е в самото начало на съня и след 2-3 часа отделянето намалява драстично или дори спира,за това ако човек стане да яде и легне след 30 мин. да речем е възможно хормона на растежа отново да почне да се отделя в по-големи количества.От друга страна пък това прекъсване може да се отрази на психиката,а от там и на физиката :) пък знам ли,сигурно и на химията ;д