11.05.05
13:47
на 16 год съм тежа 77 килограма грудната ми обиколка е 100 обиколката на ръката ми е 37.5 !!! искам да попитам как за около 2 месеца да направя мн-добър релеф на вси4ки мускулни групи без краката !?!? с някаква диета ли ? с какви упражнения ? Моля ви се виждам 4е се дават добри съвети ПОМОГНЕТЕ
Мерси предварително !!!
:mrgreen:
13.05.05
02:55
Тялото се изчиства равномерно следователно и краката ще се изчистят.Ами минавай на НВД и тичай и очаквай някакви резултати.Не си казал с какъв стаж си и какво си правил досега.
14.05.05
11:47
стажа ми е 7 месеца без абсолиутно никакжи прекъсжания и пропуски !!!
Аз съм на абсолютно същия начин... висок съм 174-5см, тежа 75-6кг, ръката ми е 39см, гръб- 112 някаде... само дето тренирам от 1 месец...
Та и аз се опитвам да изчиста... права по 2 упражнения за гръб, крака, гърди... + 15 мин кардио в началото на тренировката + 2 вида коремни преси + 35-40 мин кардио след тренировката... имам сравнителен напредък за това време... за 3 пъти седмично е доста добре според мен... наскоро започнах и да се ограничавам... ако ям нещо сладко(рядко ям щото мраза :)) го права сутрин... същата работа и с храните богати на въглехидрати... преди обяд... обезмаслени млечни продукти(извара, мляко...), яйца(само белтък) и започнах да права коремни преси и лицеви опори в къщи... в дните между фитнеса...
А и за толкова време как не си открил от какво се нуждаеш?
[quote author=“Destructive”]на 16 год съм тежа 77 килограма грудната ми обиколка е 100 обиколката на ръката ми е 37.5 !!! искам да попитам как за около 2 месеца да направя мн-добър релеф на вси4ки мускулни групи без краката !?!? с някаква диета ли ? с какви упражнения ? Моля ви се виждам 4е се дават добри съвети ПОМОГНЕТЕ
Мерси предварително !!!
:mrgreen:
1) с диета
2) с тренировка
3) с почивка
*Чети сайта и форума, ако те мързи, имаш проблем. :D