aminomax 12000

30.11.09
19:18

някои взимал ли си е аминокиселини аминомакс 12000? Може ли да ми кажете как изглеждат самите хапчета?Мойте са бели като тебешир и по същия начин оставят отпечатък по кутията и по ръцете ми като ги взимам,също като тебешир.Да не са някои ментета?Фирмата производител е:Американ Стронг Лабс

23.01.10
12:08

колега аз в момента взимам сащите аминокиселини и са сащите бели като тебешир и не ментета с тах качих 2 см за месец и половина!

23.01.10
13:34

Аз да ви кажа си пия аминокиселините на НАУ и съм много доволен от тях.Те са дъвчащи и са по лесни за приемане.
Сега реших да сменя малко и си купих едни аминокиселини, които ми препоръча един приятел, каза че са “страшни”-Purple Wraat na Contreoled Labs.
Първите няколко пъти , като ги пих започнаха да ми изтръпват ръцете.Дадоха ми страшно много енергия направо не ми се тръгваше от залата, наистина са много добри.

може те ли да ми кажете Aminomax 12000 спадат ли към анаболите >??? !!! мерси предварително !!!

HE

11.04.11
23:26

Номер 1 в номинация за категория “Най-смешна тема” :D
Какви анаболи бре младежо? Вземи прочети малко по въпроса!

Питам защото пише най-добра анаболна активност

Не е достатъчно да прочетеш етикета на добавката, приятелю, особено след като не знаеш как да постъпиш.
Поинтересувай се що за процеси са анаболните и каква е връзката им с катаболните.
Тогава ще разбереш какво значи споменаването на анаболизма в случая.

да прочетох разбрах мерси за отговорите !!! ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1