30.11.09
19:18
някои взимал ли си е аминокиселини аминомакс 12000? Може ли да ми кажете как изглеждат самите хапчета?Мойте са бели като тебешир и по същия начин оставят отпечатък по кутията и по ръцете ми като ги взимам,също като тебешир.Да не са някои ментета?Фирмата производител е:Американ Стронг Лабс
23.01.10
12:08
колега аз в момента взимам сащите аминокиселини и са сащите бели като тебешир и не ментета с тах качих 2 см за месец и половина!
Аз да ви кажа си пия аминокиселините на НАУ и съм много доволен от тях.Те са дъвчащи и са по лесни за приемане.
Сега реших да сменя малко и си купих едни аминокиселини, които ми препоръча един приятел, каза че са “страшни”-Purple Wraat na Contreoled Labs.
Първите няколко пъти , като ги пих започнаха да ми изтръпват ръцете.Дадоха ми страшно много енергия направо не ми се тръгваше от залата, наистина са много добри.
11.04.11
22:28
може те ли да ми кажете Aminomax 12000 спадат ли към анаболите >??? !!! мерси предварително !!!
11.04.11
23:26
Номер 1 в номинация за категория “Най-смешна тема” :D
Какви анаболи бре младежо? Вземи прочети малко по въпроса!
12.04.11
13:17
Питам защото пише най-добра анаболна активност
12.04.11
13:29
Не е достатъчно да прочетеш етикета на добавката, приятелю, особено след като не знаеш как да постъпиш.
Поинтересувай се що за процеси са анаболните и каква е връзката им с катаболните.
Тогава ще разбереш какво значи споменаването на анаболизма в случая.
12.04.11
13:40
да прочетох разбрах мерси за отговорите !!! ;)