Днес /14.02.2011/
станах около 7:30ч. Ден 5-ти от 2-ро ниво - тренировка и хапчета на гладно;
Днес папкането не е особено на ниво:
Закуска - две филии пълнозърнест хляб с масло и луканка, яйце, айрян;
Обяд - хамбургер :)
Следобедна закуска - парче щрудел - цял ден в движение и бях умряла от глад, нямах нищо друго приготвено за папкане;
Вечеря - пилешка пържола на скара, зелена салата с зелени и червени чушки, домати, краставици, зелен лук, зехтин и сол, чаша червено вино, два шоколадови бонбона :) ...а тъкмо ме похвалихте за храната :) за бонбоните нямаше как да откажа... но щрудела си е голямо изкушение... добре че свърши :)
Днес /15.02.2011/
станах около 7:30ч. Ден 6-ти от 2-ро ниво - хапчета на гладно и тренировка - ставам все по- добра :) силна и издръжлива;
Обзаведох се с още две нещица - Whey Protein Isolate Шоколад - 816 гр /NOW/; Eve Women’s Vitamins - 90 дражета /Женски спортен комплекс/ /NOW/ :)
Снощи преди сън опитах протеина :) леко обърках дозата, която изглежда за мен е огромна и това се отрази зле на съня ми.
Тази сутрин отново с грешната доза, но така е посочено на етикета :) /две мерителни лъжици разтворени във вода на око - да изпълни чаша от 250 мл./ дори не успях да я изпия... мисля, че никога няма да огладнея :) пих и витаминчетата но само 1 таблетка, на етикета пише 3 - егати конската доза :)
Та такаа... закуска едва ли ще има.
Обяд - пилешка пържола на скара и половин краставица;
Ето снимчица на моите нещица :)
Мнението беше редактирано от rallito на 15.02.11 12:45.
Днес /16.02.2011/
станах около 9:30ч.- хапчета на гладно. Ден 7-ми от 2-ро ниво - 10:00 ч. тренировка - май трябва по-рано да тренирам, не съм доволна от себе си днес.
След тренировка и преди закуска протеин;
Закуска -няма;
Обяд - половин вафла - Supreme Protein - 30g. Whey Protein Isolate;
Следобедна закуска - останалата част от вафлата;
Вечеря - пилешка пържола от бут на скара, зелена салата с червени и зелени чушки, домат, краставица, зехтин и сол;
Късна вечеря - две купички с телешко варено.
Мнението беше редактирано от rallito на 17.02.11 18:44.
Днес /17.02.2011/
станах около 9:30ч.- хапчета на гладно. Днес трябваше да е 8-ми ден от 2-ро ниво - започнах с тренировката, не стигнах и до средата и се отказах, уморена и без сили... нямаше смисъл да продължа.
Закуска- две филии пълнозърнест хляб с масло и доста сиренце /много ми се ядеше точно сирене :)/, половин краставица, половин пилешка пържола на скара и едно яйце.
Обяд - купичка с телешко варено ммм :)
Следобедна закуска - парче щрудел -нова партида :)
Вечеря- купичка телешко варено, две хапки пилешка пържола, зелена салата - както обикновено си я правя;
Вечерна закуска - половин грейпфрут;
23:15 - протеин :) че ме дразнят с шоколадови бонбони :)
Мнението беше редактирано от rallito на 17.02.11 23:12.
17.02.11
19:43
Абе тоя щрудел не мухляса ли? Или правиш всеки ден... от 13ти насам - само щрудели
Днес /18.02.2011/
станах в 7:45ч.- хапчета на гладно. Ден 8-ми от 2-ро ниво - тренировка - макар, че съм леко болна и кашлям :) днес имах повечко сили и си направих тренировката, малко ме болят ставите но всичко мина както трябва. Не успях да си пия протеина след тренировката.
Обедо-закуска - филия и половина пълнозърнест хляб с масло и сирене, половин пилешка пържола на скара, яйце и зелена салата с чушки, краставици, домат, зехтин и сол. Нямам апетит.
Следобедна закуска - кисело мляко с овесени ядки;
Вечеря - без особен апетит си хапнах пилешка пържола на скара и салата с домати.
Мнението беше редактирано от rallito на 19.02.11 09:09.
Днес /19.02.2011/
станах в 8:20ч.- хапчета на гладно. Днес ще пропусна упражненията, тъй като съм болна.
Закуска - две филии пълнозърнест хляб с масло и луканка, една зелена чушка и домат, бучка сирене :) фреш от грейпфрут.
Обяд - патица с гъбен сос и гарнитура - ориз с грах и царевица и едно парче броколи, полочин чаша червено вино, десерт - еклерова торта :)
Вечеря - телешко с манатарки и гарнитура - ориз с грах и царевица, чаша червено вино.
Мнението беше редактирано от rallito на 20.02.11 10:44.
Днес /20.02.2011/
станах в 9:25ч.- пропускам и днешните тренировки, чувствам се много по-добре от вчера, но предпочитам да изчакам още един ден преди да продължа с тренирането :)
Закуска - три филии пълнозърнест хляб с масло и сирене, две яйца и един белтък, едно парче шунка, половин чашка с прясно мляко.
Обяд - руло с пилешко месо, спаначена салата, суфле с течен шоколад.
Вечеря - китайска храна - пиле с бамбук и гъби, малко китайска салата, половин час след вечерята две парчета помело.
Мнението беше редактирано от rallito на 20.02.11 21:22.
Днес /21.02.2011/
Ставане в 7:35ч.- хапчета на гладно. Ден 9-ти от 2-ро ниво - тренировка :) след леко боледуване :) не бих казала, че тренировката беше на ниво, но знам, че утре ще се справя по-добре :)
След тренировка - протеин.
Обедо-закуска- две филии пълнозърнест хляб с масло и луканка, парче сирене, яйце;
Следобедна закуска - около 100 грама бяло пилешко месце, половин протеинова вафличка :)
Вечеря - половин лаврак, около 100 гр. тигрови скариди, зелена салата с домати, зелени чушки, авокадо, краставици, зехтин и сол. Късна вечеря - няколко парчета помело.
Мнението беше редактирано от rallito на 22.02.11 10:33.
/22.02.2011/
ден без тренировка- хапчета на гладно- храната през деня беше, както обикновено с изключение на два- три бонбона toffifee в следобедните часове;
вечеря - печено пилешко месце от пиле на грил, много зелена салата с домати, краставици, авокадо, зехтин и сол.
среднощна закуска - помело;
Днес /23.02.2011/
реших, че днес трябва да се наспя - ставане в 10:40ч., хапчета на гладно -отново без тренировка поне за сега, ще видя по-късно през деня може и да я направя.
Храна- закуска -две филии пълнозърнест хляб с масло и луканка, едно яйце и един белтък, бучка сирене и зелена чушка.
Обяд- не ми се яде друго - пак филия пълнозърнест хляб с малсо и луканка, парче сирене, два белтъка... чаша вода + витамини;
Следобедна закуска - протеинова вафла;
Вечеря - бяло пилешко месо, зелена салата /както обикновено я приготвям/, суши - дъга;
Среднощна закуска- половин помело.
Мнението беше редактирано от rallito на 24.02.11 10:09.
Днес /24.02.2011/
Ставане в 8:45ч.- хапчета на гладно. Ден 10-ти последен от 2-ро ниво - тренировка, доволна съм.
Протеин - след тренировката.
Обедо-закуска - три филийки пълнозърнеста питка с масло, две яйца, луканка, сирене;
Следобедна хапка - вчера ми се опря протеиновата вафла и днес си я доядох - три хапки :)
Вечеря- оха да си дойдем на думата - пилешка пържола от бут на скара, салата зеле + моркови /от няколко дни се точа да си направя/
Втора вечеря - като първата :) + няколко хапки тахан халва /слънчогледова/:) тук четох статия онзи ден за тахана и така ми се дояде :) та днес си угодих.
Преди лягане - гладна и си хапнах две - три парчета помело;
Среднощна хапка - половин кренвирш.
Мнението беше редактирано от rallito на 25.02.11 10:24.
казано от Ралица Цолова на 24.02.11, 10:17:
Днес /24.02.2011/
Ставане в 8:45ч.- хапчета на гладно. Ден 10-ти последен от 2-ро ниво - тренировка, доволна съм.
Протеин - след тренировката.
Замени, хапчета с нещо друго, не звучи никак добре :D някой посетител ще си каже: баси химиците са тук :D Аз като си ги наредя сутрин си изглеждат доста стряскащо, 4 дражета омега 3, 3 капсули храносмилателни ензими(всичките различни на вид), 4 капсули ацетил л-карнитин, 1 огромно драже витамин NOW Adams, 2таблетки кофеин и 2 таблетки Сида кордифолия :D може и да съм пропуснал нещо.
Valdis, и аз се замислям дали изобщо да ги пиша, в крайна сметка съм посочила, какви добавки пия. Направо ще престана да ги пиша :))) Благодаря!
Днес /25.02.2011/
Ставане в 8:45ч.Днес е 1-ви ден, 3-то ниво от Jillian Michaels 30 Day Shred. Прием на стандартните добавки преди и след тренировка, доволна съм :) и днес определено силата беше с мен :)
Този път реших да си приготвя нещо по-различно от останалите ми закуски до сега :) Направих си палачинки с овесени трици, използвах рецептата на Randy с леки промени:
200мл. прясно мляко, 170гр. овесени трици, 3 яйца, сол, канела, половин мерителна лъжичка суроватъчен протеин. Разбърках всичко и оставих сместа около 10мин., за да поомекнат триците :) и така станаха шест палачинки /подобни на американските/ имат интересен вкус... не бих си ги направила отново :)
Закуска - палачинка, пилешка пържола на скара, половин краставица и парче сирене.
Интересно - голямата ми дъщеря пожела една от палачинките с мед, намазах и я и облизах лъжицата, няколко секунди след това получих толкова горчив вкус в устата, дали се получава от Lipo Trim? Моя съпруг беше споменал, че от както го пие получава същия горчив вкус при хапване на нещо сладко.
Следобедна закуска - две филии пълнозърнест хляб с масло, луканка, сирене, домат.
Вечеря- пангасиус на скара, зелена салата с домат, краставица, зелена чушка, сол, зехтин. Едно парченце тахан халва :)
Предстои да си хапна помело...
Мнението беше редактирано от rallito на 25.02.11 22:25.
25.02.11
13:42
Липотрима има ли хром. Сигурно от него се получава това с вкуса...
Палачинките изглеждат мноого добре!!!
казано от entwickler на 25.02.11, 13:42:
Липотрима има ли хром. Сигурно от него се получава това с вкуса...
Палачинките изглеждат мноого добре!!!
да има Хром Пиколинат :) интересно е защото преди при прием на сладичко, не съм усещала подобно нещо, а сега с меда :) само дето съм близнала и ми стана горчиво :)
Оооо, дааааааааааа, палачинките изглееждат..ммммм...прекрасно! Ще се тества утре! :D
Днес /26.02.2011/
Ставане в 9:45ч.Днес е 2-ри ден, 3-то ниво :) Прием на стандартните добавки преди тренировка, пропуснах протеина /след тренировка/
Закуска - три филии пълнозърнест хляб с кашкавал и чубрица - запечени на грил, зелена чушка, луканка, две яйца с червен пипер, чаша айрян.
...
Вечеря - руло с пилешко месо и зелена салата, няколко парчета суши, десерт- суфле с шоколад.
Хапване преди лягане- помело.
Среднощна закуска - наденичка, парче кашкавал.
Мнението беше редактирано от rallito на 27.02.11 10:51.
Днес /27.02.2011/
Ставане в 8:45ч. /съседите са луди :) в НЕДЕЛЯ майсторят по никое време/Днес е 3-ти ден, 3-то ниво - добавки преди тренировка, за малко да я пропусна, но добре, че все пак я направих, защото ДНЕС СЪМ МАШИНА :) :):) много съм доволна :) протеин след тренировка... и така както е тръгнало ще мина направо на обяд без закуска :)
За обяд приготвих пиле със зеле /само да кажа,че не съм от най-добрите готвачки...но се получава много вкусно/:
7 пилешки бутчета /долната част от бута/;
1 средно голяма зелка;
2 големи моркова;
няколко скилидки чесън;
един домат /може вместо домата - 2-3 с.л. доматено пюре/
2 кубчета бульон /пилешко и зеленчуково/;
малко кимион, червен пипер.
Сложих бутчетата с малко вода /почти да ги покрие/да поврат за около 5 мин. После започнах да режа зелето и постепенно добавях от него в тенджерата, за да се приготви по-бързо, настъргах на едро морковите и ги добавих и тях. Докато си нарежа домата и обеля чесъна зелето почти стана готово. Хубаво е от време на време да се разбърква манджичката. Добавих нарязаните домати и чесън, оставих 5 мин. да поврат и те, добавих бульоните, червения пипер, разбърках добре и изключих котлона, добавих кимиона и пилето със зеле стана готово :)
...
Обяд - две бутчета и зеле със страхотен сос /за топене :)/ + три филийки пълнозърнест хляб...мммм :)
Следобедна закуска и вечеря пак като обяда, като към следобедната закуска бяха две филии пълнозърнест хляб, а към вечерята половин филия бял хляб /другия свърши/.
Предполагам сега предстои да си хапна помело... а ако имам среднощна закуска - ще ям яйца.
Мнението беше редактирано от rallito на 27.02.11 22:55.
Днес /02.03.2011/Честита Баба Марта!
Ставане в 8:45ч. Днес е 4-ти ден, 3-то ниво - добавки преди и след тренировка, като цяло не съм доволна от себе си днес :) имах болки в коленете, а при подскоците и лицевите опори направо умрях ... никаква сила днес... дали защото снощи работих до към 3ч. или заради двудневната почивка... нищо утре ще е по-добре! До момента съм изпила около 750мл. вода... дано до края на деня изпия поне 2 л. :) че май малко вода пия :)
Обедо-закуска :)едно яйце и половина, половин краставица, половин домат, три филии хляб с масло и луканка, сирене + чаша вода с витамини.
Към 14:30ч. карамелизирано блокче с ядки.
Мнението беше редактирано от rallito на 02.03.11 15:38.
/03.03.2011/
почивка, хранене както обикновено, като на обяд с малко повечко въглехидрати :)
/04.03.2011/
Ставане в 8:08ч. Днес е 5-ти ден, 3-то ниво - добавки преди и след тренировка. Днес съм във форма и с доста сила.
Обяд - яхния от боб с бекон, домашна питка, лютиви чевапчичи :) за пръв път опитах, но не съм очарована и за това хапнах само едно от 10 :) чаша вода.
Следобедна “закуска” - две- три парчета млечен шоколад
Вечеря - зелена салата, задушено пилешко цяло бутченце :) с картофено пюре, две- три кръгчета франзела с хайвер, малко луканка, чаша фанта...
Водата я докарах до 1 литър и половина :(
Мнението беше редактирано от rallito на 05.03.11 00:26.
/05.03.2011/
Днес - “почивка” - без тренировка, но с достатъчно движение и натоварване, заместващо тренировката.
Ставане в 8:50ч. Добавки и след това закуска - три филии пълнозърнест хляб с кашкавал и чубрица на грил, ядно яйце, половин краставица, домат.
Обяд - зелена салата с краставици и домати, царевица, зехтин, сол; свинска пържола, две огромни гъби на фурна с пармезан, две три парченца сладко руло, един бонбон тофифи :)
Следобедна закуска- кисело мляко с мюсли /домашно приготвено/ малко по-късно карамелизирано блокче със сусам;
Вечеря - салата зеле и моркови, половин свинска пържола, помело;
Среднощна закуска - кисело мляко с мюсли...
Мнението беше редактирано от rallito на 06.03.11 01:58.
/06.03.2011/
Ставане в 9:00ч. Днес е 6-ти ден, 3-то ниво - добавки преди и след тренировка.
Обедо-закуска - три филии пълнозърнест хляб с луканка и масло; половин краставица, две яйца, бучка сирене;
Следобедна закуска - кисело мляко с мюсли.
Вечеря - бяхме на гости и ядох от всичко каквото си харесах :) - салата айсберг с царевица, домати, пармезан + дресинг; пилешки хапки с гарнитура картофено пюре; суши; половин чаша червено вино; две сладки тип меденка с шоколад.
:) като цяло не съм много добра с хранителния режим и все ям едно и също... смятам да има промени от утре! Както и трябва да пия повечко вода ... до момента за един ден изпивам максимум 1,5 л. Ще прочета повечко статиите тук, за да си избера нещо подходящо за мен, малко по-разнообразно хранене...както си поставям за цел да не правя повечко компромиси от сорта на “е от едно суфле, нищо няма да ми стане...е от един, два бонбона,...е от едно парче торта..” разбира се, че мога да си позволявам да хапвам някое от гореизброените изкушения...но това не трябва да се случва ежедневно :))) както правя в момента... ех да видим ще се справя ли...
Мнението беше редактирано от rallito на 06.03.11 22:22.
/08.03.2011/
Ставане в 9:00ч., добавки преди тренировка. Днес е 7-ми ден, 3-то ниво - направих половин тренировка ... мързел, омръзнаха ми тези упражнения :)
Закуска - 10гр. суров белен слънчоглед, 10гр. сушени червени боровинки, 15гр. овесени ядки, 5гр. суров шам фъстък, 5гр. експандиран интегрален ориз с фруктоза, по-малко от 1гр. експандирана интегрална пшеница с фруктоза, накиснах в топла вода овесените ядки, след около 15мин. счуках ядките и ги добавих заедно с останалите продукти в чаша с половин кофичка кисело мляко /2%/.... ммм стана много вкусно :)
Обяд - пилешка пържола на скара и зелена салата с половин краставица, домат, зехтин.
Следобедна закуска - половин грейпфрут /много сочен и вкусен/ + 35гр. печени бадеми а преди нормалната следобедна закуска хапнах 5-6 зърнени възглавнички с какаов пълнеж.
Вечеря - едно ролце - тортила с хрупкаво пиле, суши дъга - пробрах си от две дъги само парчетата с риба тон... половин чаша с вода.
Днес много малко вода изпих за деня я се събира половин литър я не...
Мнението беше редактирано от rallito на 08.03.11 22:23.
/09.03.2011/
Ставане в 8:30ч. добавки на гладно. Вода около 500мл.
11:20ч. - Обедо-закуска -пилешка пържола на скара, салата от зеле и моркови, зехтин и оцет.
13:30ч. Тренировка - от днес започвам друга програма на Jillian-Michaels-Ripped In 30 - страшно съм доволна от смяната на упражненията, доволна съм и от днешното си представяне, имах много сила.
14:20ч. - протеин с вода.
13:30ч. - мюсли с кисело мляко.
по-късно - две карамелизирани блокчета със сусам.
Вечеря - свински пържоли с гарнитура.
Среднощна закуска - мюсли с кисело мляко.
Мнението беше редактирано от rallito на 10.03.11 11:03.
/11.03.2011/
Ставане в 8:20ч. добавки на гладно. Вода около 250мл.
Към 9:00ч. тренировка - 2-ри ден от 1-ва седмица с Jillian-Michaels-Ripped In 30- доволна :) след тренировката - протеин.
13:20ч. Обедо-закуска - зелена салата с домат и зехтин, луканка, едно яйце.
...Следобедна закуска - мюсли с кисело мляко.
18:30ч. две яйца
21:20ч. Вечеря - свинска пържола на скара, зелена салата с домат, краставица, зехтин и малко сол.
01:50ч. Среднощно хапване - кисело мляко с овес, суров слънчоглед, сушени червени боровинки, тиквени семки :)
Водата пак е малко за целия ден = 1л.
Мнението беше редактирано от rallito на 12.03.11 01:50.
/12.03.2011/
Ставане в 9:30ч. добавки на гладно. Вода около 250мл.
10:00ч. тренировка - 3-ти ден от 1-ва седмица с Jillian-Michaels-Ripped In 30- след тренировката - протеин.
Предстои ми ден изпълнен с много движение.
12:30ч. две филии пълнозърнест хляб с масло и луканка /нямах време за друго/
Разходка в продължение на 3 часа.
16:00ч. кроасан с шоколад /бях на вън и нямах друго под ръка, а и умирах да си хапна нещо/
17:30ч. луканка, мюсли /от мойте бъркочи :)/ и половин кофичка кисело мляко /2%/
20:30ч. свинска пържола, зелена салата с авокадо, краставица, домат, зехтин, сол.
Вчера си купих вместо Ultra Omega 3 мастни киселини - Omega 3-6-9, увеличих дозите с по едно хапче /на мастните киселини и на Lipo Trim/
Не съм се мерила скоро, но усещам как краката и корема стават все по-здрави и стегнати... а мазнинките, които ги покриват постепенно намаляват :) доволна съм. Дори сутринта докато се гледах в огледалото видях, че започват да се очертават плочки :))) което си е добро постижение... пък и ме мотивира допълнително!
Мнението беше редактирано от rallito на 12.03.11 22:23.
/13.03.2011/
Ставане в 9:45ч. добавки на гладно. Вода около 250мл.
За момента тренировка няма ... бясна съм, но това е положението!
чак в 11:30ч. успях да закуся - две филии пълнозърнест хляб с масло и луканка, яйце.
към 13:30ч. чийзбургер.
разходка близо четири часа.
около 18:00ч. половин свинска пържола на скара, салата айсберг с чери домати, пармезан + дресинг.
сега към 21:50 ще си хапна кисело мляко с овес, сурови слънчогледови, тиквени, ленени семки, сушени червени боровинки и малко бели стафиди.
Мнението беше редактирано от rallito на 13.03.11 21:24.
/14.03.2011/
Ставане в 8:45ч. добавки на гладно. Вода около 250мл.
9:15ч. тренировка - 4-ти ден от 1-ва седмица с Jillian-Michaels-Ripped In 30.
10:00ч. протеин.
11:00ч. две яйца, филия пълнозърнест хляб с масло и луканка.
14:20ч. свинска пържола на скара, зелена салата с краставица и домат, зехтин.
17:00ч. овес, сурови /ленено семе, сусам, тиквени семки, бадеми, слънчогледово семе, червени боровинки и стафиди/+ половин кофичка кисело мляко /2%/
20:00ч. салата айсберг с краставици, чери домати, пармезан, дресинг /кисело мляко и горчица/, за пръв път опитах пълнозърнести спагети с кайма и доматен сос, настърган пармезан и сирене. Вечерята беше вкусна :) предполагам, че няма да има среднощни закуски...
Мнението беше редактирано от rallito на 15.03.11 01:27.
...след 10 дневна почивка, поради болест и след това недоспиване :) реших отново да се захвана с тренировките /по време на почивката имах около три полу- тренировки /
/24.03.2011/
Ставане в 9:00ч. добавки на гладно.
Закуска - две филии пълнозърнест хляб с масло и луканка, лъжица обезмаслена извара, домат, яйце.
по обяд - Тренировка - 5-ти ден от 1-ва седмица с Jillian-Michaels-Ripped In 30 - след тренировката протеин.
Обяд - пилешко бутче, пъстърва на скара.
Следобедна закуска - мюсли с кисело мляко.
/28.03.2011/
Ставане в 9:00ч. добавки на гладно.
10:00ч. Тренировка - 6-ти ден от 1-ва седмица с Jillian-Michaels-Ripped In 30 - след тренировката протеин.
/31.03.2011/
Ставане в 11:00ч.
Закуска към 13:00ч. - две филии пълнозърнест хляб с малко масло и луканка, две яйца, извара - около две с.л.
Следобедна закуска - половин кофичка кисело мляко с 4 бисквитки от овес с канела и стафиди.
преди тренировката - добавки
19:30ч. тренировка - 7-ми ден от 1-ва седмица с Jillian-Michaels-Ripped In 30 - след тренировката протеин.
22:00ч. вечеря - пилешка пържола на скара, салата айсберг с домати, краставица, авокадо, лук, балсамов оцет и соев сос.
23:00ч. половин грейпфрут и две лъжици извара.
Мнението беше редактирано от rallito на 01.04.11 00:34.
/01.04.2011/
Ставане в 10:20ч. Добавки на гладно.
11:00ч. закуска - две яйца, две супени лъжици извара, две филии с масло и луканка.
15:30ч. обяд - пилешка пържола от бут на скара и чаша айрян.
17:25ч. - половин сусамено блокче.
18:00ч. - кисело мляко с овес, сурови - слънчогледови семки, ленено семе, сусам, сушени червени боровинки.
21:10ч. - тренировка - 8-ми ден от 1-ва седмица с Jillian-Michaels-Ripped In 30 /нямах време за цялата/.
22:00ч. - пиле с бамбук и гъби, ориз с кълнове.
00:10ч. - грейпфрут и извара
Мнението беше редактирано от rallito на 02.04.11 00:25.
01.04.11
22:50
Добре дошла след 10-дневната пауза :) Тъкмо се чудех къде се изгуби :)
Мнението беше редактирано от Иван Божанов на 01.04.11 22:51.
Благодаря за посрещането :) Иване! Къде се изгубих... мога да ти напиша една страница с оправдания, но няма смисъл :) по-скоро гледам да се взема в ръце и да продължа напред към поставените цели :)
... малко ми е скучна вече тази Jillian-Michaels… особено сегашното ниво, за това смятам от утре да се прехвърля направо на 2-ро ниво :) но да видим...
03.04.11
21:25
Успех и не се притеснявай - паузата може и да е на добре :) понякога се оказват много благотворни паузите :) ще следим с интерес :)
/05.04.2011/
9:20ч. - ставане, добавки на гладно.
10:30ч. - 11:25ч. - тренировка. Днес реших да заменя Jillian-Michaels с нормална тренировка с дъмбели :)
11:27ч. - протеин.
13:30ч. - обяд - задушено пилешко бутче /долно/, две филии пълнозърнест хляб с масло и луканка, извара 1 с.л.
16:30ч. - половин сусамено блокче.
20:00ч. - яйце, извара 1 с.л.
21:30ч. - две карначета и половина на барбекю :) салата айсберг с краставици, домати и лук, балсамов оцет и малко соев сос.
Тренировка:
с почивки между сериите от по 30 сек. и между упражненията от по 1 мин.
преден клек
4x10 с по 5 кг. дъмбели
мъртва тяга
4x10 с по 5 кг. дъмбели
гребане с дъмбели
4x10 с по 5 кг. дъмбели
повдигане на дъмбели от лег за гърди
10.15.10 10 с по 5 кг. дъмбели
раменни преси
4x10 с по 5 кг. дъмбели
повдигане на дъмбел над глава за трицепс
2x10 с 5 кг. дъмбел - след 8-мо с малко помощ :))) много са ми тежки
сгъване на дъмбели за бицепс
4x10 с по 5 кг. дъмбели
корем
1 мин. преден планк
40 сек. не знам точното наименование, но да речем, че е статична коремна преса /лежиш на земята... повдигаш краката на около 30 см. от пода и вдигаш рамене, ръцете са с длани на горе изпънати близо до тялото, брадичката сочи на горе...стоиш само на дупе.. статично/
20 обикновени коремни преси :) малко но като за днес съм доволна от себе си.
Размисли:
-за трицепс са ми доста 5 кг. но какво да правя такива са ми тежестите, мога да добавям кг.... но не и да махам :)
-ще обмисля какво точно да правя за корем :)
-смятам да редувам тази тренировка и упражненията на Jillian-Michaels, защото при тях има и кардио :)
Мнението беше редактирано от rallito на 06.04.11 00:17.
за вчера /06.04.2011/ без тренировка с мускулна треска на трицепсите :)
храна:
обедо-закуска - яйце питка с тиквено семе с масло и луканка, извара и домат;
следобедна закуска - карначе и наденица на барбекю филия препечен бял хляб;
около час и нещо преди вечерята ми се хапваше сладичко :) “фитнес” овесено блокче;
вечеря - три кюфтета на барбекю, салата айсберг с домати, краставици, авокадо, балсамов оцет;
среднощна закуска - яйце и извара колкото яйцето :)
днес /07.04.2011/
7:30ч. - ставане, добавки на гладно.
8:30ч. - 9:20ч. - тренировка.
9:25ч. - протеин.
обедо - закуска - две филии пълнозърнест хляб с масло и луканка, извара и домат.
15:00ч. - две кюфтета на скара с малко пълнозърнест хляб.
19:30ч. - кисело мляко с овес, сусам, сурово слънчогледово семе и сушени червени боровинки.
вечеря - три карначета на грил, два домата и парче хляб /многозърнест/
Тренировка:
преден клек
4x10 с по 5 кг. дъмбели
мъртва тяга
4x10 с по 5 кг. дъмбели
гребане с дъмбели
4x10 с по 5 кг. дъмбели
10.15.10 10 с по 7,5 кг. дъмбели
раменни преси
4x10 с по 5 кг. дъмбели
2x10 с 3,5 кг. дъмбел
4x10 с по 5 кг. дъмбели
корем
1 мин. преден планк
30 сек. статична коремна преса
Размисли:
- за трицепс - намалих тежестите от 5 кг. на 3,5 кг. Все още ме понаболяват трицепсите, докато тренирах имах повечко болки в левия, но си направих упражненията и сега съм добре :)
- за гърди - реших да се пробвам с 7,5 кг. :) справих се.
Мнението беше редактирано от rallito на 08.04.11 01:38.
/10.04.2011/
9:00ч. - ставане, добавки на гладно.
10:15ч. - 11:00ч. - тренировка.
11:10ч. - протеин.
Тренировка:
преден клек
4x10 с по 5 кг. дъмбели
мъртва тяга
4x10 с по 5 кг. дъмбели
гребане с дъмбели
4x10 с по 5 кг. дъмбели
4x12 с по 5 кг. дъмбели
раменни преси
4x10 с по 5 кг. дъмбели
4x10 с 3 кг.
4x10 с по 5 кг. дъмбели
корем
Мнението беше редактирано от rallito на 10.04.11 11:26.
Днес реших да си изчисля процента на подкожните мазнини:
Мерки:
1. Височина в см 168
2. Ханш в см 86
3. Талия в см 65
4. Тегло в кг 49.6
Определяне на % подкожна мазнина
1. Умножете ханша 86 x 0.55 = 47.3 минус 1 = 46.3 (A)
2. Умножете талията 65 x 0.29 = 18.85 минус 2 = 16.85(B)
3. Съберете A + B = 63.15 (C)
4. Умножете височината 168 x 0.24 = 40.32(D)
5. Извадете D от C, тогава извадете още 10: (63.15 - 40.32) – 10 = 12.83 % мазнина
По тази формула излизат 12.83 % мазнина :)