24.03.11
17:09
Здравейте,
Искам да ви помоля ако може да ми препоръчате някакви ефективни упражнения за стегане на корем, бедра и дупе. Аз съм момиче на 18г., 50кг и съм висока 165.
Благодаря предварително
Темата беше редактирана от Didi Dimitrova на 15.04.11 10:43.
24.03.11
19:40
http://www.vbox7.com/play:b536ce2e това прави за корем, супер е. А относно бедра и дупе - тичай ! :) Тичането ще ти повлияе добре на цялото тяло + това и то ще стегне корема :)
25.03.11
08:07
Упражнения - всички упражнения са ефективни, стига да ги изпълняваш правилно и в правилните “дози”. :)
Да не забравяме най-важното - храната. Без правилна храна ефект няма да има или ще бъде минимален. :)
А иначе упражнения, колкото искаш в сайта. Направи си програма и я пусни в сайта, за да могат да коментират и да ти помогнат хората, които са по-запознати.
25.03.11
14:03
казано от Dimzata на 25.03.11, 11:07:
Да не забравяме най-важното - храната. Без правилна храна ефект няма да има или ще бъде минимален. :)
А иначе упражнения, колкото искаш в сайта. Направи си програма и я пусни в сайта, за да могат да коментират и да ти помогнат хората, които са по-запознати.
А за каква храна става въпрос? Аз не спазвам диета и не знам каква да е.
А за упражненията видях, че са много, но не знам как да ги комбинирам.
25.03.11
14:19
Всичко в един ден :) 3-4 пъти в седмицата ще ти е ок :)
25.03.11
16:32
казано от Didi Dimitrova на 25.03.11, 14:03:
казано от Dimzata на 25.03.11, 11:07:
А иначе упражнения, колкото искаш в сайта. Направи си програма и я пусни в сайта, за да могат да коментират и да ти помогнат хората, които са по-запознати.А за каква храна става въпрос? Аз не спазвам диета и не знам каква да е.
А за упражненията видях, че са много, но не знам как да ги комбинирам.
Никаква диета не ти трябва , диетите са лошо нещо ;)
Просто ако ядеш сладко и тесто , спри / разреди употребата им и ги замени с полезни храни, които да ти доставят също удоволствие . Предполагам знаеш кои са ;)
Ако говорим за основните упражнения,като почваш корема не се пресилвай с ексцентричните , винаги съм правил възможно най трудните а съпоставени с най простите са the same job…е почти ,но да не се откланям,прави си нормалните крънчове и ривърс крънчовете ,бавно и изцеждащо за да усетиш мускула без никакви инерции и улеснения помагащи ти да завършиш бройката,бедрата- клекове със щанга/диск, колкото и да се плашат повечето от жените като ги чуят и може би напади ,въпреки че аз не съм им фен заради участието на балансиращи мускули и липсата на изолация,но теб това няма какво да те притеснява така ,че можеш и да добавиш и тях...мога да бъда и по конкретен,но леглото ми ме чака...
15.06.11
20:27
Здравейте, аз имам дискова херния, а много ми се иска да стегна корема, но за съжаление коремни преси не мога да правя, защото болката е ужасна. Въпросът ми е има ли други упражнения, които ще ми помогнат да стегна корема?
Благодаря предварително!
По-добре го изчисти с правилно хранене. А тази статия дава полезни идеи за упражнения.
15.06.11
21:09
Благодаря, Anelia. По принцип имах да свалям 20 кг., които свалих с помощта на диетолог, и в момента колкото и добре да се чувствам от тази промяна, вида на коремчето, което не се прибра /не е плоско/ е доста неприятна:) Затова помолих и за упражнения. Прегледах нещата, които ми даде и мисля, че ще се справя с тези упражнения.
Благодаря много!
14.08.13
16:07
здравейте.
искам да ви попитам за помощ.
на 18 години съм и съм над нормалното за моите 165 см тегло. опитала съм всичко - диети, тренировки, но резултата е почти никакъв. дори и сега тренирам всеки ден от месец насам, ни резултатът е нулев. моля да ми кажете какви точно упражнения да правя
за да си стегна щялото тяло, не само корем, дупе и бедра :(
22.05.14
16:50
Здравейте,
Искам да ви помоля, ако може да ми препоръчате някакви ефективни упражнения за стягане на корем, бедра и дупе. Аз съм момиче на 17г, висока съм 173 см и съм 55кг .. Тялото ми е добре оформено, но просто съм отпусната :) И долу-горе след колко време да очаквам ефект, ако ги изпълнявам стриктно всеки ден ?
Благодаря предварително :)))