Въпрос отностно програма!

13.04.11
20:36

Здавейте , аз съм момче на 16 г. и имам въпрос отностно една програма.Тренирам от половин година и повече, и ако трябва ще дам повече инфо.Та да минем на въпроса от днес тренирам в нова зала с мой приятел неговият баща е един от първите културисти в българия поне така ми казаха име в момента немога да ви кажа , но той ми каза че тренировъчния ми метод е грешен и дори ми се накара ;д.Та така аз тренирам гърди с бицепс , гръб с трицепс и рамо с крака , ако е нужно ще опиша упражненията.А той ми каза , че трябва да тренирам гърди с гръб като редувам упражненията , ръце , рамо гръб навсякъде трябва да редувам упражненията.Въпроса ми е кое според вас е по доброто , защото човека видимо разбира много , все пак се занимава  от повече от 25 години , но все пак честно казано това ми се вижда малко странно.

13.04.11
21:51

Никой ли няма мнение ;д .

13.04.11
22:40

амии виж сега той може би иска да ти каже че трябва да сменяш упражненията за да не ти свиква тялото на натоварването и това въртене не е лоша идея така тялото ти няма как да свикне ;) според мен има логика знае пича за кво говори ;)

14.04.11
00:33

Значи аз упражненията и попринцип ги сменям , но сега ще сменя цялата програма така както ми казва , той че разбира човека разбира по тва няма спор само исках мнение за това което предлаага , защото поне аз не съм го срещал до сега , но аз все пак съм новак още.

14.04.11
14:34

Ами той иска да ти каже да въртиш мускулните групи единия път гърди и ръце другия път гърди и гръб ,гърди и крака ,гърди и рамо и така си ги завърташ така всяка седмица си на различна програма ;)

14.04.11
23:38

Ми това не съм го правил досега наистина , упражненията ги въртя редовно , но програмата не. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1