13.04.11
21:49
Програмата е следна правя понеделник крака, рамо , сряда гръб трицеп и петък гърди и бицепс
Но от 1 месец не съм дигнал размера на ръцете какво да правя. Не е да не кажа, че не ям дигнал съм около 2,5к някъде но ръката не расте. Също и има доста голяма разлика в стегната и не стегнато положение от 28 на 32. Някакви идеи ?
По принцип по изоставащите мускули се тренират в началото на седмицата. Дай повече инфо относно тренировката ти за ръце. Моите имат разлика от 4-5см. отпусната/стегната.
13.04.11
22:03
Какви изоставащи групи?!? Че той има напомпана ръка 32см!!!
И тренира мускул веднъж седмично. Сигурно при 42 санта вече ще му трябва месец преди следващата тренировка за бицепс...
Ако от 1 месец си правил се 1 и същи упражнения, на това се дължи застоя ти, смени ги .
14.04.11
14:39
Оранже какво имаш предвид да правя ? инак скотово с крив лост и с прав лост нормалното упражнение за бицепс това правя по 8сем повторения по 3 серии като и имам една вработваша в началото
Вероятно иска да ти каже, че не е трябвало така бързо да прескачаш кръговата тренировка, ако въобще си правил такава :D А пък там изолиращи упражнения, като сгъването за бицепс, не се правят. ;)
Но това е моето тълкувание, може да съм далеч от истината ...
16.04.11
23:48
Правен си кръгова. Ама то това колкот да вляза в форма аз не разбирам кво общо има с проблема.